Mētras un Mačo ligzda 2013 (Mētra un Mačo/ Mārcis)
Re: Mētras un Mačo ligzda 2013
Labrītiņ!
7.15 tiešraide nedarbojas un neredzu,vai man pie rīta kafijas ir peļuks vai nav.
7.15 tiešraide nedarbojas un neredzu,vai man pie rīta kafijas ir peļuks vai nav.
Sveicieni no Uģa!
Ar ligzdu viss esot kārtībā. Neko neredzam,jo Murmastienē šodien nav interneta. Kad varētu būt, nav ne jausmas. 

Ruta, drīzāk jau Mētrai aste ziedēs, nekā šodien peļuku dabūsi.Ruta wrote:Labrītiņ!
P.S. Paskaties pēdējā bildē, vai jau nav uzplaukusi.

Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
12.54 Mačo kaut ko atnesa, bet ekrāniņš ir tik mazs un ligzda tik tālu, ka gribēdama nevaru saskatīt

Cable Guy, ja jau jāskatās caur flešpleijeri, varbūt to var palielināt tik lielu kā Skrundas zivjērgļiem?
http://pontu.eenet.ee/player/zivju-erglis.html
vai Bukaišu stārķiem?
http://www.latvenergo.lv/portal/page/po ... rkis_live/
http://pontu.eenet.ee/player/zivju-erglis.html
vai Bukaišu stārķiem?
http://www.latvenergo.lv/portal/page/po ... rkis_live/
15:28
Mūsu dūjiņu Mežamāte auklē.
Mūsu dūjiņu Mežamāte auklē.

Labrītiņ!
Patiesībā es arī nesaprotu, kāpēc VISAS igauņu tiešraides ir tik lielas un labi apskatāmas, bet uz Mētru mums jāskatās caur tādu mazu, mazu lodziņu..
Patiešām nevar īsti saskatīt, kādu barību Mačo atnes un tā tālāk.. un, kad piedzims mazais, tad taču jo vairāk gribēsies labāk redzēt visu ligzdā notiekošo.
Tiešām sāk rasties sajūta, ka igauņi ir visur mums priekšā.
Ja uz jūras ērgļiem Ullu un Uldi būtu jāskatās tādā mazītiņā ekrāniņā, mēs neviens tur mazuli pat saskatīt nevarētu! Par laimi, vismaz tur ir normāla izmēra ekrāns.
Katrā ziņā man šis tehniskais risinājums liek vairāk skatīties citas ligzdas, kur vismaz kaut ko var redzēt. Un, spriežot pēc komentāriem LU mājas lapā, arī pārējie vērotāji arvien vairāk skatās visu citu.
Patiesībā es arī nesaprotu, kāpēc VISAS igauņu tiešraides ir tik lielas un labi apskatāmas, bet uz Mētru mums jāskatās caur tādu mazu, mazu lodziņu..

Tiešām sāk rasties sajūta, ka igauņi ir visur mums priekšā.
Ja uz jūras ērgļiem Ullu un Uldi būtu jāskatās tādā mazītiņā ekrāniņā, mēs neviens tur mazuli pat saskatīt nevarētu! Par laimi, vismaz tur ir normāla izmēra ekrāns.
Katrā ziņā man šis tehniskais risinājums liek vairāk skatīties citas ligzdas, kur vismaz kaut ko var redzēt. Un, spriežot pēc komentāriem LU mājas lapā, arī pārējie vērotāji arvien vairāk skatās visu citu.
Laba diena
16:26
Mačo piegādā brangu strupīti.

18:15 Mētra šūpojas un pucējas 

Ak, cik gādīgi Mačo noraugās, vai Mētrai garšo viņa sarūpētais launagsTālis wrote:Laba diena

20:49
Tas, Pūka, laikam bija īpašais piedāvājums, ko viņš pats gardu muti būtu notiesājis.
Peles jau salīdušas alās. Jātaisās arī Mētrai uz čuču.
Bet gan jau vēl būs arī vakara rinķis.
Tas, Pūka, laikam bija īpašais piedāvājums, ko viņš pats gardu muti būtu notiesājis.

Bet gan jau vēl būs arī vakara rinķis.
Apzināti nekomentēju Sunshine ziņu, jo tie, kam tā adresēta, tāpat domās, ka esmu sakūdījusi....
Ir bezgala žēl, ka tiek sagrauts ļoti labi iesākts un populārs projekts.
Ļoti cienu Uģi Bergmani un viņa projekta popularizācijai ziedoju visu savu brīvo laiku un datorprasmes.
Taču ja igauņi iet pa ceļu, lai skatītājiem būtu ērti skatīties, ierakstīt un taisīt bildes (ar to tikai popularizējot projektus visā pasaulē), tad te notiek NEapzināta (ceru) U.Bergmaņa projekta graušana.
Un ja sākumā tas izskatījās pēc kaprīzēm, tad tagad laikam taču ir skaidri redzams, ka skatītāju interese ir zudusi (man tas bija skaidrs tiklīdz ieraudzīju moderno formātu).
Risinājums?
Vispirms pašam Uģim jānovērtē vai viņam visu šo vajag?
Ja jā, tad fleš izmēru vismaz minimums 640, ideāli 800
Par pārējo tad, ja attēls būs adekvātā izmērā

