🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Māri, ir jau labi.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Te būs kustīgā bilde no šī rīta grūstīšanās ligzdā:
Mazāk pie datora, vairāk pa āru, lai zemes kažokam nobraukt gar sānu.
Ar mobilo telefonu skaņas nav...Tur viss pa kluso! !!!lianaliesma wrote:rtsp neraustās, skaņu klausos no http://pontu.eenet.ee/player/juras-erglis.html
i must give a warning: VLC can not make recording from this address. this address transmit video in mkv-format and VLC cannot record mkv. / Man ir jādod brīdinājums: VLC nevar veikt ierakstu no šīs adreses. Šī adrese pārraidīt video mkv formātā un VLC nevar ierakstīt mkv.Vērotāja wrote:VLC strādā, lieto adresi rtmp://193.40.133.138/live/juras-erglisViky wrote:P.S. Vai ir kaut kas zināms par VLC un skaņas atgriešanos tajā?
adrešu rindā rtsp jānomaina uz rtmp , pārējā adreses daļa ir nemainīga
the sound problem exists still. / skaņas problēma joprojām pastāv.
one must tell Firefox how to handle these addresses. i have been able to do it once but not any more. it is in the Firefox settings. / viens ir pateikt Firefox, kā rīkoties ar šīs adreses. Man ir bijusi iespēja to darīt vienu reizi, bet ne vairāk. tas ir Firefox iestatījumiem.Vērotāja wrote:roosaluristaja wrote:
Man tas joks neiet cauri. Atbilde ir ātra un nepārprotama.Firefox doesn't know how to open this address, because one of the following protocols (rtmp) isn't associated with any program or is not allowed in this context.
Liekas, ka kreisajā pusē ir vakardienas meitene, bet labajā pusē Roberts (? visādā ziņā tas putns, kurš šodien visu dienu ēda kāju)summerkid wrote:Te būs kustīgā bilde no šī rīta grūstīšanās ligzdā:
Thank you, ame.ame wrote:i must give a warning: VLC can not make recording from this address. this address transmit video in mkv-format and VLC cannot record mkv. / Man ir jādod brīdinājums: VLC nevar veikt ierakstu no šīs adreses. Šī adrese pārraidīt video mkv formātā un VLC nevar ierakstīt mkv.Vērotāja wrote:VLC strādā, lieto adresi rtmp://193.40.133.138/live/juras-erglisViky wrote:P.S. Vai ir kaut kas zināms par VLC un skaņas atgriešanos tajā?
adrešu rindā rtsp jānomaina uz rtmp , pārējā adreses daļa ir nemainīga
the sound problem exists still. / skaņas problēma joprojām pastāv.
Meibī, šis tā iezīmē ligzdu? Tak D&R negribēs tādā svešu piekakātā ligzdā atgriezties?summerkid wrote:Es par to ligzdas piecūkošanu vēl esmu nesaprašanā, bet nagi nemaz nav tie, kas bija baltie.
Sakārtos , iztīrīs, nomēbelēs, ledusskapi nomainīs un sezonas garumā izbalsinās !Emotion wrote:Meibī, šis tā iezīmē ligzdu? Tak D&R negribēs tādā svešu piekakātā ligzdā atgriezties?summerkid wrote:Es par to ligzdas piecūkošanu vēl esmu nesaprašanā, bet nagi nemaz nav tie, kas bija baltie.

30.Janvāris. ....7.26.....kamera sākusi agro darbiņu. Aiz "loga"melna tumsa.vējš pūš -stipri!
30.Janvāris
7:37 Labrīt! Kamera pamodusies,par ērgļiem pašlaik ziņu nav
vējš atkal pūš,kā traks
sadzirdēt un saredzēt kaut ko pašlaik ir pagrūti,bet nu atliek gaidīt ''ritošos sastāvus'',kuri pirmie piestās mūsu ''centrālē''
un sāksim skaitīt,cik un kurš ir piestājis 
7:37 Labrīt! Kamera pamodusies,par ērgļiem pašlaik ziņu nav

Labrīt ! 8.21 ērgļa balss
8:21 Sākās--dzirdami ērgļa saucieni ligzdas tuvumā 

sveiki
Robert call near

9.00 Kaut kas nošvīkstēja - ir sajūta, ka kameras pusē kāds apsēdās uz zara
9.37 aizlidoja
9.37 aizlidoja
Last edited by Hildina on 30 Jan 2016 09:37, edited 1 time in total.
Nu,tā--izskatās ,ka tā ligzdas ''iezīmēšana'' ir atbaidījusi visus potenciālos "gribētājus'' tajā apmesties
Vai tiešām tas varētu būt bijis Roberts
Šodien neviens pat tuvumā nerādās 

9:37 Krauklis gribēja nočiept stirnas kāju,bet nesanāca 

at 8:00 arrives a eagle. Ame LK saw it and I made a videomega2 wrote:Nu,tā--izskatās ,ka tā ligzdas ''iezīmēšana'' ir atbaidījusi visus potenciālos "gribētājus'' tajā apmestiesVai tiešām tas varētu būt bijis Roberts
![]()
![]()
Šodien neviens pat tuvumā nerādās
8:00 ierodas ērglis. Ame LK to redzēja, un es video
Ame thinks, that it was Robert. He protects the nest. that's what I think too.
Ame domā, tas darīja to, ko Roberts. Viņš aizsargā ligzdu. Tas, ko es domāju, ka pārāk.
latvian with Google Translator

did you see the eagle fly away? I only heard it.
the bird at 8:36 was a raven

Liz01, Hildiņa wrote that just heard that the bird lands on a branch.
Amei un Liz01 taisnība, ja putns tiešām ir Roberts, viņš tos jaunuļu barus pa apkārtni būs izdzenājis
Jo beigu beigās tā ir Roberta un Durbes ligzdošanas teritorija.