Mai pārāk ilgi domā ēst vai nē,puika jau gribēja ņemt zifti atpakaļ,bet šī nedeva

Ideāla bilde! Tās emocijas Mai ģīmītī
Sunshine, tieši manas pārdomas, vēl tomēr gaidu Mikiņu, Jozepiņu... viņi pavisam jauniņi, nepaspēja izdzīvot savu putnu jaunekļu dzīvi. Un tiešām iedomājos, ka viņi varbūt arī vēl grib palikt "puisī" savās ziemošanas vietās. Interesanti, vai tā varētu būt?Sunshine wrote: Pēc šī skatoties, liekas, ka viņiem vēl vairāk visādu draudu pa ceļam un grūtāka atgriešanās nekā melnajiem stārķiem...
Vai arī jaunie papucīši izpumpējušies pagājušajā vasarā, gādājot zivis ēdelīgajām atvasītēm.. un nav vairs pieticis pašiem spēka saviem lidojumiem.
Arī gaidu, lianaliesma.. Jā, interesants jautājums. Man jau liekas, ka viņiem būtu grūti "izdomāt" palikt pretēji dabas balsij, kura sauc un aicina uz mājām, ziemošanas vietās.lianaliesma wrote:
Sunshine, tieši manas pārdomas, vēl tomēr gaidu Mikiņu, Jozepiņu... viņi pavisam jauniņi, nepaspēja izdzīvot savu putnu jaunekļu dzīvi. Un tiešām iedomājos, ka viņi varbūt arī vēl grib palikt "puisī" savās ziemošanas vietās. Interesanti, vai tā varētu būt?
Ļoti interesants jautājums. Domāju, ka lianaliesmai taisnība, dabas balss ir pārāk spēcīga un pēc sekmīgas ligzdošanas atkal palikt "puisī" neliekas īsti ticami. Varbūt katram ir dažādi apstāķli? Kāds varbūt nav veicis garo ceļu, kāds varbūt "aizķēries" citā ligzdā?Sunshine wrote:Arī gaidu, lianaliesma.. Jā, interesants jautājums. Man jau liekas, ka viņiem būtu grūti "izdomāt" palikt pretēji dabas balsij, kura sauc un aicina uz mājām, ziemošanas vietās.lianaliesma wrote:
Sunshine, tieši manas pārdomas, vēl tomēr gaidu Mikiņu, Jozepiņu... viņi pavisam jauniņi, nepaspēja izdzīvot savu putnu jaunekļu dzīvi. Un tiešām iedomājos, ka viņi varbūt arī vēl grib palikt "puisī" savās ziemošanas vietās. Interesanti, vai tā varētu būt?
Varbūt arī roosaluristaja te ieskatīsies un pakomentēs šo... kādēļ tik daudzi zivjērgļi neatgriežas.
Vērotāja, rakstīju par to dabas balsiSunshine wrote: Man jau liekas, ka viņiem būtu grūti "izdomāt" palikt pretēji dabas balsij, kura sauc un aicina uz mājām, ziemošanas vietās.