🔒Jūras ērgļi Durbē 2017 (Milda un Raimis)

Haliaeetus albicilla - White-tailed Eagle
Locked
MĀRIS

Re: Jūras ērgļi Durbē 2017

Post by MĀRIS »

13.55. Tramps aizlido. Pēc minūtes seko arī Melānija. :P
Image

Mela. :P :P :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
CerambyX

Post by CerambyX »

Es atvainojos, bet Latvijas ērgļiem dot ar Trampu (kas ir ļoti neviennozīmīga persona un noteikti vairāk asociējas ar negācijām, nevis kaut ko skaistu) saistītus vārdus (pat ja pašlaik tas ir tikai tā 'pa jokam') ir maigi izsakoties ********* un ***** kā arī *********. Labi, nerakstīšu rupjības, lai neaizvainoto jūtīgākās dvēseles (ņems un mani vēl diskvalificēs), bet doma cerams skaidra. Manuprāt totāls absurds! :evil:
La Marie

Post by La Marie »

Man jāpiekrīt CerambyX. Ļoti negribīgi uzklausīju šo iesauku līdz šim... Visu laiku mierināju sevi, ka tas ir pagaidām.
Tramps nav nekāds "Baltais tēvs", un mūsu ērgļi ir pelnījuši ko daudz labāku.
MĀRIS

Post by MĀRIS »

CerambyX wrote: bet doma cerams skaidra.
Jau sen gaidīju no "kuras puses akmens lidos", bet visādā ziņā jāpiekrīt CerambyX iebildumiem. Arī pašos pamatos mēs nejaucamies politikā, reliģijās. Šoreiz laikam jau ka man kā vainīgajam jāpaceļ ķepiņas. Bet šausmīgi negribas šobrīd to garo vārda došanas ciklu iet cauri, plus pie visa šeit nekas vēl nav zināms! :oops: :roll: :P
Last edited by MĀRIS on 28 Feb 2017 14:20, edited 1 time in total.
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Manī arī ir kaut kāda iekšēja pretestība šīm iesaukām... drīzāk tādas kā apsaukas, ja tā var izteikties.
Nu bet ērgļi te nav pie vainas. Visi forši un visi - pasaules iemītnieki, kas lido, kur vien vēlas. Šie arī varbūt no tālām zemēm atskrējuši :P
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Tad jau liekam Raimonds un Iveta Vējoņi :lol:
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Mīlīši! Mēs visi jau pašā sākumā sapratām, ka šī iesauka nav domāta palikšanai! Nu davai tad domājam kā iziet no situācijas?! :roll: :P
Viky

Post by Viky »

Man jau liekas, ka tagad vispār nav ko iespringt par šo lietu. Jo te, kā izskatās, ir kā ar bitēm, nekad neko nevar zināt :lol: visu laiku pārsteigumi.
Simba

Post by Simba »

MĀRIS wrote:Mīlīši! Mēs visi jau pašā sākumā sapratām, ka šī iesauka nav domāta palikšanai! Nu davai tad domājam kā iziet no situācijas?! :roll: :P
Izvirzam Māri, piemēram, un Vērotāju, lai iedod vārdus, un miers mājās! Kādi būs, tādi būs labi :P Ērti, lēti, izdevīgi :lol:
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

MĀRIS wrote:... šausmīgi negribas šobrīd to garo vārda došanas ciklu iet cauri, plus pie visa šeit nekas vēl nav zināms! :oops: :roll: :P
Un tādai arī nav jēgas pašlaik. pēc pieredzes ar Egli/Ansi, Šiluti/Ventu.... :?
AliseP

Post by AliseP »

Vēl var 10 reizes mainīties tie ērgļi - katru reizi dosim vārdus ar balsošanu? Skaidrs, ka kamēr nav parādījies kaut viens bumbulītis, situācija ir ļoti neviennozīmīga. Ja nepiekrītam joku vārdiem "ērtībai", lai ir Ērglis Nr.1 un Ērglis Nr.2. Iespējams, ka Ērglis Nr.25 un Ērglis Nr.26 izveidos nopietnu pāri...
Sarmīte

Post by Sarmīte »

