Diskusijas

d.e.

Re: Diskusijas

Post by d.e. »

Vērotāj, dzeramo ūdeni pieclitrenēs paņemšu un ēdamo ar kaut ko paķeršu, ko uz oglēm pacepināt + varam arī pa ceļam veikalā ierullēt, ja kaut kas ienāk prātā. Būs viss ok ! ;)
Sunshine

Post by Sunshine »

Labvakar!
Ierakstīju tomēr šo info arī šeit, lai brīdinātu citus un mudinātu nekādā gadījumā nelietot saitu Photobucket.com bilžu ielādei...

Photobucket laikam ieies vēsturē kā krāpnieciskākais izspiedēju saits, kāds jebkad redzēts.. Viņi tagad ir nobloķējuši VISIEM lietotājiem visas pagātnes bildes, kas iekopētas citās mājas lapās, un prasa par šo bilžu atjaunošanu... 399,- USD gadā.

Vienvārdusakot, viss mans darbs kopš 2013. gada ir pazudis... vienkārši pat nezinu, ko darīt un kā to kaut kā vērst par labu.
Nav redzama neviena bilde, ja atsakos maksāt tos 400 USD..

Te sīkāks raksts par šo..
https://www.ghacks.net/2017/06/30/photo ... ed-images/

Skatos, neesmu viena ar šo murgu... Looduskalender arī visas ames bildes ir ar to pašu ķiņķēziņu bildes vietā.
Te var labi redzēt, kurp virzās pasaules biznesi savā mantkārīgajā vēlmē saraust naudu ar jebkuriem līdzekļiem un bradājot pāri visam cilvēciskajam..
Sunshine

Post by Sunshine »

Te ames ieraksts Looduskalender par šo tēmu:

http://www.looduskalender.ee/forum/view ... &start=160

Neliela daļa no viņas komentāra:
"Šis man atgādina Orvela romānu "Dzīvnieku ferma". Arī tur noteikumi bija uzrakstīti šķūnī uz sienas, bet valdošā šķira, cūkas, naktīs sāka šos noteikumus pārrakstīt - tā, lai tie būtu labvēlīgāki un labvēlīgāki viņām. Arī Photobucket.com var izmainīt noteikumus un cenas vienā naktī, un mums nav iespēju neko izdarīt. Ts arī norāda, ka viņi var izmainīt cenas jebkurā brīdī un ka vecie līgumi viņus nesaista. Mutikluti konts tika apmaksāts tikai pirms mēneša, bet tagad tas ir neglābjami sabojāts. Cena var dubultoties ik mēnesi, ja viņi vēlas. Tā ir ļoti zema līmeņa klientu politika."

this reminds me of the rules of the Animal Farm in the novel by George Orwell. they were written on the wall of the barn in the farm and the ruling class, the pigs, started to rewrite them in the nights so that they became more and more favourable to them. the Bucket can also change their rules and pricing any time overnight and there's no chance to complain. furthermore it implies that they can raise their prices any day and the old contracts do not bind them in anyway. Mutikluti's account was paid for in last May, only about a month ago, and now it's wasted. the price may double each month if they like to do it. this is very bad customer policy.
Simba

Post by Simba »

Skarleta, nav ne jausmas, vai tur kas vēl zied :lol: Gan jau kaut kas priekš mums vēl ziedēs (es tā ceru :lol: )

Kamēr es auto tīru, tikmēr izrādās grāpis arī ir uzstutēts, kur vajag, es tik nesapratu beigās, ko tad mēs vāram? Dārzeņu zupu ar kausēto sieru, karpiteļiem, puraviem, burkāniem u.c. labumiem, ko Made tur pierakstīja, vai skābeņu zupu? Manas skābenes ir pāraugušas un ieaugušas dziļos brikšņos zem ābeles, nav neviens, kas izrok, atrok un iesēj jaunas :roll:
Man ir toties sīpoli :lol:

Zinta, mēs noteikti varam arī uz 13:00. Kad nu kurais ieradīsies, tad būsim. Es jau arī tā tik domāju, ka izvīkšīšos uz 12:00, bet vai tad es kādu sastrēgumu esmu paredzējusi? Ne tak :lol: Un zinot iepriekšējā gada pieredzi, kad vaig kafijas un to un šo, tad arī tas mans Napoleona plāns ir tikai naivs plāns nevis dzīve :D
roosaluristaja

Post by roosaluristaja »

Simba wrote:Skarleta, nav ne jausmas, vai tur kas vēl zied :lol: Gan jau kaut kas priekš mums vēl ziedēs (es tā ceru :lol: )
Pašlaik ir karstākais orhideju ziedēšanas laiks. Dabasdatos bija ieliktas bildes ar Engures takas apkārtnes orhidejām, kas uzņemtas kaut kad pagājušajā nedēļā. Autoru neatceros un slinkums tajā novērojumu gūzmā meklēt.
Sunshine

Post by Sunshine »

Paskatījos, šobrīd pazudušas pilnīgi visas bildes... pie ūpju ģimenes, zivjērgļiem, baltgalvas ērgļiem, pilnīgi visur..... :cry:
Bet nu jā, tas laikam interesanti tikai tad, ja gribam patīt atpakaļ un paskatīties vecās bildes...

