Luiss Kerols:
"Krūmos kašņājas maitas putns cēls,
šausmonigs blanditeklis."
Fotoaparātulianaliesma wrote:1.Simba![]()
2.Māris
3.Liāna![]()
4.Made![]()
5.Madaraun kaut kas "veselībai", kā arī latviešu estrādes dziesmas, kurās tā vai citādi pieminēti putni.
6.Vērotāja![]()
un viereizējās lietošanas trauki
![]()
7.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vēl vajag galdautu, salvetes/papīra dvieļus, sveces...
Un labu garastāvokli!

Maz-ko-zinu, nu vispār vaļa katra paša improvizācijai! Kā būs, tā būs LABI!Maz-ko-zinu wrote:lianaliesma, ar vienu rulli papīra dvieļu pietiks?
Cik kg ābolus vai citus augļus kopā no zemnieku tirdziņa atvest?
Es esmu ļoti nepraktiska![]()
Galdautus īstus? Man daudz balto.
Būs jāsāk riktīgi nodarboties ar datoruVērotāja wrote:VIKTORYja wrote: VIKTORYja, vai redzi komentāra ailē lejā "browse" vai "obzor", ja Tev dators krieviski. Nospied tur, atrod failu savā datorā, vispirms nospied "Open" (datorā pie bildes). Tad ievieto komentāru kā to dari vienmēr nospiežot "Apstiprināt" komentāra apakšā.
Maz-ko-zinu, dvieļus nepērc, netērē naudu. Man darbā dvieļi un tualetes papīrs ir vairumā, paņemšu.Maz-ko-zinu wrote:Tad galdauti un papīra dvieļu 2 ruļļi no manis.
Ceturtdien aiziešu uz tirdziņu un ziņošu, kas iepatikās.
Tūlīt uzrakstīšu muzejam, uzzināšu.Maz-ko-zinu wrote:Vērotāja, vari pateikt - cik galdi un aptuvenus izmērus?
Protams, Vērotāj, liekas, par to jau vienojāmies.Vērotāja wrote:Mīļās meitenes, ugunskuru tur kurināt notekti nedrīkst. Desiņas no saraksta ir jāizslēdz. Ja tikai jau sagatavotā veidā, kas neprasa termisku apstrādi.

Arī variants. Lai gan vienreizējos traukus jau nopirkulianaliesma wrote:
Ja paņem līdzi katrs šķīvi, dakšu, krūzīti, tējkaroti - tad vispār nav problēmu.
Jānis Ķuze gaida atbildi no somiem, kur ērgēns gredzenots, bet jau apstiprināja, ka šis ir šogad šķīlies putns, visdrīzāk, ka Somijā.Vērotāja wrote:Sarkans gredzens Somijā ir Vaasa apgabalam
Ja jaunais ērglēns no Somijas mūsu Ādažos loba iekšā zivi, tikpat mierīgi mūsu Durberta varbūt pašlaik lidinās pa Somiju?