Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Vai ir jāslēdz komentētājas Lavanda8 piekļuve forumam?

Poll ended at 08 Jun 2020 21:59

1. Jā
29
63%
2. Nē
17
37%
 
Total votes: 46

User avatar
Vērotāja
Posts: 46703
Joined: 14 Apr 2011 10:48
Location: Carnikavas novads

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by Vērotāja »

Leo wrote: 05 Jun 2020 22:58 Neiecietība pret viedokļu dažādību, savējā uzspiešana- tas tikai atbaidīs nevis piesaistīs.Forums
,manuprāt,nevar un nedrīkst būt pārlieku zinātniski pētniecisks, kur kāds sevi iedomājas par pētnieku,visu pakārtojot tikai un vienīgi statistikai,korelācijai,determinācijai.
Pēdējā laika notikumi bija sava veida katalizators......
Leo, kāpēc Jūs tā? Vai tiešām Jums traucē, ka klusiņām skaitu savas zivtiņas?
Ja pamanījāt, vispār ļoti maz komentēju pēdējos divus gadus un nekādā veidā neietekmēju citu komentētāju rakstītā formu un saturu.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Parsley
Posts: 118
Joined: 08 Jun 2017 13:58

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by Parsley »

Cik trīs gadus sekoju līdzi putnu tēmām, pirmo reizi laikam redzu te tādu jandāliņu ap vienu cilvēku. :shock:
Man liekās, ka ko daži nesaprot, ir tas, ka, kā jau te iepriekš minēja, cilvēks ieradās forumā un metās ar apvainojumu kolektīvam un ornitalogiem. Šādi nedibina attiecības jaunās kompānijas. Un arī ne darba vietās. Protams ka forumiešiem uzreiz iesledzas aizsargreakcija un vēlme nepieņemt
User avatar
MĀRIS
Posts: 15171
Joined: 29 Apr 2015 16:32
Location: Kuldīga

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by MĀRIS »

Vismaz vienu labu darbu Lavanda izdarīja - izvilka Murkjeli un Leo no aizskapes! Man prieks! Un ļoti daudz no viņu teiktā es atbalstu, gan par brīvību forumā, izteiksmes dažādību, bet ir viens bet. Nekad nepastāvēs kolektīvs, kuru nesaistīs kāda ideja - partija, baikeru bariņš, makšķernieku kompānija, forums, ... , un ja tur nav nekādu noteikumu, tad sākas anarhija, kur katrs dara savu. Un atbildiet tad paši sev - vai tas ir foruma mērķis?
Vienmēr esmu teicis, ka pazudusi dzirkstelīte, dzīvīgums forumā, ko deva kaut vai Murkjelis ar savām kapzeķēm, bet vai Lavanda ienesa šeit dzīvību?
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Lavanda8
Posts: 210
Joined: 15 May 2020 15:55

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by Lavanda8 »

