La Marie wrote:
Piedodiet, ja kaut kas ne tā izdevās. Galvenais jau, ka tomēr kaut cik izdevās.

Es tā nedaudz juceklīgi laikam jutos, jo dators ar jūsu un mūsu bildēm bija pāris metrus tālāk no manis ar skatu uz ornitalogiem, bet telefonā paralēli centos lasīt un atbildēt, ko jūs rakstāt. Turklāt telefons kalpoja kā interneta rūteris. Tāpēc ik pa brīdim kaut kas atslēdzās, bet es ne vienmēr varēju izsekot jūsu rakstītajam. Ja sāku kaut ko vairāk darīt ar telefonu, pārtrūka interneta trafiks.
Virtuālo atvadīšanos vajadzēja uztaisīt, bet mana balss bija pārāk vāja vispārējā sarunu mutulī.

Ik pa brīdim jau nodevu jūsu sveicienus un jautājumus.

LaMarie - vēlreiz paldies par šo labo ideju un izpildījumu! Domāju, arī pārējie virtuālie salidojuma dalībnieki piekritīs - viss izdevās priekš pirmās reizes brīnišķīgi!
Tas ir neticami, ka tik labu interneta savienojumu un pārraidi varēja nodrošināt tikai ar internetu telefonā.. Man liekas, šāda videokonference ir tiešām lieliska iespēja tiem, kas kādu iemeslu dēļ nevar pievienoties klātienē.
Vienīgi gribētos piebilst, ka varbūt būtu vērts citā reizē iepriekš uzrakstīt aptuvenu pasākuma programmu ar notikumu laikiem. Teiksim, no tikiem līdz tikiem ierašanās/apsveicināšanās, tad tikos un tikos viena referenta uzruna, pēc tam otra referenta uzruna u.t.t., tad pusdienu pauze, pēc tam no tikiem un tikiem dalībnieku jautājumi vai kopīga diskusija (cik jautājumus var uzdot viens dalībnieks?), pēc tam virtuālo skatītāju apsveicināšanās/jautājumu pusstunda... kaut kā tā
Kaut ne vienmēr izdodas pieturēties precīzi pie plāna, tas tomēr strukturē pasākumu un nodrošina lielāku iespēju visiem izteikties - ieskaitot arī pašus ornitologus