pirmo reiz redzu kautčvai caur kameras aci

te tas ir! atrisinājums tam, kāpēc Robčiks notievējisMĀRIS wrote:Ap 15.30.- 15.40. Nupat kā lika bļaudams vaļā pa pļavu! Izklausījās, ka tur arī atņēma vecākam kaut ko ēdamu! Man likās, ka tur redzēju vienu no vecākiem, jo bija gaišās spārnu un astes spalvas!
Murkjelis wrote:20:15 Izklausījās, ka Durberts sajauca ligzdas un kaut ko atņēma krauklim
Man arī sētā gandrīz katru vakaru kliedz pūces mātīte vai jaunulis. Vakar tik tuvu mājai, izgāju skatīties, bet bija jau satumsis. tāpat, kā video, un pat siluetu biezajā koku lapotnē nevarēju saskatīt. Pat piegāju tuvāk - nekā. Tikai sikspārni, kas riņkoja virs sētas pret gaišākām debesīm saskatīju. Brīžiem viņš pielidoja pavisam tuvu pie koka, no kura nāca pūces saucieni. Laikam jau veiklo lidoni pūces neapdraud?ame wrote:22:55 a female tawny owl called more. /sieviete meža pūce sauc vairāk.
un, visbeidzot, kā ķiršu virsū kūka, pie 23:14 meža sauc mēnesnīcā uz ļoti ilgu laiku.
tas nav skaņu sajukums. Varbūt tas bija dziedāšana uz Mēness.
Sikspārņi nav tipiski meža pūces barības objekti, tomēr, ja rodas iespēja kādu noķert, tā tiek izmantota. Gaļa paliek gaļa. Reizēm atsevišķi pūču pāri, kas ligzdo netālu no lielākām sikspārņu kolonijām, specializējas uz šo objektu medībām. Tādos gadījumos sikspārņu palieku īpastvars pūču atrijās var būtiski palielināties.Maz-ko-zinu wrote: Man arī sētā gandrīz katru vakaru kliedz pūces mātīte vai jaunulis. Vakar tik tuvu mājai, izgāju skatīties, bet bija jau satumsis. tāpat, kā video, un pat siluetu biezajā koku lapotnē nevarēju saskatīt. Pat piegāju tuvāk - nekā. Tikai sikspārni, kas riņkoja virs sētas pret gaišākām debesīm saskatīju. Brīžiem viņš pielidoja pavisam tuvu pie koka, no kura nāca pūces saucieni. Laikam jau veiklo lidoni pūces neapdraud?
Ame, LK izveidoja videoLigzdas gariņš wrote:19.17 kāds smukulis uzrušina DurBertīnes ligzdu - Riekstrozis?![]()