Vispirms pasaku paldies LEO un Murkjelis par droši izteikto viedokli, kuram es pilnībā pievienojos.
To visu lasot, var just kā notika Jums uzbrukumi, tāpat kā man. Viss tas pats. Pareizi Leo teica par to boksa maisu, tas tā tiešām notiek līdz šim brīdim, brūk un brūk nemitīgi ik dienas, alkst asiņu, vari izteikt jebkuru viedokli, un atkal ''bunkš'' un pa seju un vēl tā sāpīgi, kaut arī virtuāli, bet sāp...Leo izteica pilnīgi manas domas par šīs vietnes cilvēkiem, '' Neiecietība pret viedokļu dažādību, savējā uzspiešana.Forums,manuprāt,nevar un nedrīkst būt pārlieku zinātniski pētniecisks, kur kāds sevi iedomājas par pētnieku,visu pakārtojot tikai un vienīgi statistikai,korelācijai,determinācijai.'' Pēc šādas ilgstošas otra cilvēka viedokļa nepieņemšanas, izraisa patiesi sašutumu. Forumieši ir ''privatizējuši'' un uzspiež ar savu agresiju otram to, ko tikai viņi uzskata par pareizu.
LDF ne velti uzsvēra, ka ''Forums ir vieta brīvām diskusijām, lietotāju "īpašums”- pēc definīcijas vārds "forums" nozīmē "tautas sapulce". Tātad nevajag jau veidot šeit lielu vienpartijas sistēmu ar komunisma piegaršu. Un uzspiest to tagad katram, kurš ienāk. Izteikties šeit var visi brīvi, dzīvojam taču brīvā demokrātiskā valstī, un cilvēktiesības vēl neviens nav atcēlis un tas ir, forumieši, jārespektē un pārkāpt tās tik agresīvi kā jūs nedrīkst. Brīvas diskusijas, lai notiek. Nerunājot jau par balsošanu, tas vispār ir rupjš un klajš cilvēktiesību pārkāpums! Pēc jūsu uzvedības izskatās, ka juridiskās zināšanas jums ir nulle.
Un kāda bagāta fantāzija Fejai ''Jūs neesat Lavanda8 tuvu stāvošs cilvēks'' tā tiek rakstīts atbildē Leo. Es nevarēju no smiekliem apstāties. Kur tas viss ņemas??? Murgs! Kaut arī būtu, atkal skaidri saskatāma uzbrūkoša agresija otram liegt izteikt savu viedokli, vajag taču uzrei ''olinčot'' uz vietas, ja nav pa spalvai.
Atbalstu LEO Tieši tā-nav un nedrīkst būt tāda, atsevišķu cilvēku grupas foruma.Tas ir kopējs,kurā nav savējo, nav svešo. Nav pareizo vai nepareizo. Ir ļoti glaimojoši iedomāties sevi Dieva vietā, un jūs ne tuvu neesat Dievam mazā naga vērti vai saņemt iedomātu indulgenci par kaut kādiem īpašiem nopelniem vai ieguldījumuā, kā tādu titulu, lai atļautos nekaunīgā veidā mani apmētāt ar akmeņiem!
Šo visu izlasīja viens cilvēks, kurš ir jurists. Viņš bija neizpratnē vai jums, kas ir pret mani sadumpojušies ar garīgo veselībi viss ir kārtībā. Te var teorētiski pret jums arī tiesu prāvas, pret jums katru, ja nebeigsiet šādu balagānu, pārkāpjot regulāri manas cilvēktiesības. man nav nekādas intereses vispār ar jums šeit diskutēt, jo mani interesē putni, veidot foto, veikt savus šeit ierakstus par putniem un vērošana, iesaku arī jums vērot putnus, nevis nodarboties ar mana goda un cieņas nemitīgu aizskaršanu.
Ir skatītāji un viņu ir daudz, jo skatās lielākā daļa Latvijas un vēro līdzi forumam tāpat, tad jau jārīko visas Latvijas balsošanu! Un man ir atbalstītāji viennozīmīgi, es lasu un visam sekoju līdzi, tikai izteikties nevēlos, jo ar jums runāt kā jūs ar mani nevēlos, visi nav ar tādu Dieva sindromu kā jūs šeit.
Jūs sen esat vienoti, kaut arī ne visi...dariet, kas jums darāms, lieciet man mieru, es darīšu, kas man ir saistošs forumā-un tie ir putni, tas ir kļuvis par brīnišķīgu laika pavadīšanas daļu tiklīdz, kad tas ir. Miers ar jums!
Cilvēks,dzīvojot barā,neviļus aiz pašuzturēšanās dziņas pielāgojas baram.Dvēseles dziļuma dimensija paseklinās.Ja cilvēks nevar dienu iztukšot no sava kausa,viņš dzīvo tikai pusdzīvi,viņa garīgā seja arvienu vairāk izbāl./Z.Mauriņa/
Parsley
Posts: 118
Joined: 08 Jun 2017 13:58

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by Parsley »

Neaizmirsīsim ka Jūs bijāt tā, kas sāka nākt uzbrūkoši virsū forumam, ornitologiem utc. Pirms aktivitātēm. Neatvainojāties par saviem izteikumiem iepriekš un tagad apvainojat mūs agresijā. Kā sak: Citu rīcību redz, savu ne.
Feja
Posts: 7078
Joined: 08 Feb 2016 21:51

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by Feja »

