5.08 mašīnas ugunis tālumā

Cik jauki redzēt trīs mazus knābīšus un ņammu!Raganiete wrote:07:01
![]()
Kurš atnesa ēdamo neredzēju,bet izlidojuši bija abi.
Man latviskais rakstījums liekas ērtāks, bet ja nolems palikt pie oriģinālā, var arī tā.La Marie wrote:Ciao visiem!
p.s. 2 Atšķirība starp rakstību oriģinālvalodā un latviešu valodā vārdam Xavier - Ksavjērs - ir ļoti būtiska. Varbūt vienojamies, pie kura varianta paliekam?
Video http://slechtvalken.blogspot.com/2016_1 ... chive.htmlLa Marie wrote: 05:50 A nē, jaunietis pāroties grib! Hormoni!!!!!![]()
![]()
Nezinu, kas tur sanāca... Diamond uz cāliem. Ksavjērs uz Diamond...![]()
Man patīk Māra pieeja - nosauc, kā tai brīdī "prasās"Vērotāja wrote:Man latviskais rakstījums liekas ērtāks, bet ja nolems palikt pie oriģinālā, var arī tā.La Marie wrote:Ciao visiem!
p.s. 2 Atšķirība starp rakstību oriģinālvalodā un latviešu valodā vārdam Xavier - Ksavjērs - ir ļoti būtiska. Varbūt vienojamies, pie kura varianta paliekam?
Labdien,La Marie!La Marie wrote: p.s. Man ļoti bieži uzkaras šīs kameras, sevišķi sliekšņa kamera - dažkārt atpaliek no ligzdas kameras pat par 2 minūtēm. Saprotu, ka translācija notiek kā vajag. Iztīrīju savu browseri (cache), bet slimība neatkāpās.
Kā jums ir - vai abas kameras rāda bez pauzēm?
Man arī uzkaras, paiet dažas minūtes un apstājas. Man tikai likās, ka biežāk vai ātrāk uzkaras ligzdas kamera.La Marie wrote:Ciao visiem!
p.s. Man ļoti bieži uzkaras šīs kameras, sevišķi sliekšņa kamera - dažkārt atpaliek no ligzdas kameras pat par 2 minūtēm. Saprotu, ka translācija notiek kā vajag. Iztīrīju savu browseri (cache), bet slimība neatkāpās.
Man liekas, ka pēc izrunas - izrunā aptuveni kā Daimond, tad nu sanāktu Daimonda.lianaliesma wrote: Ksavjērs jau iegājies, jo oriģinālrakstība galīgi neiet kopā ar latvisko izrunu. Bet kā būtu latviskojama oriģinālrakstība Diamond, kas to zin.
Diamantiņa
La Marie, kameru lapā rakstīts, ka viņi ik pa stundai restartē (?) serveri, lai tas neuzkārtos. Tāpēc lapa ik pa laikam esot jārefrešo, un tad viss aiziet.La Marie wrote: p.s. Man ļoti bieži uzkaras šīs kameras, sevišķi sliekšņa kamera - dažkārt atpaliek no ligzdas kameras pat par 2 minūtēm. Saprotu, ka translācija notiek kā vajag. Iztīrīju savu browseri (cache), bet slimība neatkāpās.
Un jā, skaņas trūkums ir ļoti jūtams.. Mēģināju caur Firefox, bet arī tur nav skaņas.. Baroti tiekot visi trīs, tā vismaz projekta mājas lapā raksta. Ļoti jācer, ka tā arī ir..Ligzdas gariņš wrote: man tāpat kā jumsam karas abas kameras,liels mīnuss ka nau skaņas,mūždien nokavēju barības pienesumu
vai kāds ir redzējis vai pats mazākais tiek pie ņammas?kautčkā kad skatos viņam visu laiku garām knābim
La Marie wrote: 05:50 A nē, jaunietis pāroties grib! Hormoni!!!!!![]()
![]()
Nezinu, kas tur sanāca... Diamond uz cāliem. Ksavjērs uz Diamond...
nu ja ļoti gribās puikam kas viņam var liegt to priekuSunshine wrote:La Marie wrote: 05:50 A nē, jaunietis pāroties grib! Hormoni!!!!!![]()
![]()
Nezinu, kas tur sanāca... Diamond uz cāliem. Ksavjērs uz Diamond...