Un te savukārt līdzsvaram arī M15 portrets

Tie smukākie jau bieži vien ir tie nešpetnākie!Vērotāja wrote:![]()
![]()
![]()
Ir gan tā Harieta nešpetna dāma. Bet skaista gan bez gala.
MĀRIS wrote:Tie smukākie jau bieži vien ir tie nešpetnākie!Vērotāja wrote:![]()
![]()
![]()
Ir gan tā Harieta nešpetna dāma. Bet skaista gan bez gala.![]()
Lasot komentārus, tikai pesonīgas pārdomas..., kuras nekādā gadījumā nenoliedz, ka tā nevajag darīt. Lasīt ir ļoti interesanti.La Marie wrote:MĀRIS wrote:Tie smukākie jau bieži vien ir tie nešpetnākie!Vērotāja wrote:![]()
![]()
![]()
Ir gan tā Harieta nešpetna dāma. Bet skaista gan bez gala.![]()
![]()
![]()
Cik nu es neklātienē vēroju šo pāri - nu jau trešo sezonu, bet tas nav tik daudz, cik pārējiem - esmu pamanījusi, ka Herieta visvairāk raksturu izrāda pirms bumbulīšu dēšanas un sildīšanas. Laikam jau tomēr hormoni viņai sajauc galvu tā, ka kājas paliek vieglas - pa gaisu vien, pa gaisu vien!
Sveika, Feja!Feja wrote: Piekrītu, ka katra ērgļu dāma ir ar savu raksturu un temperamentu.
Bet no otras puses, vai Harietas uzvedība netiek nedaudz cilvēciskota, jo viņas it kā brīžam kādu nestandarta gājienu, izgājienu uztveram un aprakstam no sava - cilvēka skatu punkta, no savas pieredzes utt. Tiešraide kvalitatīva, kameras novietojums, tuvplāni piedod savu artavu. Ja komentētājam ir bagāta iztēle un asprātīgs izteiksmes veids, kas man personīgi pietrūkst, tad izdodas izveidot īpašu ērgļu ģimenes attiecību modeli, ņemot arī vērā iepriekšējo gadu ne tik pozitīvo pieredzi šīs ligzdas sakarā. Protams, ka priekš tikai komentāru lasītāja tas ir aizraujoši un interesanti un pat vilinoši atgriezties pie šīs tiešraides tēmas. Džuljetas un Romeo ( droši sliktās tiešraides kvalitātes dēļ, kameras arī nav veiksmīgi novietotas) tiešraidi nopietni neskatamies, nekomentējam un ērgļu savstarpējo uzvedību arī īsti neredzam, stāsts ar adrenalīna pilienu neiznāk.Protams, nenoliedzami Džuljetas un Romeo attiecības ir daudz harmoniskākas.
Īsti nepiekrītu, ka Harietas valdonīgums varētu būt tikai kādas traumas sekas. Man liekas, tās drusku ir mūsu cilvēcisko emociju projekcijas. Skaidri atceros, ka viņa bija valdonīga arī ar Oziju - regulāri tāpat viņam sita ar kāju un leca augšā plecos!lianaliesma wrote: Harieta īpaši izceļas ar savu valdonīgumu un toņa noteikšanu, bet iespējams, tas saistīts ar stresu, kad viņa zaudēja savu ilggadīgo un pieredzes bagāto partneri Oziju, viena aizstāvēja ligzdu un baroja mazo, un pēc tam bija spiesta apmācīt un sagatavot dzīvei puikiņu M15. Tā dzīves skola krietni izmainīja Harietas raksturu.