nu tas čiekurs 20.22 min. par mata tiesu un būtu ērglim pa ķobi

Domāju, ka tieši pretēji - tas ir pāris, kam netālu ir ligzda, kuras būvei tie kādu laiku atpakaļ te spēra zarus. Kraukļiem ap šo laiku ir jābūt svaigi izvestiem jaunajiem putniem. Dabīgi, ka ērgļa klatbūtne tiem nepatīk un tiek uztverta kā potenciāļs apdraudējums. Tas ir mobings, gan ne klasisks, kad sīkputnu vai lielāku putnu bariņš mēģina aizdzīt kaut kur paslēpušos plēsēju, bet lēns un neatlaidīgs divu putnu darbs.Makss wrote:Labrīt!
Par kraukļiem daudz rakstīts, ka tie ir krietni gudrāki par pārējiem putniem, gan
ļoti rotaļīgi līdz izveido stabilus pārus. Jādomā , ka šie ir jaunie putni, kam vēl nav ģimenes
un kas atraduši jaunu spēli apceļot ērgļus
Tādā gadījumā , kurš apsargā un baro kraukļu bērnus, kamēr šie var stundu ņemties ar ērgļiem?roosaluristaja wrote: Domāju, ka tieši pretēji - tas ir pāris, kam netālu ir ligzda, kuras būvei tie kādu laiku atpakaļ te spēra zarus. Kraukļiem ap šo laiku ir jābūt svaigi izvestiem jaunajiem putniem. Dabīgi, ka ērgļa klatbūtne tiem nepatīk un tiek uztverta kā potenciāļs apdraudējums. Tas ir mobings, gan ne klasisks, kad sīkputnu vai lielāku putnu bariņš mēģina aizdzīt kaut kur paslēpušos plēsēju, bet lēns un neatlaidīgs divu putnu darbs.
Jāpiekrīt, kraukļi ar šitādu izdomu un neatlaidību nenopūlētos vienkārši spēles dēļ.roosaluristaja wrote:Domāju, ka tieši pretēji - tas ir pāris, kam netālu ir ligzda, kuras būvei tie kādu laiku atpakaļ te spēra zarus. Kraukļiem ap šo laiku ir jābūt svaigi izvestiem jaunajiem putniem. Dabīgi, ka ērgļa klātbūtne tiem nepatīk un tiek uztverta kā potenciāls apdraudējums. Tas ir mobings, gan ne klasisks, kad sīkputnu vai lielāku putnu bariņš mēģina aizdzīt kaut kur paslēpušos plēsēju, bet lēns un neatlaidīgs divu putnu darbs.Makss wrote:Labrīt!
Par kraukļiem daudz rakstīts, ka tie ir krietni gudrāki par pārējiem putniem, gan
ļoti rotaļīgi līdz izveido stabilus pārus. Jādomā , ka šie ir jaunie putni, kam vēl nav ģimenes
un kas atraduši jaunu spēli apceļot ērgļus
Nevienam tur nekas vairs nav jāapsargā. Bērni jau ir lieli un iespējams ārpus ligzdas. Ne jau katru dienu kraukļi te sēdēja pie ērgļa ligzdas. Tajā periodā droši vien notika perēšana un sargāšana.Makss wrote:Tādā gadījumā , kurš apsargā un baro kraukļu bērnus, kamēr šie var stundu ņemties ar ērgļiem?roosaluristaja wrote: Domāju, ka tieši pretēji - tas ir pāris, kam netālu ir ligzda, kuras būvei tie kādu laiku atpakaļ te spēra zarus. Kraukļiem ap šo laiku ir jābūt svaigi izvestiem jaunajiem putniem. Dabīgi, ka ērgļa klatbūtne tiem nepatīk un tiek uztverta kā potenciāļs apdraudējums. Tas ir mobings, gan ne klasisks, kad sīkputnu vai lielāku putnu bariņš mēģina aizdzīt kaut kur paslēpušos plēsēju, bet lēns un neatlaidīgs divu putnu darbs.
Droši vien daudzi bez skaņas (es tai skaitā), darbā nav ērti slēgt skaņu.mega2 wrote:Vai vēl kādam tiešraidē stipri raustās skaņa,nu jau vairākas dienas?![]()
Nav iespējams klausīties!Visi klusē,vai nu mana vaina,vai nu visi skatās bez skaņas
Vērotāja wrote:Droši vien daudzi bez skaņas (es tai skaitā), darbā nav ērti slēgt skaņu.mega2 wrote:Vai vēl kādam tiešraidē stipri raustās skaņa,nu jau vairākas dienas?![]()
Nav iespējams klausīties!Visi klusē,vai nu mana vaina,vai nu visi skatās bez skaņas
Gandrīz pareizi mega2mega2 wrote:No 9:13-9:33 ligzdas koka kreisajā zarā ciemojās lauka balodis(cerams,ka šoreiz pareizi nosaucu)
![]()
Raganiete wrote:17:19
Ciemiņš
es jau labprāt,tik tas būs mēmais kino un ne diez ko labā kvalitātē/tā teikt amatiera/Vērotāja wrote:Cerams, ka Ligzdas gariņš vakarā uztaisīs kino un būs labāk redzams.