mega2, es gan maz saprotu no visām IT lietām, varbūt Tev ar interneta sakariem kādas problēmas. Man mājās lēns internets un arī plūsma 'raustās, darbā tā navmega2 wrote:Brachux! Ja vari,atbildi,lūdzu! Kas notiek ar pārraidi pēdējās divas dienas??Nav iespējams ne skatīties,ne klausīties--visu laiku stājas kamera,bremzējās kadrs,pārlec laiks--bildes taisīt riktīgi nesanākMūsu vai igauņu vaina?Tehnika klibo,vai vējš pie vainas?Labojams vai nē?
🔒Jūras ērgļi Durbē 2016 (Šilute un Vents)
Re: Jūras ērgļi Durbē 2016
09:01 Patīk meitenei pagulēt ligzdā 

9:01 Egle atlidoja ar salmu kušķi nagos un apgūlās ligzdā:
Last edited by mega2 on 08 Apr 2016 13:23, edited 1 time in total.
kamēr es pa stārķu ligzdu , Egle atpakaļ ligzdā, pēdējo reizi skatījos apmēram 8:55 ligzda vēl bija tukša
Pēc pontu bildītēm izskatās,ka ielidojusi 09:01,jo 09:00 vēl nav.jete wrote:kamēr es pa stārķu ligzdu , Egle atpakaļ ligzdā, pēdējo reizi skatījos apmēram 8:55 ligzda vēl bija tukša
Man ar internetu viss kārtībā--tā ir pārraides vaina,arī LK meitenes to visu laiku piemin,ka plūsma pārtrukst visai biežiSandra L. wrote:mega2, es gan maz saprotu no visām IT lietām, varbūt Tev ar interneta sakariem kādas problēmas. Man mājās lēns internets un arī plūsma 'raustās, darbā tā navmega2 wrote:Brachux! Ja vari,atbildi,lūdzu! Kas notiek ar pārraidi pēdējās divas dienas??Nav iespējams ne skatīties,ne klausīties--visu laiku stājas kamera,bremzējās kadrs,pārlec laiks--bildes taisīt riktīgi nesanākMūsu vai igauņu vaina?Tehnika klibo,vai vējš pie vainas?Labojams vai nē?

Ieradās 9.01!Redzēju .jete wrote:kamēr es pa stārķu ligzdu , Egle atpakaļ ligzdā, pēdējo reizi skatījos apmēram 8:55 ligzda vēl bija tukša
Last edited by MĀRIS on 08 Apr 2016 09:17, edited 1 time in total.
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Abi uz zara un kārtējā sadziedāšanās 

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
10:07-10:08 Ansis nesagaidījis gribēto---aizlido un Egle pēc mirkļa seko: