Ruta, Pūka jau pareizi saka, ka oliņā jau tiešām sāk veidoties cālis (nu jau 10 dienas pagājušas ), kurš būs izveidojies ap 4.-5. jūniju
Vai pēc 13 līdz šim brīdim tā arī nekas netika atnests? Nabadzīte čiepst.
Diemžēl arī nākamnedēļ pūtīs Z, ZA nelabvēlīgais vējš.
Vēl līdz 17 nekas ēdams netika manīts, vējš - mans liecinieks
Mētra mierīgi snauž savā ligzdā.Skatījos jau vairākas reizes.Tad jau laikam būs paēdusi.Vē'jš arī sāk pierimt.Mežs skan vienās dziesmās.Gan dzeguzi dzird,gan meža balodi un sīkie putniņi visās balsīs....
Daudz laimes Māmiņu dienā Ērglītei un Vērotājām.
Pašlaik Mētra čuč saldi, knābīti pabāzusi zem spārniņa.
Parasti ap šo laiku ierodas kungs novēlēt labunakti. Pagaidīsim.
Kā taure atskan dzērvju saucieni.
Beidzot lielais miegs laikam būs izgulēts, Mētra sāk vērot apkārtni. Šodien apbrīnojami mierīga, sen nav ēdusi, bet balsi arī nav palaidusi. Drīz tomēr panaksnītim vajadzētu ierasties.
Imi, par to 55 - doma pareizā virzienā, bet vecums nav netikums, tā ir diagnoze ar letālu iznākumu...
Briga55, tātad mans domu gājiens pareizs. Par to otro daļu - vecumu gan ir cits teiciens - gadi mana bagātība! Kas nu tur par vecumu...
Tomēr Mētrai velk uz miegu. Laikam tomēr paēdusi, nebūsim to mirkli notvēruši. Vai tad nu viņš kundzi badā mērdētu.
7.03. izlidoja un ātri atpakaļ.Sakārtoja ap sevi egļu zarus un ieriktējās.Knosās ,pucē spalvas,skatās riņķī,līdz 7.16 neko ēdamu nemanīju,eju meklēt pati.
Labrītiņ visiem!
Nemaz tik liels vējš nav...parasta vēsmiņa.Es tik domāju,ka kamera nav kārtīgi nostiprināta.Un tagad Mētru arī nevar traucēt.Jo vakar bija tāds iespaids,ka mežā ir pamatīga vētra...Vai arī kamera piestiprināta pie tievāka atzara,kuru vē'js pamatīgi loka.