Ir bezgala žēl, ka tiek sagrauts ļoti labi iesākts un populārs projekts.
Ļoti cienu Uģi Bergmani un viņa projekta popularizācijai ziedoju visu savu brīvo laiku un datorprasmes.
Taču ja igauņi iet pa ceļu, lai skatītājiem būtu ērti skatīties, ierakstīt un taisīt bildes (ar to tikai popularizējot projektus visā pasaulē), tad te notiek NEapzināta (ceru) U.Bergmaņa projekta graušana.
Un ja sākumā tas izskatījās pēc kaprīzēm, tad tagad laikam taču ir skaidri redzams, ka skatītāju interese ir zudusi (man tas bija skaidrs tiklīdz ieraudzīju moderno formātu).
Risinājums?
Vispirms pašam Uģim jānovērtē vai viņam visu šo vajag?
Ja jā, tad fleš izmēru vismaz minimums 640, ideāli 800
Par pārējo tad, ja attēls būs adekvātā izmērā

Pusnakts pārdomas. Un vēl 13 minūtēs!
Vērotāja, visu cieņu Tavai rūpei par labāku projekta norisi un nesavtīgo palīdzību!
Man jau nav tik saprotama visa tā tehniskā puse. Žēl, protams, ka nav vairs, kā bija iepriekšējos gados. Es izlīdzos ar to, kā nu ir. Bet skatīties jau var visa ekrāna lielumā, tikai tad citu neko nevar darīt. Es šad, tad tā arī rīkojos.
Diezin vai kāds apzināti traucētu konkrēti Uģim. Iespējams, ka ir kādas nianses vai nevēlēšanās papūlēties vērotāju labā, jo projekta mērķis taču arī esot skatītāju iesaistīt, tā veidojot saudzīgu attieksmi pret dabu. Varbūt, ka es kļūdos.
Komentāru rakstītāji, diemžēl sadalījušies divās "kopienās", kas ir traucējoši. Vienā forumā var tikai sarakstīties, bet otrā arī sniegt mazāk kvalitatīvu vizuālu iespaidu ar visai lielu piņķerēšanos. Vai tad vēl atliek citi varianti...
Atsaucība arī mazinājusies. Varbūt, ka daļa neliek sevi manīt. Bet par to varbūt mazāk satraukties, jo visi Lielie notikumi vēl tikai priekšā.
Ja varam, darām! Būsim stipri savā garā!
Arlaburītu!
Vērotāja, visu cieņu Tavai rūpei par labāku projekta norisi un nesavtīgo palīdzību!

Man jau nav tik saprotama visa tā tehniskā puse. Žēl, protams, ka nav vairs, kā bija iepriekšējos gados. Es izlīdzos ar to, kā nu ir. Bet skatīties jau var visa ekrāna lielumā, tikai tad citu neko nevar darīt. Es šad, tad tā arī rīkojos.
Diezin vai kāds apzināti traucētu konkrēti Uģim. Iespējams, ka ir kādas nianses vai nevēlēšanās papūlēties vērotāju labā, jo projekta mērķis taču arī esot skatītāju iesaistīt, tā veidojot saudzīgu attieksmi pret dabu. Varbūt, ka es kļūdos.
Komentāru rakstītāji, diemžēl sadalījušies divās "kopienās", kas ir traucējoši. Vienā forumā var tikai sarakstīties, bet otrā arī sniegt mazāk kvalitatīvu vizuālu iespaidu ar visai lielu piņķerēšanos. Vai tad vēl atliek citi varianti...
Atsaucība arī mazinājusies. Varbūt, ka daļa neliek sevi manīt. Bet par to varbūt mazāk satraukties, jo visi Lielie notikumi vēl tikai priekšā.
Ja varam, darām! Būsim stipri savā garā!
Arlaburītu!

Tāli, mēs atgriežamies pie tā, no kā šī diskusija sākās pirms dažām nedēļām. Nu nevar būt divas diskusiju vietas un ja ērtāka ir LU, tad ligzdas komentāri jāpārceļ uz turieni.
Ir pazemojoši būt par bilžu licējiem, lai LU diskutētāji tās apskatītos un aizietu apspriest LU lapā.
Ir pazemojoši, ka projekta tēvs (U.Bergmanis) cilvēkiem atklātā tekstā uzraksta, ka viņš vēlētos komentrārus lasīt te, bet viņu ignorē.
Svarīga ir atgriezeniskā saite.
Ir pazemojoši būt par bilžu licējiem, lai LU diskutētāji tās apskatītos un aizietu apspriest LU lapā.
Ir pazemojoši, ka projekta tēvs (U.Bergmanis) cilvēkiem atklātā tekstā uzraksta, ka viņš vēlētos komentrārus lasīt te, bet viņu ignorē.
Svarīga ir atgriezeniskā saite.
5.38 Labrītiņ!
Pie Mētras līst.Fonā nav putniņu balsis,bet ūdens plunkšķi.
Vērotāj un Tāli,piekrītu jūsu pusnakts pārdomām,bet risinājuma neredzu.
Pie Mētras līst.Fonā nav putniņu balsis,bet ūdens plunkšķi.
Vērotāj un Tāli,piekrītu jūsu pusnakts pārdomām,bet risinājuma neredzu.
- Attachments
-
- 29.05.jpg (71.49 KiB) Viewed 3664 times
6.45
Mētra izlaida minūtes līkumiņu un atkal ierīkojās ar muguru pret ēdiena piegades
virzienu.Ka tik Mačo neapvainojas.
Mētra izlaida minūtes līkumiņu un atkal ierīkojās ar muguru pret ēdiena piegades
virzienu.Ka tik Mačo neapvainojas.