AliseP wrote:Vēl var 10 reizes mainīties tie ērgļi - katru reizi dosim vārdus ar balsošanu? Skaidrs, ka kamēr nav parādījies kaut viens bumbulītis, situācija ir ļoti neviennozīmīga. Ja nepiekrītam joku vārdiem "ērtībai", lai ir Ērglis Nr.1 un Ērglis Nr.2. Iespējams, ka Ērglis Nr.25 un Ērglis Nr.26 izveidos nopietnu pāri...
Vai nav vienkāršāk saukt par Puiku un Meiteni(pagaidām),jo pilnīgi nekas tur nav droši.Par īstiem vārdiem sākt domāt,kad būs oliņas. :)
skarleta

Post by skarleta »

Lai pagaidām ir PUIKA (vai zēns utt.) un MEITENE ,un piekrītu ,nesaspringsim uz vārdiem ,nekas vēl vispār nav zināms .....
skarleta

Post by skarleta »

Mums ar Raganieti ir pilnīgi vienāds domu gājiens :D
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Der. Tikai kā atšķirt otru Puiku un otru meiteni? Dodam Puika I, Puika II, Puika III.... tāpat meitenēm :D
ame

Post by ame »

people think about very different things when they hear a name. i associate the name Tramp with two beloved film characters. the first is Tramp in Disney's Lady and the Tramp:
https://en.wikipedia.org/wiki/Lady_and_the_Tramp
the other is Charlie Chaplin's Tramp:
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Tramp

cilvēki domā par ļoti dažādām lietām, kad viņi dzird vārdu. i asociējas vārds līgumreisu ar diviem mīļots filmu varoņiem. pirmais ir Tramp Disneja Lady un līgumreisu [/ i]:
https://en.wikipedia.org/wiki/Lady_and_the_Tramp
otrs ir Čārlijs Čaplins s Tramp [/ i]:
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Tramp

i like the name Melania, but it brings cancer to some people's mind, melanoma... that's not good. i think about Mrs Trump first but that may not be good either in everybody's ears. /
Man patīk vārdu Melania, taču tā rada vēzi ar dažiem cilvēku prātā, melanoma ... tas nav labi. Es domāju, ka par Trump kundzei pirmais, bet tas nevar būt labs vai nu ikviena ausīm.

anyway i think we need some easy names so that we shall know who we are talking about. Male 13 and Female 26 aren't very appealing... /
kāds veids, es domāju, ka mums daži vienkārši vārdi, lai mēs zinām, kas mēs runājam. Vīrietis 13 un Sieviete 26 nav ļoti pievilcīgi ...

in Finnish we have a saying which goes something like this: a name cannot make a man bad but a man can make a name bad. /
somu mums ir teiciens, kas iet kaut kas līdzīgs šim: nosaukums nevar padarīt cilvēks slikti, bet cilvēks var dot nosaukumu slikti. :D
skarleta

Post by skarleta »

lianaliesma wrote:Der. Tikai kā atšķirt otru Puiku un otru meiteni? Dodam Puika I, Puika II, Puika III.... tāpat meitenēm :D
lianaliesma ! Jā ,tieši to es gribēju rakstīt tālāk ,bet Tu jau uzrakstīji :D PUIKA 1 (kurš bija Tramps) pašlaik ir galvenais pretendents :)
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Kad You Tubē izskanēja vārds Tramps, viņš nekādā ziņā nebija saistīts ar ASV prezidentu Trampu, tur bija pilnīgi cits pamatojums. Varbūt Liz01 vai Ame atcerēsies precīzāk. Un man pret šo vārdu nebūtu nekādu pretenziju, jo ne jau ASV prezidents viens viņu nēsā, kā Ame jau pieminēja savā komentārā. Varbūt ieliekam vienkārši Melānijas vietā Ernu, un konflikts būtu novērsts?! Varbūt?! Tikai nemetiet ar pārāk lieliem akmeņiem! :P
P.s. Nu neliekas man tāda numurēšana ērta, praktiska,...! :roll:
Sandra L.

Post by Sandra L. »

Man ar vārdu Tramps asociācijas ar snūkera spēlētāju Judd Trump (pašlaik pasaulē 3.reitings) Tāpēc man lēni 'pieleca' Melānija... (Bet, kas nu kuram tuvāks - politika, prezidenti, sports...u.c.)
Last edited by Sandra L. on 28 Feb 2017 15:21, edited 1 time in total.
Hildina

Post by Hildina »

Facebook-ā ir Tramps ar ērgļu bildi
Locked

Return to “Jūras ērglis”