Lavanda8 wrote: 06 Jun 2020 01:03 ....Šo visu izlasīja viens cilvēks, kurš ir jurists. Viņš bija neizpratnē vai jums, kas ir pret mani sadumpojušies ar garīgo veselībi viss ir kārtībā. Te var teorētiski pret jums arī tiesu prāvas, pret jums katru, ja nebeigsiet šādu balagānu, pārkāpjot regulāri manas cilvēktiesības...
Vispirms, neesmu pārliecināta, ka šī garā komentāra autore ir tā pati Lavanda vai ja ir, tad iespējams liktas savas jurista iemaņas lietā. Otrkārt, palasiet pāris lapas iepriekš savus komentārus, lai šeit analizētu katra komentētāja izteikto viedokli. Treškārt, paldies Leo par naida kurināšanu un ceturtkārt - tik tālu esam tikuši, ka šeit sāk piedraudēt ar tiesas prāvām un spriest par garīgo veselību.
Last edited by Feja on 06 Jun 2020 03:21, edited 1 time in total.
Made
Posts: 9304
Joined: 07 Apr 2015 10:32

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by Made »

Feja wrote: 06 Jun 2020 01:26 Ceturtkārt, paldies Leo par naida kurināšanu
Valdies, Feja!
Feja
Posts: 7078
Joined: 08 Feb 2016 21:51

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by Feja »

Made wrote: 06 Jun 2020 01:32
Made, Tu esi nepārspējama ar saviem komentāriem jau sen - savējiem un viņējiem. Ja būšu ko pārkāpusi, Vērotāja izdzēsīs. No šāda foruma ir jādodas atvaļinājumā.
User avatar
Lianaliesma
Posts: 48277
Joined: 02 Jun 2013 16:41

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by Lianaliesma »

Lavanda8 wrote: 06 Jun 2020 01:03 ...
Šo visu izlasīja viens cilvēks, kurš ir jurists. Viņš bija neizpratnē vai jums, kas ir pret mani sadumpojušies ar garīgo veselībi viss ir kārtībā. Te var teorētiski pret jums arī tiesu prāvas, pret jums katru, ja nebeigsiet šādu balagānu, pārkāpjot regulāri manas cilvēktiesības.
...

Lavanda8,
Kas bija sākums šai ambrāžai.
Jums forumiete Zinta vairākkārt pieklājīgi izteica lūgumu, uz ko viņai vispār neatbildējāt.
Zinta wrote: 02 Jun 2020 19:14 Lavanda8,
lūdzu nelietojiet laika apzīmējumu: plkst., komentāri kļūst nepārskatāmi un grūti uztverami, jo piefiksētais laiks "pazūd" tekstā.
Taču tūlīt pat demonstratīvi savā sekojošajā komentārā vispār neierakstījāt momentuzņēmuma ligzdas laiku. Un turpinājāt tieši to, ko Jums palūdza nedarīt - nerakstīt vārdu "pulkstenis", bet tikai ligzdas laika skaitļus.
Lavanda8 wrote: 02 Jun 2020 19:23 Milda zarā uz vakts...iespējams, vaktē Raimi ar nākamo zivi :)
...
Ko Jūsu paziņa jurists saka par garīgo veselību cilvēkam, kurš tikko pievienojies dabas vērotāju pulkam forumā un šādi rīkojas?
P.S. Man liekas, ka loģiski jurists ieteiktu tam cilvēkam panākt izlīgumu un atvainoties par konflikta uzsākšanu. :)
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
User avatar
MĀRIS
Posts: 15171
Joined: 29 Apr 2015 16:32
Location: Kuldīga

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by MĀRIS »

Labrīt!
Šajā pasaulē eksistē tikai viena cilvēka tiesības! Pārējais bars var iet d...t!!! :cry:
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
User avatar
Sandra L.
Posts: 4648
Joined: 01 Apr 2015 11:02

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by Sandra L. »

Ir pilnmēness, aptumsums, čika laiks! Mīlīši, beidzAm vienreiz "pērties"! VISI :!:
User avatar
La Marie
Posts: 2160
Joined: 02 Jun 2015 11:21

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by La Marie »

Labrīt!

Leo, man prieks Jūsu vārdu ieraudzīt! Prieks, ka neesat pazudis un joprojām ne tikai tiešraidēm palīdzat, bet arī ar saviem zivju dīķiem Kurzemes ērgļus atbalstat! Kā saprotu, kopš 2008. gada ekonomiskās krīzes valdība vairs nav lēmusi par atbalstu zivju dīķu īpašniekiem? Tad laikam var teikt, ka Durbes ērgļi maltītes gādā no viena 'pieliekamā' ar Jums.

