Pasaules tiešsaistes kameru vērotāji - Lai veiksmes pilns 2016.gadiņš!

La Marie wrote:Es aprīnoju Džuljetu kā ērgļu mammu! Fantastiska paraugmamma un ērgļu dāma viņa ir.
Ja salīdzinātu pēc grieķu dievu arhetipiem, tad Džuljetu varētu pielīdzināt Izīdai, bet citu dāmu - Herietu, - Hatorai
Sieviešu arhetipiroosaluristaja wrote:La Marie wrote:Es aprīnoju Džuljetu kā ērgļu mammu! Fantastiska paraugmamma un ērgļu dāma viņa ir.
Ja salīdzinātu pēc grieķu dievu arhetipiem, tad Džuljetu varētu pielīdzināt Izīdai, bet citu dāmu - Herietu, - Hatorai
Izīda bija dieviete seno ēģiptiešu panteonā. Tā Hatoru gan pirmoreiz dzirdu.
Te rakstīts, ka Hatora (Hathor) bija seno ēģiptiešu Saules dieva Ra meita - sieviešu, mīlestības, skaistuma, mātišķuma patronese. Viena no nozīmīgākajām dievībām Senās Ēģiptes vēsturē. Un, cik saprotams, viņai bija arī sava tumšā puse..roosaluristaja wrote:Izīda bija dieviete seno ēģiptiešu panteonā. Tā Hatoru gan pirmoreiz dzirdu.La Marie wrote:Es aprīnoju Džuljetu kā ērgļu mammu! Fantastiska paraugmamma un ērgļu dāma viņa ir.
Ne tikai ēģiptiešu. Senās dievības pēc vairākiem gadu tūkstošiem šķiet pārklājasLa Marie wrote:
Izīda bija dieviete seno ēģiptiešu panteonā. Tā Hatoru gan pirmoreiz dzirdu.
Sunshine, gan latviešu, gan igauņu zivjērgļu ligzdas sākām vērot aprīļa pirmajā nedēļā!Sunshine wrote:Vērotāja, lianaliesma, vai jūs zināt, kad aptuveni tiek pieslēgtas igauņu zivjērgļu kameras? Šobrīd neiet ne viena, ne otra. Vai viņām tā adrese arī mainās? Sanāk, jāgaida līdz aprīlim, kad viņi parasti atgriežas?...
Dikti gaidu šos atpakaļ