🔒Jūras ērgļi Durbē 2016 (Šilute un Vents)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2016 (Durbe un Roberts)
Dabu nevar iemācīt.   Viss notiek pēc dabas likumiem.     Imis /Tālis/
						- Lianaliesma

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.

Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Cik labi izlasīt priecīgu ziņu, ka Roberts atgriezies!  

Vēl priecīgāk būs, kad Durbe atgriezīsiesMia wrote:Cik labi izlasīt priecīgu ziņu, ka Roberts atgriezies!
Pogas saspiest nepaspēju, bet ne tikai klibā kāja, arī aste bija Roberta. 
Re, kamēr rakstīju, Māris jau bildi ielicis!

Re, kamēr rakstīju, Māris jau bildi ielicis!
Man arī bija tāda doma. Tā stirnas kāja jau droši vien nebija vienīgais medījuma gabals, kas mētājās mežā.Vērotāja wrote:Varbūt atņemot medījumu kādam plēsējam, plēsējs iekampis kājā?
Drusku cits leņķis un šajā bildē tās ir mazliet vairāk sakļautas, bet tās pašas 4 spalvas ar melnajiem galiem un otrā spalva no kreisās puses ir nedaudz garāka par pārējāmMĀRIS wrote:Astīte. Bilde no Viky video.![]()
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
						- 
				Maz-ko-zinu

Es gandrīz vai esmu pārliecināta, bet tomēr tu, Vērotāja, apstiprini - trīsstūris spalvu rakstā uz labā sāna bija tai jaunai ērgļu meitenei, kuru Roberts no ligzdas pieklājīgi izgrūstīja?

Kāpēc trīsstūris meitenei? Robertam. 29.janvārī ligzdā bija tas pats putns kas šodien http://dabasdati.lv/forums/viewtopic.ph ... tart=15280Maz-ko-zinu wrote:Es gandrīz vai esmu pārliecināta, bet tomēr tu, Vērotāja, apstiprini - trīsstūris spalvu rakstā uz labā sāna bija tai jaunai ērgļu meitenei, kuru Roberts no ligzdas pieklājīgi izgrūstīja?
kāda viņam liela muteVērotāja wrote:12.08
varbūt arī Durbei uzbruka?Mia wrote:Man arī bija tāda doma. Tā stirnas kāja jau droši vien nebija vienīgais medījuma gabals, kas mētājās mežā.Vērotāja wrote:Varbūt atņemot medījumu kādam plēsējam, plēsējs iekampis kājā?
labāk lieki paraudāt nekā par daudz sapriecātiesEmotion wrote:varbūt arī Durbei uzbruka?Mia wrote:Man arī bija tāda doma. Tā stirnas kāja jau droši vien nebija vienīgais medījuma gabals, kas mētājās mežā.Vērotāja wrote:Varbūt atņemot medījumu kādam plēsējam, plēsējs iekampis kājā?
Piedod. Nesaprotu šādu neauglīgu ņaudēšanu.Emotion wrote: labāk lieki paraudāt nekā par daudz sapriecāties
Dabu nevar iemācīt.   Viss notiek pēc dabas likumiem.     Imis /Tālis/
MĀRIS wrote:Piedod. Nesaprotu šādu neauglīgu ņaudēšanu.Emotion wrote: labāk lieki paraudāt nekā par daudz sapriecāties
Domāsim labas domas!MĀRIS wrote:Piedod. Nesaprotu šādu neauglīgu ņaudēšanu.Emotion wrote: labāk lieki paraudāt nekā par daudz sapriecāties
Bet par raudāšanu gan kategoriski nepiekrītu, kas tā pas nostāju
MĀRIS wrote:Piedod. Nesaprotu šādu neauglīgu ņaudēšanu.Emotion wrote: labāk lieki paraudāt nekā par daudz sapriecāties
Kā Tu zini, ka neauglīga?
Emotion, raudāšana vienmēr ir neauglīga. Ar iemeslu vai bez. 
Bet par ligzdu - mēs esam vērotāji un nevaram ietekmēt to kas notiek. Notiek kā notiek un mums tas ir jāpieņem.

Bet par ligzdu - mēs esam vērotāji un nevaram ietekmēt to kas notiek. Notiek kā notiek un mums tas ir jāpieņem.
Labas domas piesaista labus notikumus !Emotion wrote:MĀRIS wrote:Piedod. Nesaprotu šādu neauglīgu ņaudēšanu.Emotion wrote: labāk lieki paraudāt nekā par daudz sapriecāties
Kā Tu zini, ka neauglīga?
Ar švakiem nerviem neskatīties   
Pagājušā sezona mūs visās ligzdās saudzēja (ja neskaita olu noknābāšanu un izmešanu, Durbes kavēšanos), bet tā jau ne vienmēr notiek...

Pagājušā sezona mūs visās ligzdās saudzēja (ja neskaita olu noknābāšanu un izmešanu, Durbes kavēšanos), bet tā jau ne vienmēr notiek...
					Last edited by Sandra L. on 04 Feb 2016 15:08, edited 1 time in total.

Sandra L. wrote:Ar švakiem nerviem neskatīties