Brīvība&Taisnīgums / Liberty & Justice

NE5 = Liberty / Brīvība
NE6 = Justice / Taisnīgums
AEF:
Our Nestlings have names! Introducing Liberty & Justice! Congratulations to our winners and a sincere.
Thank You to everyone who participated!
Bet kurš tad ir kurš?! Liberty - vecākais, un Justice - preilenīte?!lianaliesma wrote:Ir vārdiņi!![]()
NE5 = Liberty / BrīvībaMĀRIS wrote:Bet kurš tad ir kurš?! Liberty - vecākais, un Justice - preilenīte?!lianaliesma wrote:Ir vārdiņi!![]()
Nu Māri, Tu esi labais! Kā naglai uz galvas, kā parasti, Taisnībai tak jābūt!MĀRIS wrote:Nu ja! Tā jau ir! Ne5 /Brīvība/ grib justies brīvi pie ēšanas, bet atnāk Ne6 /Taisnīgums/, un saka, ka tā nav taisnīgi! Papriekš jāēd man, pēc tam tu vari brīvi ēst!
Māri, man patīk Tavs latviskojums - Libertiņš un JustīnīteMĀRIS wrote:11.28. Vēl jau ļoti smuki var atšķirt. Libertiņš smuki viscaur melnā ancukā, bet Justīnīte ar smuki baltu cekuliņu! A ko darīs tad, kad to cekuliņu vējš aizpūtīs?!![]()
![]()
MĀRIS wrote: Un te jau izskatās, ka brālis atkal taisnības vārdā ir dabūjis ķobī!Kārtībai jābūt!
![]()
Es pievienojos Libertiņam un Justīnītei!Sunshine wrote:Māri, man patīk Tavs latviskojums - Libertiņš un JustīnīteMĀRIS wrote:11.28. Vēl jau ļoti smuki var atšķirt. Libertiņš smuki viscaur melnā ancukā, bet Justīnīte ar smuki baltu cekuliņu! A ko darīs tad, kad to cekuliņu vējš aizpūtīs?!![]()
![]()
Brīvība un Taisnīgums tā (pat varbūt par daudz) cēli skan..
Amerikāņiem gan ļoti patriotiskus, nopietnus vārdus patīk dot