https://www.facebook.com/groups/1697881 ... 9/?fref=nf
Autores
Michele de Jong jauks tēlojums par Solo satikšanos ar saviem vecākiem
Baronu pāra tikšanās ar Solo.
Iedomāsimies, ka tas ir viņš, pēc ilga laika apciemojot bērnības ligzdu un vecākus...
Zaļā - mans diezgan brīvais tulkojums. Mišelas bildes saliku visas vienā kolāžā, oriģinālus var skatīt FB lapā.
Jaukus mirkļus kopā ar Baronu ģimeni! - LL.
Michele de Jong
White Tailed Eagles of Smola Norway ~ Baron, Baroness & Family
1.Hey young one, back off... this nest is taken.../ Hei, jaunuli! Prom! Ligzda ir aizņemta...
2.Wow! This looks familiar....Hey Dad! Hey Mom! / Wow! Izskatās pazīstama ligzda... Hei, tēt! Hei, Mām!
3.Solo?Is that you?!? / Solo? Vai tas esi tu?
4.Yeah Dad! It's me! / Jā, tēt, tas esmu es!
5.Dad! You're looking great! / Tēt, Tu labi izskaties!
6.Wow! The old nest... It looks smaller than I remember.../ Wow! Mana vecā ligzda!... Izskatās mazāka nekā es to atceros...
7.Dad! Mom won't stop crying... tell her it's ok... she's not dreaming... I'm really here! / Tēt! Mamma nebeidz vien raudāt... saki viņai, ka viss ir kārtībā... viņa nesapņo...Tas tiešām esmu es!
8.Son, you know your mom... she loves you so and has missed you! So... tell us of your adventures... where have you been? What have you seen? You look wonderful.../ Dēls, Tu taču pazīsti mammīti... viņa mīl tevi un ļoti ilgojās...Bet pastāsti par saviem piedzīvojumiem... kur esi bijis? Ko esi redzējis? Izskaties lieliski...
9.Yes Solo... tell us of your adventures... you look marvelous... healthy and strong! I've missed you so... / Jā, Solo... pastāsti mums savas dēkas... izskaties burvīgs!... veselīgs un spēcīgs! Man tevis tik ļoti pietrūka...
10.I know Mom... wow... where to start... it's all been amazing.../ Zinu, mammu...jā... kur lai sāku... tas viss bija tik apbrīnojami interesanti...
11.You look great Mom! The sticks are piling up! You guys must be preparing for one of my siblings to arrive soon... lucky little one... it's got the greatest parents a bird can ask for.../ Mammu, tu izskaties lieliski! Ligzdā sanesti jauni zari! Jūs droši vien drīz gatavojaties sagaidīt kādu no maniem brāļiem vai māšukiem... laimīgie viņi ... jūs esat labākie vecāki, kādus vien putns varētu gribēt...
12.For now I'm going to rest, stretch my toes and wiggle tail... we'll catch up for a bit before I continue on my journey... geeze it's sure nice to be home... if only for a little while.../Tagad gan laikam došos pie miega, izstiepšu savu kājeli un izpurināšu aštuku... mēs parunāsim vēlāk, pirms turpināšu savu ceļu... Tas ir tik jauki būt atkal mājās... kaut tikai uz mirkli...