Mīļie forumieši un draugi, atzīšos, ka jau ilgāku laiku nelasu forumu... Tomēr putnus, sevišķi dabā, vēroju un mācos atpazīt daudz vairāk nekā agrāk. Par šo "lavandas fenomenu" man viedoklis radās nejauši, kad tika apšaubīta Jāņa Ķ. reputācija. Manuprāt, demokrātija te nepalīdzēs, bet LDF tomēr uzskata, ka katrs var izteikties... Un katram ir iespēja arī neizteikties (mans gadījums).

Es jums novēlu nenaidoties savā starpā, neuztvert citu teikto personīgi, neapvainoties. Atceros, ka tiekoties dzīvē, mums agrāk daudzas virtuālās nesaprašanās atkrita pašas no sevis. Šobrīd, kad tikšanās nenotiek, ir grūtāk. Tāpēc ir izaicinājums savākties - un tas jādara katram pašam. Arī tiem, kuri uzskata, ka viņi ir "vienlīdzīgāki par citiem", atsaucoties uz brīnišķīgo Orvela grāmatu "Dzīvnieku ferma".

P.s. Starp citu, tas, ka pie Durbes ligzdas pārsvarā komentē tikai viens forumieties, ilgtermiņā ir pārsteidzoši un vienmuļi... Tāpēc nav slikti, ka tur parādās arī citi. Visiem ir tiesības ierakstīt savus novērojumus, saskaņā ar LDF nostāju. Lai nu tie būtu par ligzdu nevis par gramatiku!
Leo
Posts: 581
Joined: 14 Feb 2015 09:46

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by Leo »

Vērotāja wrote: 05 Jun 2020 23:25 [quote=
Vai tiešām Jums traucē, ka klusiņām skaitu savas zivtiņas?
Ja pamanījāt, vispār ļoti maz komentēju pēdējos divus gadus un nekādā veidā neietekmēju citu komentētāju rakstītā formu un saturu.
Labrīt.
Negribēju un necentos pieminēt kādu cilvēku vai viņa rīcību forumā vai ap to. Man bija patiess prieks atkal satikt daudz jauku cilvēku ar putniem galvā un sirdī. Mani patiešām netraucē nekas,jo kā jau tika teikts, var iet un darīt citas lietas, ja kaut kas nepatīk. Tā arī daru. Mēģināju izteikt savu viedokli,kas var būt un ir subjektīvs. Iesaku katram pārlasīt " forumieša manifestu " un atbilstoši tam vētīt nevis kādu citu, bet sākt ar savējās rīcības vērtēšanu. Vēlreiz atvainojos par uzdrošināšanos atklāti paust savas domas.
aijucis
Posts: 630
Joined: 23 Jun 2018 20:58

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by aijucis »

Šis būs mans pēdējais ieraksts šajā tēmā. Veltīts tiem, kas tik dedzīgi aizstāv "brīvo domu izteicēju Lavandu8". Pārmetumi sākās tad, kad viņa uzbruka ornitologiem un forumiešiem. Kad šis beidzās un viņa sāka rakstīt par putniem, neviens pārmetums neparādījās par saturu, vien pieklājīgi lūgumi par formu, kā rakstīt. Šis veids, kā noformēt savu ierakstu, ir atzīts par labu, darot to vairāku gadu garumā. Vai tad tas ir tik grūti to ievērot? Tā vietā šī kundze tīšām rakstīja "pa savam", kas traucē ātri pārskatīt tēmu. Tagad tiek pārmests tas, ka viņai neļauj izteikt savas domas, ka viņa ļoti mīl putnus u.t.t. Man, un ne tikai man, radies iespaids, ka viņa ieraksta savu tekstu un mājās berzē rokas, domādama: "Re kā es viņiem atkal... Ko tad nu man atkal teiks?". Tas tiešām traucē un, domāju, ka daudzus kaitina.
Last edited by aijucis on 06 Jun 2020 17:29, edited 1 time in total.
Saule
Posts: 29
Joined: 08 Oct 2013 19:37

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by Saule »

