Laba diena,cik nu kuram laba!
Es kā,muļķis no 4:30 mēģināju tikt forumā,bet viņš man spītīgi prasīja ielogoties,lai gan veco paroli neņēma pretī!

Tā nu saspaidīju visu,ko varēju un gaidīju,kad dēls modīsies un nāks man palīgā,arī viņam neizdevās nekur tikt ar manu veco paroli un nācās mainīt uz jaunu!

Bet nu vispār par šādām izmaiņām LDF vajadzēja izziņot laicīgi,ka tahnisku iemeslu dēl forums nebūs pieejams no tāda...līdz tādam???
Jā,nu man jau šitie visi pārkārtojumi dikti nepatīk,esmu no tiem ieraduma cilvēkiem,kam nepatīk pārmaiņas un manā vecumā visu jauno ir grūti apgūt,kur nu vēl svešā mēlē un ja ar datoru esi un ''jūs''?
Jau divās lapās fušierus salaidu,jo divreiz aizsūtīju vienu un to pašu ziņu,jo nevarēju saprast,kā labot savu iepriekš aizsūtīto komentāru pierakstot kaut ko klāt-kura poga tagad jāspiež???
Pilnībā piekrītu Mārim un Raganietei par valodu un saprotu arī Vērotāju-viss iet uz priekšu,bet mēs bremzējam!
Jā un kas ar
''apskatīt aktīvās tēmas''sadaļu,tāda vēl ir vai būs,jo nav jautri vērt vaļā visas lapas pēc kārtas un arī jautājums par krāsojumu,kad neizlasīta(jauna) ziņa bija sarkana,bet kad izlasīta mainīja krāsu-kā ar to????
Atvainojos,es te bišku izplūdu emocijās