🔒Jūras ērgļi Durbē 2016 (Šilute un Vents)
Re: Jūras ērgļi Durbē 2016
11.41 Egle joprojām guļ ligzdā.
Salīdzinot ar to cik vietas ligzdā aizņēma Durbe, Egle ir krietni lielāka augumā.
Salīdzinot ar to cik vietas ligzdā aizņēma Durbe, Egle ir krietni lielāka augumā.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Tā ligzda tik slīpa,ka oliņa var izripot(tik ļoti gribas ieraudzīt šajā ligzdā oliņu) 

Lasīju, ka jūras ērgļi var arī izperēt oliņu aprīļa sākumā, ka tā arī mēdzot būt ? Bet nu kā būs būs 

To rakstīja Jānis Ķuze tepat komentāros.jete wrote:Lasīju, ka jūras ērgļi var arī izperēt oliņu aprīļa sākumā, ka tā arī mēdzot būt ? Bet nu kā būs būs
Vispār jau viņi ne zarus īsti nesa un zāli arī tikai tādu mazu kumšķīti. Bet viņi pārojās, tāpēc viss ir iespējams

12.00 Guļ jau gandrīz 40 minūtes

Vai kāds redzēja, ka viņa atlido? Varbūt ola jau apakšā?

12.40. Joprojām silda ligzdu. 

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Pēc pontu viņa atlidoja 11.17Sandra L. wrote:Vai kāds redzēja, ka viņa atlido? Varbūt ola jau apakšā?![]()
Egle nav dējusi, tas nav tik ātrs process, lai vienā minūtē mēs to varētu palaist garām. Pie tam Eglei tā būtu pirmā ola.
Atlidoja un uzreiz nogūlās šajā pozā. Pirms tam ligzda bija tukša. 

Sveicināta forumiešu pulkāandak wrote:Atlidoja un uzreiz nogūlās šajā pozā. Pirms tam ligzda bija tukša.

Prieks pievienoties! Visa ģimene pagājušajā gadā cītīgi jutām līdz notikumiem tiešsaistes kamerās. Šogad arī nepacietīgi skatamies un gaidam katru jauko notikumu ligzdās.
Sandra,ja nebūs,skriesim uz tuvāko bodi pirkt un bāzīsim apokšā!!!!Sandra L. wrote:Vai kāds redzēja, ka viņa atlido? Varbūt ola jau apakšā?![]()

12.55 Nav izkustējusies. Vairāk par pusotru stundu.
Vai nu stipri piekususi,vai arī cita doma prātā???Vērotāja wrote:12.55 Nav izkustējusies. Vairāk par pusotru stundu.

Ja pienem, ka kads no 18+ pasakumiem bija rezultativs, tad tacu varetu but ari olina...
Viss var būt.Kaija wrote:Ja pienem, ka kads no 18+ pasakumiem bija rezultativs, tad tacu varetu but ari olina...
Vērosim tālāk. Tad jau redzēsim kā tas beigsies

13.16 piecelas, padomaja un nogulas atkal
13:16 Pēc divu stundu ilgas gulēšanas uzrausās augšā,bet tomēr nolēma vēl pagulēt....

Last edited by mega2 on 07 Apr 2016 13:26, edited 1 time in total.
Man vienai kamera uzkārās ??? :shock nupat atleca atpakaļ
Sabijos jau , ka no vēja kaut kas pajuka galīgi nelaikā!
Man liekas nereāli, ka Egle tā varētu gulēt tāpat vien...būtu jābūt oliņai šodien vai rīt.
Sabijos jau , ka no vēja kaut kas pajuka galīgi nelaikā!
Man liekas nereāli, ka Egle tā varētu gulēt tāpat vien...būtu jābūt oliņai šodien vai rīt.

Last edited by d.e. on 07 Apr 2016 13:28, edited 1 time in total.
Nē,man arī--tas jau no vakardienas---ļoti raustās un bieži atslēdzās--pat bildes nevar uztaisīt,viss ''iesaldējas''d.e. wrote:Man vienai kamera uzkārās ??? :shock nupat atleca atpakaļ
Sabijos jau , ka no vēja...