Es ilgus gadus vēroju notikumus putnu ligzdās un esmu ļoti pateicīga visiem, kuri liek foto, video, apraksta notikumus. Tas ir brīnišķīgi, ka ir tādi cilvēki, mīļš paldies viņiem!!! Un tagad viens vērotājs ir sacēlis tādu vētru, tas ir ļoti skumji. :( Otra acī skabargu redz, savā acī baļķi neredz!)
Feja
Posts: 7078
Joined: 08 Feb 2016 21:51

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by Feja »

Labdien! Vēl gribēju tikai piebilst, ja tā labi un prātīgi apdomā pāris soļus uz priekšu, tad šis balsojums pat nav par konkrēto personu, bet par saturīga foruma ( vai vispār foruma) pastāvēšanu kā tādu - būt vai nebūt. Pie šovmeņiem šeit mēs ātri varam tikt. :)
Emotion_
Posts: 1016
Joined: 24 May 2018 11:43

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by Emotion_ »

Pateikšu tikai vienu-ar balsošanu nenodarbošos-tas ir absurds, jo kā Leo pareizi teica: te ir forums un nekādas tavas vai manas istabas ar plauktiņiem. Un, ja kaut kas nepatīk-tiešām-var iet citas lietas darīt. Kurš vēro putnus,kurš komentē, kurš nekomentē. Kādreiz -tālajā 2015.g.forumā nebija nekādas iedomātas un uzspiestas kārtības, valdīja jestrums, emocijas un arī pa kašķītim neiztikām. Tagad cilvēki baidās komentēt, jo komentāram ir jāietilpst "rāmjos".
User avatar
Lianaliesma
Posts: 48277
Joined: 02 Jun 2013 16:41

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by Lianaliesma »

Nudien domāju, ka tie, kuriem ir interese par ligzdu vērošanu un arī vēlēšanās piefiksēt redzēto tiešsaistes kamerās forumā ar iespēju salīdzināt ligzdās notiekošo ilgākā laika posmā, to arī dara. Tie, kam tā vēlme mazāka, to nedara.
Diez vai ir korekti pārmest citiem tādiem pašiem vērotājiem viņu degsmi, vai varbūt lūgumu ieviest kaut kādu komentāru formātu labākai pārskatāmībai, vai ar citu pamatojumu. Tikpat labi visi var izteikt savus lūgumus vai ierosinājumus, vai rīkoties pēc savām spējām. To nu neviens nav apstrīdējis. Tiek apstrīdēta apzināta kādu forumiešu izteiktu lūgumu ignorēšana, neko nepaskaidrojot.
Nav godīgi savu attālināšanos no foruma uzlikt par vainu citiem. ;)
Un ja gribās ko jestrāku - uz priekšu! Izpaužaties! Nevajag gaidīt, ka kāds cits tērē laiku vērojumiem un to piefiksēšanai, bilžu un video veidošanai, bet gan atmest savu it kā aizvainotību un darīt pašiem. Forums tikai iegūs. :)
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Lavanda8
Posts: 210
Joined: 15 May 2020 15:55

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by Lavanda8 »

Turpinot izteikt savu viedokli…
Paldies tiem, kas atbalsta mani – Made, Leo, La Marie, Emotion un citiem..par vēlmi šeit izteikt brīvi savu viedokli un veikt savus ierakstus, novērojumus, izpausties, foto tādā formātā, kādu uzskatu par pareizu un no sava skatu punkta. Aicinu arī citus pievienoties, brīvi šeit darboties un brīvi izteikt savu viedokli, ierosinājumus, ja tādi ir, izpausties, un galvenais nebaidīties no šīs vietnes ‘’vergturiem’’, jo neviens cilvēks šeit nav nekustamais īpašums, kuru var bīdīt ar varu kā katram šeit tīk, tādu tiesību nav nevienam. Mūsdienās verdzība juridiski vairs nepastāv, bet,ja sastopama, kā šeit, tad ir nelegāla. Brīvam cilvēkam ir tiesības uz brīvi izteiktu viedokli. Pievienojos Leo, zelta vārdi:’’ nekādas tavas vai manas istabas ar plauktiņiem. Un, ja kaut kas nepatīk-tiešām-var iet citas lietas darīt!’’ ‘’Pastāvēs, kas pārvērtīsies’’, tā pauda Rainis, pievienojās Leo un es. Brīva izvēlē arī doties atpūsties, atvaļinājumā, kam tas ir nepieciešams, varbūt kāds ir saguris no kaut kā un vajadzīga cita vide, tā teikt lokalizācijas maiņa.

