06:19
Kādam ļoti iepatikusies šī mājiņa

Sveika !Kaimiņiene wrote:Vai kāds ar IT saistīts cilvēks var paskaidrot: vai vecs kompis ar 7win programmu var pieslēgties Zaļo vārnu tiešraidei tā pat kā pagājušo gadu?![]()
Vai tikai kruti viedtelefoni un planšetes?
Ja nav iespējams, tad lūdzu, kam ir tāda iespēja lieciet pēc iespējas daudz attēlus. Tītiņš taču tik interesants putns
![]()
Redz kā, izrādās es neesmu vienīgā, kam ir tāda problēma... Es arī pagājušo gadu skatījos ar to pašu veco datoru, to pašu 7win un šogad arī nekas nekādās konfogurācijās un inerneta pieslēgumā nav pašrocīgi mainīts. Gan zaļvārnas, gan mazo ērgļu kameras. Visu redzēju. Šosezon nekā. Izmēģināju visus Vērotājas ieteiktos padomus - nekas nelīdzēja. Tā arī nesapratu, kas par vainu. Darbā Mežu kameras iet. Šī iet uz VLC. No lapas - nē. Tad, ko varu arī drusku paskatos, ja ir laiks.Kaimiņiene wrote:Vai kāds ar IT saistīts cilvēks var paskaidrot: vai vecs kompis ar 7win programmu var pieslēgties Zaļo vārnu tiešraidei tā pat kā pagājušo gadu?![]()
Vai tikai kruti viedtelefoni un planšetes?
Ja nav iespējams, tad lūdzu, kam ir tāda iespēja lieciet pēc iespējas daudz attēlus. Tītiņš taču tik interesants putns
![]()
Murkjeli, vai nevar būt tā, ka gan darbā, gan mājās pārlūkus esi lejuplādējusi no vienas un tās pašas vietnes?Murkjelis wrote: Redz kā, izrādās es neesmu vienīgā, kam ir tāda problēma... Es arī pagājušo gadu skatījos ar to pašu veco datoru, to pašu 7win un šogad arī nekas nekādās konfogurācijās un inerneta pieslēgumā nav pašrocīgi mainīts. Gan zaļvārnas, gan mazo ērgļu kameras. Visu redzēju. Šosezon nekā. Izmēģināju visus Vērotājas ieteiktos padomus - nekas nelīdzēja. Tā arī nesapratu, kas par vainu. Darbā Mežu kameras iet. Šī iet uz VLC. No lapas - nē. Tad, ko varu arī drusku paskatos, ja ir laiks.
Nē, darbā neko pati lejuplādējusi neesmu. Ir pamatā explorers. Un mozilla, kuru praktiski neizmantoju. Bet pamēģināju - izrādās, ka ar mozillu zaļvārņu kamera iet. Tā kā paldies par idejas pamešanu!Vērotāja wrote:
Murkjeli, vai nevar būt tā, ka gan darbā, gan mājās pārlūkus esi lejuplādējusi no vienas un tās pašas vietnes?
Izlasīju, ka ir chromeless player pārlūku versijas (ne tikai Chrome, bet hromium bāzes, kas ir visiem ne-ru pārlūkiem), ar kurām JW nedarbojas.
Pamēģini nonest Chrome un lejuplādēt pēdējo versiju, moš palīdz?
https://www.google.com/chrome/browser/d ... index.html
Kaimiņien, izdzēs vispirms un tad lejuplādē.Kaimiņiene wrote:Laikam Ādažos gribēja kā labāk, bet iznāca kā parasti