Ak. :cry: Neviens ārējs serveris nav uzticams un nav mūžīgs, šis to pierāda...
Simba

Post by Simba »

Sunshine wrote: Ak. :cry: Neviens ārējs serveris nav uzticams un nav mūžīgs, šis to pierāda...
Protams, žēl bezgala, jo vēsturiskā vērtība bildēm ir neatsverama.
Es tikai domāju, ka tas Photobucket.com aiz savas "žadnastj" aplauzīsies līdz bankrotam. Jo visi normālie pie viņiem vairs nevērsīsies un šie savukārt saņems ne tikai minimālo teiksim 10 eur vai dolāru cenu, kur nu vēl 400. Kas zin, kad sapratīs, cik sālīgi pārlēkuši pār strīpu, iespējams, mīkstinās savu nostāju. Jeb - būs spiesti.
Cerams.
Simba

Post by Simba »

roosaluristaja wrote: Pašlaik ir karstākais orhideju ziedēšanas laiks. Dabasdatos bija ieliktas bildes ar Engures takas apkārtnes orhidejām, kas uzņemtas kaut kad pagājušajā nedēļā. Autoru neatceros un slinkums tajā novērojumu gūzmā meklēt.
Paldies par info, roosaluristaja, milzīgs prieks, ka nekas nebūs palaists garām :D
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Sunshine, datorā arī bildes nav palikušas?

Photobucket pirms gadiem 3-4 jau "izcēlās" ar to, ka ja mēnesī apskašu skaits bija mazāks par kaut kādu skaitu (un tā ir visiem, kuru bildes forumos, jo skatās forumus nevis photobucket), tad pēdējās mēneša desmit dienas bildes nebija redzamas, ja ir bezmaksas konts. Tajā brīdī sapratu, ka šis resurss ir nedrošs un bildes tur vairs neievietoju.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
skarleta

Post by skarleta »

roosaluristaja wrote:
Simba wrote:Skarleta, nav ne jausmas, vai tur kas vēl zied :lol: Gan jau kaut kas priekš mums vēl ziedēs (es tā ceru :lol: )
Pašlaik ir karstākais orhideju ziedēšanas laiks. Dabasdatos bija ieliktas bildes ar Engures takas apkārtnes orhidejām, kas uzņemtas kaut kad pagājušajā nedēļā. Autoru neatceros un slinkums tajā novērojumu gūzmā meklēt.
Ak Dies !!! Ko es būšu palaidusi garām !!!! Meitenes, lūdzu lūdzu daudz bildītes no orhideju takas ,un vispār daudz bildes no pasākuma :)
Vērotāja

Post by Vērotāja »

d.e., cikos izbraucam?

lianaliesma, d.e. piedāvā pa ceļam iebraukt iepirkties, satiksimies un tad jau izlemsim kurā veikalā iebrauksim.
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Vērotāja wrote:d.e., cikos izbraucam?

lianaliesma, d.e. piedāvā pa ceļam iebraukt iepirkties, satiksimies un tad jau izlemsim kurā veikalā iebrauksim.
Labi. :)
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
d.e.

Post by d.e. »

Vērotāj, domāju ap 9 am jāizbrauc, kamēr veikalā ieiesim, caur Rīgu izbrauksim, tā tik būs, ka uz 12 tiem līdz Engurei tiksim. ;)
Simba

Post by Simba »

Pētu ceļu, pīpēju un tā arī nesaprotu - pa kurieni tad ir jābrauc, lai netrāpītu propķos? :D
Vērotāja

Post by Vērotāja »

d.e. wrote:Vērotāj, domāju ap 9 am jāizbrauc, kamēr veikalā ieiesim, caur Rīgu izbrauksim, tā tik būs, ka uz 12 tiem līdz Engurei tiksim. ;)
lianaliesma, tad sestdien no rīta bez 15 deviņos būšu pēc Tevis uz Tavu ciematu. Piebraukt pie Elvi vai Maksimas? Vai citur?

d.e., tad uz 9 atvedīšu lianuliesmu, pārsēdīsimies pie Tevis un kopā brauksim tālāk. Tiekamies pie manas mājas.
Made

Post by Made »

Stundu garš video priekš kaķiem :P
Simba

Post by Simba »

Made wrote:Stundu garš video priekš kaķiem :P
:lol: :lol: :lol:
Made

Post by Made »

Sunshine, cik skumji... es jau ar labā- runāju tikai, ka vajadzētu nokopēt foruma mīļākās lapas, bet darīt tā arī neiesāku..
Ja izdomāsi vienu reizi samaksāt, lai apkopotu arhīvu, es varu arī piedalīties.. Tas aktuāli arī "radikalistiem" - cik tur bija, laikam 3 gadi glabā un tad dzēš brīvās bildes (man visas bez reģistrācijas)...
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Made wrote:Tas aktuāli arī "radikalistiem" - cik tur bija, laikam 3 gadi glabā un tad dzēš brīvās bildes (man visas bez reģistrācijas)...
Made, radikals nedzēš. Šajā tēmā ir 2012.gada vasaras bildes https://dabasdati.lv/forums/viewtopic.php?p=9345#p9345

Pap. Atradu arī 2011.gada radikala bildes https://dabasdati.lv/forums/viewtopic.php?f=46&t=16
Made

Post by Made »

Vērotāja, man šķita, ka pērn vai aizpērn bija runa par to.. paskatījos tagad radikal lapā - glabāšanas laiks nav ierobežots, bet, ja bilde vai video nav skatīti ilgāk par gadu, tad uzskata par pazaudētiem un dzēš... Tiesa, es nezinu, kā tas ir, ka "neviens nav vērsies" - vai mūsu foruma atvēršana vien jau nozīmē vēršanos? Jo ne jau visas sarunas tiek šķirstītas.
Срок хранения неограничен*
*если к картинке или видео не было обращения больше года, то данный контент считается потеряным и удаляется.
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”