Mētras un Mačo ligzda 2011
Re: Vakar ērgļi sāka nest zarus uz ligzdu
Uz atvadām mans secinājums: kamēr internets nestrādāja, Mačo paspēja Mētru pabarot un ar viņas ziņu ir devies tālākā komandējumā, jo Mētra neklaigā un viņu nemaz nesauc un devusies uz čuču muižu. Arlabvakaru 

23:20 Mežs pavisam kluss. Vardes ar knapi čīkst. Nu ja, ir jau ar baigi dzestrs un tās arī kuslas. Traki Mētrai šodien gājis. Mačo laikam arī galīgi izmirka. Droši vien, tāpat kā Mētra, tupēja kaut kur sabozies kādā kokā, jo ar izmērcētu ancuku nav nekāda lidošana. Jācer, ka no rīta vīra kungs kaut ko ķers, kaut kaut vai kurkstētājas no tuvējās plančkas. Es tagad iedomājos vienu lietu. Vai ir manīts - vai Mačo vispār ir nesis uz ligzdu vardes?? Man nez kāpēc prātā palikušas tikai peles un kurmji? Vardes pavisam noteikti nesa Madis. Varbūt Mačo netīk bikses mērcēt, tvarstot vardes, un šis "specializējies" uz medībām sausos laukos? Jo šodien tās nu gan varēja salasīt; un kā Gints lietainās dienās Grietu tik ar vardēm baroja?! 

Pūka, bija gan pāris reizes vardes. Bet godīgi sakot, vismaz pusē barošanas reižu to barības objektu nemaz nevar redzēt dažādu iemeslu dēļ, tāpēc grūti spriest par varžu daudzumu Mačo izpildījumā 

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Labrītiņ no Mētras!" Lūdzu nefotogrāfējiet,vēl esmu izspūrusi" 

- Attachments
-
- vlcsnap-2011-05-15-07h33m38s179.png (478.01 KiB) Viewed 3994 times

Labrīt!
Sirds sāp uz Mētru skatoties, ēdusi viņa nav, visticamāk, jau divas dienas.
Lietus būtu tas mazākais ļaunums, galvenais, lai vismaz kaut kas ēdams viņai tiktu.
Sirds sāp uz Mētru skatoties, ēdusi viņa nav, visticamāk, jau divas dienas.
Lietus būtu tas mazākais ļaunums, galvenais, lai vismaz kaut kas ēdams viņai tiktu.
- Attachments
-
- vlcsnap-2011-05-15-09h58m52s63.png (498.19 KiB) Viewed 3983 times
Labrīt! Mētra laikam tik slapja ka spalviņas pašķīrušās līdz pašai ādai, un aukstums tiek klāt. Man jautājums vai Arita arī šogad šeit ieskatās? Varbūt nosūtam viņai sveicienus vārda dienā! Es domāju Aritu, kas pagājušā gadā bija Līdzjutēja.
10:20 Mētra sauc vīra kungu.
Līva, laikam jau ieskatās
Ērglu atkarība ir diezgan noturīga diagnoze.
Jebkurā gadījumā - sirsnīgi sveicieni vārda dienā!
Mētra sāk klaigāt.

Jebkurā gadījumā - sirsnīgi sveicieni vārda dienā!
Mētra sāk klaigāt.
Labadieniņa!
Visu rītu Madonas pusē bija baigā migla...Vārdu sakot lidošanai nelabvēlīgs laiks...Tagad tā migla daļēji nosēdusies...laiks nepatīkams...Šodien to Mačo neēsam manījuši...No rīta diezgan ilgi biju pieslēgusies kamerai...Brokastis nav manītas...
Visu rītu Madonas pusē bija baigā migla...Vārdu sakot lidošanai nelabvēlīgs laiks...Tagad tā migla daļēji nosēdusies...laiks nepatīkams...Šodien to Mačo neēsam manījuši...No rīta diezgan ilgi biju pieslēgusies kamerai...Brokastis nav manītas...

11:33 Mētra joprojām sauc - gribu ēst, gribu ēst..
11:39 Mētra piecēlās un aizlidoja. Olas paliek bez pieskatīšanas. 

11:49 Mētra atpakaļ. Ap sevi sačubina zariņus.
12:28 nu tad beidzot Mačo klāt!!! Mētra kaut ko zibenīgi paķera un aprija. Bet kas tad bija .....
Es ar beidzot varu doties savās gaitās.
Es ar beidzot varu doties savās gaitās.

Es bremzēju ar komentāru, jo visādi palielināju bildes, lai izpētītu kas atnests. Tā bija varde.
12.33 Mačo vēlreiz atlidoja un 12.34 atkal.
12.33 Mačo vēlreiz atlidoja un 12.34 atkal.
- Attachments
-
- vlcsnap-2011-05-15-12h28m37s52.png (501.72 KiB) Viewed 3989 times
Otro reizi (12.33) Mačo pielidoja no priekšas, tāpēc nevarēja redzēt vai knābī bija ēdiens.
Trešo reizi (12.34) noteikti nekā nebija, viņš vienkārši pielidoja pie ligzdas kreisās malas vēlreiz apraudzīt Mētru.
Trešo reizi (12.34) noteikti nekā nebija, viņš vienkārši pielidoja pie ligzdas kreisās malas vēlreiz apraudzīt Mētru.
- Attachments
-
- vlcsnap-2011-05-15-12h33m59s203.png (488.16 KiB) Viewed 3989 times
Mētra prasa pusdienas. Mačo laikam pirmo gadu vīra lomā un nezina cik daudz no viņa tiks prasīts
Netieku pie tiešraides, es nokaitināju savu datoru
Pamēģini te uzspiest un uz izlecošā loga Allow
[url]mms://video1.lanet.lv/ligzda[/url]
[url]mms://video1.lanet.lv/ligzda[/url]