ja tev ir pārnēsājamā kaķu soma vai konteiners mēģini ievilināt ar kautko ļoti gardu,piemēram vistiņu vai zivs fileju...
Simba, dzīvnieki nekad neapvainojas! Viņš nesaprot tavu uzvedību, viņš ir nobijies.Simba wrote: Un viņš par to ir nenormāli uz mani apvainojies. Šodien jau protams tāpēc bija pazudis.
Ai, Simba, nav viņš pārvērties, bet ļoti ļoti sabijies. Pēc manas pieredzes, kad kaķuki pārbīstas, viņiem aiziet ciet kāda klapīte. Mums pie mājas dzīvojošu klīstošo kaķi reiz pamatīgi sabiedēja garāmskrienošs suns, kaķis uznesās mana loga priekšā augošā kokā un sēdēja tajā sastindzis. Kad vakarā gāju vest savu suņuku staigāt, viņš joprojām sēdēja kokā, lai gan parasti viņu vakaros baroja kaimiņiene mājas otrā galā. Otrā dienā tas pats. Pat nekāpa lejā pačurāt. Trešās dienas vakarā stipri lija, mazais bija nokāpis lejā, bet sēdēja pie koka stumbra, kad gāju tuvāk, uzkāpa kokā. Piedāvāju ēdienu, tad tikai pēc vairākām dieām, viņš pirmoreiz nokāpa un stundu čurāja, tad paēda. atstāju trauciņu arvien tālāk no koka, un mazais pamazām pierada nākt pie mūsu durvīm, bet negāja vairs tur, kur viņu agrāk baroja - otrā mājas galā (mana māja ir diezgan liela). Sapratu, ka viņam atslēgusies atmiņa uz kādu laiku... pateicu kaimiņienei, lai atnāk ar viņu parunāties... un tad tikai atgriezās mazajam čujs, pēc kādas nedēļas...Simba wrote:Paldies jums visiem par līdzijušanuŠī tīri cilvēcīgā klātbūtne un atbalsts ir nenovērtējams
Man ir šobrīd divas labas un viena slikta ziņa. Labās - viņš ir dzīvs (nav ar kaut kādām iekšējām asiņošanām kaut kur klusi nomiris) un otrs - viņš nav panikā aizskrējis kaut kur tālu prom, vismaz pagaidām. Sliktā - man viņu neizdosies noķert, jo viņš šobrīd ir jau atkal pārvērties par mežonēnu. Es viņu ieraudzīju uz ielas (patiesībā šī ir trešā labā ziņa), kad bija jau melna nakts, pieplacis pie zemes sastinga, pagaidīja, kad nedaudz pietuvojos un tad tikpat zemu pieplacis zemei aizbēga uz privātmāju rajonu. ...
Es ceru, ka man izdosies viņu atkal dabūt drošajās četrās sienās un es ceru, ka viņš kādreiz mūžā man atkal piedos
Ja mēs uz vasaras otru pusi, kaut kur augustā gribam rīkot pasēdēšanu brīvā dabā, tad viesu namu būtu pēdējais laiks rezervēt.MĀRIS wrote:Un vispār man tik daudz konfektīšu, kūciņu, bulciņu... ir sakrājies, tik nesaprotu, kā lai tiek pie viņu notiesāšanas?!
Esmu gatavs kaut šosestdien, un kaut Rīgas pilī, vai ezermalā.Vērotāja wrote: Ja mēs uz vasaras otru pusi, kaut kur augustā gribam rīkot pasēdēšanu brīvā dabā, tad viesu namu būtu pēdējais laiks rezervēt.
Pagājušā gadā mēs vēlu izdomājām un, protams, visās brīvdienās priekšā bija kāzas un kristības.
Kādam, kādaiMĀRIS wrote:Esmu gatavs kaut šosestdien, un kaut Rīgas pilī, vai ezermalā.Vērotāja wrote: Ja mēs uz vasaras otru pusi, kaut kur augustā gribam rīkot pasēdēšanu brīvā dabā, tad viesu namu būtu pēdējais laiks rezervēt.
Pagājušā gadā mēs vēlu izdomājām un, protams, visās brīvdienās priekšā bija kāzas un kristības.
brachux,kad atveru pontu failu skaņa ir,bet kad iemetu pie sevis skaņa nau,kā tā?brachux wrote:patīšanas iespējas šobrīd tiešām nav, tiek meklēts risinājums
bet skaņa gan ir
Nu velk jau tomēr šis uz brīnumu, velk... ja tā padomāMurkjelis wrote:Simba, kāds prieks! Vēl pirms brīža piedomāju, kā tur ar Tavu minci... Cik labi, ka viss beidzās labi!