Labrīt! Mega, es Tev izstāstīšu, kā te notiekās.

Kad ilgstoši vēro šo ligzdu, tad vecākus var diezgan viegli atšķirt. Es viņus abus atķiru pēc galvas daļas, pēc acīm un uzacīm, arī pēc uzvedības. Betiņpapam galva ir tumša, Betiņai ir gaišāka. Zarus ligzdas atsvaidzināšanai nes mamma (vienu reizi tikai esmu redzējusi, ka atnesa Betiņš), paps nes tikai medījumus. Tētis nekad uz ligzdu nelido tukšā, vienmēr kaut ko atnes. Mamma gan mēdz atlidot tāpat vien apraudzīt bērnu, bet Frīdis ir jau izaudzis, tad nu pēdējā laikā Betiņa no rīta apdara mājas darbus, reizēm atnes bērnam brokastis, un pārsvarā vairākas stundas pa dienu ir projām, atgriežas uz ligzdu pēcpusdienā. Bieži ar cienastu knābī.

Vakaru un nakti vēl pavada kopā ar Frīdi ligzdā. Betiņš nekad nebaro bērnu, mamma šad tad vēl pabaro Frīdi. Mamma ir tā, kas sačubina Frīdi, safrišina guļamvietu.
Pēdējā laikā Betiņš parādās pirms, ap pusdienlaiku. Vardes, putnus un strupastes Betiņš nenes visu dienu, bet kad parādās, tad sastiepj vienu pēc otra medījumu, kārtīgi sabaro bērnu un dodas savās gaitās. Pa retai reizei kādreiz atlido vakarpusē ar kādu kārumu. Betiņa arī mēdz atnest barību uz ligzdu, bet neregulāri un mazāk kā papucis. Laikam, kad dāmai ir čaklums, tad atnes vairāk, kad slinkums, tad pa kādai vardei atnes.

Mamma pagaidām ir nesusi tikai vardes, nekas cits nav manīts. Līdz šim šajā ligzdā Frīdis ir labi paēdis un aprūpēts.