Manas domas ir, ko es jau rakstīju iepriekš, ka šī nav tā pati mātīte, kas te spietoja vairākas diennaktis ap Romeo un ko čatā dēvēja par A2. Patreiz ap ligzdu un ligzdā dzīvojas pavisam cits ērglis ( nu man vismaz tā izskatās). Abām mātītēm atšķiras galvas spalvu krāsojums. Vakar pēcpusdien un šodien tiešraidē redzamajai nav ap acīm, galvas sānos, pakaklē izteikti melno spalvu. Man izskatās arī lielāka auguma. Šī ir vairāk līdzīga Džuljetai. Vienīgā atšķirība ir deguna nāsis un pāris melnās spalvas baltajā astē.
Par olām runājot. Domāju, ka tās vairs nav dzīvotspējīgas. Varbūt vispār nav bijušas dzīvotspējīgas un Džuljeta to ātri saprata. Es, kā citi redzēja, neesmu nevienā brīdī manījusi olās kustības. Varbūt gribējām ieraudzīt, kas it kā bija jāierauga. Olas pēdējās dienās, kopš Džuljeta nav manīta, pietiekoši ilgstoši ir gozējušās vientuļas ligzdā, neapsegtas. Tās ir arī diezgan
ņurcītas, kad Romeo atvairīja svešinieces, kas lidoja ligzdā un iepriekš A2 bija ļoti neveikla, lempīga. Bradāja olām pa virsu. Šī mātīte ir uzmanīgāka. Čatā arī šo ērgļu dāmu nedēvē par A2, bet par pieaugušu sievieti. Pa reizei moderatori nepārliecinoši dēvē par A2. Būtībā jau vienalga kā dēvē. Tikai zinām to, ka šī nav Džuljeta.
9.40 Abi ligzdā.
9.42 Jaunā Romeo draudzene ligzdā. Abi viens pēc otra aizlido.

Man šis viss vairāk atgādina lakstošanos vienam ar otru.