8.39 Kāda ne kāda dzīvība parādās - pīļu pāris

12.05

Biker wrote:again bats. at first two behind each other then another one in the other direction.
text is clickable for video
d.e., tu pamani to, ko neviens cits nebūtu pamanījis. Redz ko nozīmē pieredzed.e. wrote: 18:48 Pie bebriem ūdens līmenis ir nokrities, skaidrs...kaut kur turpat netālu augštecē ir uzķibināts jauns aizsprosts, vēl gan straumīte tek, bet gan jau arī to apstādinās !![]()
Jā, tas kalns izskatās pēc bebru darbiņa, viņi tādas kaudzes sakrāmē. Tiesa gan manā pusē viņi tādas nebūvē, taisa tik parastus dambjus, migas sataisa krastā, jo Langā daudzviet krasti augstāki par upi, šiem sanāk ērti alas un savus bunkurus sarakt no ūdens puses. Mjā...bebru paradumus es pazīstu stipri labāk, nekā putnusVērotāja wrote: d.e., tu pamani to, ko neviens cits nebūtu pamanījis. Redz ko nozīmē pieredze![]()
Te kadra centrā tāds kalns, kā no zariem sakrauts, to arī bebri paveikuši?
Tas koris palaikam dzirdams, nez tās ir zosis ? kadrā nekad nerādās...pēc pīlēm tās neizklausās...laikam kāds iztramdīja bariņu, ja jau tā satrakojās tumsā.Made wrote: 23:23 (varbūt nedaudz pirms) sākas gāganu kari kaut kur naktīlīdz kādiem 23:29
Šito es palaidu garām !Made wrote: 23:33 pārpeld kāds dzīvnieciņš
Tie punkti (svītras) tur ik pa laikam vērojami, bet man liekas, ka tās tomēr nav zivis.Made wrote:... steidzīgi aizpeldēja divas zives, te vēl viena peld gaiša.. (nu laikam taču zivis)![]()