Un ja kāds vēlas dzirdēt komentāru par ‘’formātu labākai pārskatāmībai…’’par iemeslu nonāca nabaga skaidrojums pirms laika norādes, proti, pulksten, pulkstenis, plkst., ir brīva izvēle kā to pielietot, bet noteikti ir jāizvēlas viens no šiem kā skaidrojumus pirms laika norādes.
To jau tā kā skolā mācīja, kurš un kā ir skolā mācījies, lai paliek uz katra sirdsapziņas… Man patīk personīgi ‘’plkst.’’ Un kā šis nabaga ‘’plkst.’’ var radīt sliktāku pārskatāmību, tas ir interesanti…?! Manā skatījumā, un arī citu…tas no malas izskatās kā iemesls tikai, lai radītu šo tā saucamo diskusiju.
Vispār jauki, ka ir šis forums kā iespēja šeit darboties, lai piefiksētu, kad un cik šeit katrs vēlas un ir iespējas laika ziņā. Darīsim to brīvā formātā bezliekiem komentāriem, tie gan traucē un novērš uzmanību!
Cilvēks,dzīvojot barā,neviļus aiz pašuzturēšanās dziņas pielāgojas baram.Dvēseles dziļuma dimensija paseklinās.Ja cilvēks nevar dienu iztukšot no sava kausa,viņš dzīvo tikai pusdzīvi,viņa garīgā seja arvienu vairāk izbāl./Z.Mauriņa/
Pūrulis
Posts: 9
Joined: 06 Jun 2020 18:19

Re: Diskusijas par jūras ērgļa ligzdu 2020

Post by Pūrulis »

Labvakar!
Beidzot arī es esmu pārkāpusi slieksni..😊
2017.gada martā, kad zem sirds nēsāju savu mazulīti, man bija daudz laika un brīnišķīga iespēja vērot ūpīšu ģimeni. Togad tur izšķīlās un izauga 3 pūkucīši🥰 Forums man ļāva uzzināt, iepazīt un iemīlēt! Paldies par to visiem, kas raksta, bildē, dalās!
Man ļoti patika Murkjelis ieraksts, kam piekrītu, proti, forums atšķiras un ir kļuvis savādāks (nesaku, ka sliktāks). Bet katram cilvēkam ir savs rokraksts un to nevar izmainīt. Apbrīnoju, cik daudz forumam savu artavu dod mega2! Cilvēks tik agri ceļas, pēta, dokumentē!👏
MĀRIS- pēdējā laikā maz rakstāt, pietrūkst Jūsu mīļo un tiešo ierakstu! Bet Jums liels paldies par to, ka katru jaunpienācēju ievērojat un dodat par to ziņu!👍 Tas tiešām ir jauki un viesmīlīgi! karliiina_13 tik interesanti un asprātīgi sniedz ziņas par Teo un Vitu!🤭
Ligzdas gariņš tik pozitīvs un foršs.. arī lianaliesma vienmēr ļoti atbalstoši un jauki māk uzrakstīt..😊
Bet, Vērotāja, Jums visu cieņu! Vienmēr Jūs esat ĻOTI korekta, atbildat uz dažādiem uzdotajiem jautājumiem, koordinējat foruma jēgpilnu darbu! Super! Paldies visiem, kas raksta, liek bildes un priecē ar video!😊
Es ilgi nepārkāpu slieksni, jo domāju, ko gan es varētu uzrakstīt, ja man nav nekādas pieredzes un zināšanu? Nu varu teikt, ka ir gan neliela pieredze, gan nedaudz zināšanu, kā arī, manuprāt, īstais laiks, lai vairotu pozitīvo!☀️
Cienījamie forumieši, kas sen nav rakstījuši, varbūt tomēr kādā brīdī parādieties ar kādu asprātīgu komentāru vai smieklīgu video, lai piešķirtu kādu dzirkstelīti, kas vairotu siltumu un sirdsuguntiņu!? Lai vairojas prieks un jūsma par to, ko varam baudīt bezmaksas- DABU!❤ un lai negatīvais kļūst mazsvarīgs un niecīgs!
Post Reply

Return to “Arhivētās sadaļas”