Tas ir Ozols.Simba wrote:13.26 melnais knābis ir atpakaļ ar dziesmu
Es ceru, ka man acīs nav pēkšņi uzradies melns plankums un tas knābis ir tiešām melnāks par tiem, kas te bija iepriekšVairs te ne par ko nevar būt drošs
lianaliesma wrote:VIKTORYja, tas ir tas, ko Māris Strazds arī aprakstīja.
Ā, nē, viņš lūdz ierakstīt video šo epizodiVIKTORYja wrote:lianaliesma wrote:VIKTORYja, tas ir tas, ko Māris Strazds arī aprakstīja.Es sapratu, ka viņš lūdz aprakstīt vel reiz!
Par šodienas epizodi man visu laiku mēles galā ir frāze - gāganu kariViky wrote:Šogad kaut kāds bardaks gandrīz visas ligzdās![]()
Vairs neko nasaprotu!36 lpp.ir Liz01 video par šo epizodi,tieši tas kas prasītslianaliesma wrote:Ā, nē, viņš lūdz ierakstīt video šo epizodi
VIKTORYja, to teikuma sākumu iekopēju tikai tāpēc, lai būtu skaidra teikuma uzbūve.VIKTORYja wrote:Vairs neko nasaprotu!36 lpp.ir Liz01 video par šo epizodi,tieši tas kas prasītslianaliesma wrote:Ā, nē, viņš lūdz ierakstīt video šo epizodi.
Man šķiet, ka VIKTORYja šīs lapas pašā pirmajā bildē uz šo punktu arī norādīja, ja tas ir viens un tas pats punkts.Emotion wrote:Ozolam nav uz knābja baltumiņa? kaut kā atceros no iepriekšējām sezonām, ka mums šajā ligzdā bija melnais stārķis ar baltumiņu uz knābja! (??) bet vairs neatceros, kas tas bija vai Ozols vai kāds cits.
Ozols tieši pirms notikuma, gluds, sārts knābis (11.49)Vērotāja wrote:Beidzot tiku pie arhīva ierakstu noskatīšanās.
Tam stārķim, kurš bija ligzdā 8 no rīta un kuru mēs saucam par Ozolu ir iešķelta spalva uz muguras.
MS nav īsti pareizi piefiskējis notiekošo, nosūtīšu video izvērtēšanai.
Tur bija tā:
11.46 Augšā ēna.
11.46 Ligzdā ielido Ozols.
11.56 Ozols sāk klanīties un uzbudināties.
11.57 Ielido divi stārķi, Ozols aizlido.
11.58 Aizlido viens no svešajiem stārķiem. "Baltais punkts uz knābja" paliek ligzdā.
11.59 Baltais punkts aizlido.
12.02 Atkal atlido Baltais punkts.
12.02 Baltais punkts aizlido.
Vēlāk, ap 12-tiem, ligzdā atkal ir Baltais punkts.