Upene arī pavirzījusies nedaudz uz Turcijas vidieni.
Pārējās meitenes barojas savās vietās - Meija turpat apkaimē Horvātijā, Feja - Serbijā, Sarma - arī turpat Turcijā, arī Zuze - Grieķijas/Turcijas robežā.
Bet....Sīrijā tak Putiks šaudāsSimba wrote:Kate ir šodien "atrādījusies" un ir jau gabalā - no Rumānijas ir jau Sīrijā![]()
malacīte
![]()
Jā,Emotion,Tev taisnība--meitenei sročna jāmaina virziens,galīgi nelabvēlīgs rajons lidošanai.......Emotion wrote:Bet....Sīrijā tak Putiks šaudāsSimba wrote:Kate ir šodien "atrādījusies" un ir jau gabalā - no Rumānijas ir jau Sīrijā![]()
malacīte
![]()
Opā! Es pat nezināju, ka viņiem pietiek erkas /spēka/, bez nosēšanās pārlidot pāri jūrai!Vērotāja wrote:Putni cenšas nelidot lielus gabalus pāri ūdenim. Te igauņu migrācijas kartē var redzēt, ka pāri melnajai jūrai ir pārlaidies tikai viens zivjērglis,
Around 1,500 red partridges were released into nature in Hisarcık, Çavdarhisar and Domaniç, all districts of the western province of Kütahya, on Tuesday.
The partridges were raised by the Yozgat Wild Animal and Partridge Production Station and brought by Gediz Nature Protection and National Parks Office teams to be released into the wild in the three districts.
Sami Atay, of the Gediz Nature Protection and National Parks Office, stated: “1,500 partridges have been released into nature in Hisarcık, Çavdarhisar and Domaniç. […] In the coming days, 1,000 partridges will be released in Simav. We are working to enrich the natural life in Kütahya in terms of wild animals. We are happy to see that locals and hunters are standing by us in our efforts.”
http://www.todayszaman.com/anasayfa_150 ... 95715.html
Kalle ir riktīgs zivju ērglis, kas viņam tādas peļķesMĀRIS wrote:Opā! Es pat nezināju, ka viņiem pietiek erkas /spēka/, bez nosēšanās pārlidot pāri jūrai!Vērotāja wrote:Putni cenšas nelidot lielus gabalus pāri ūdenim. Te igauņu migrācijas kartē var redzēt, ka pāri melnajai jūrai ir pārlaidies tikai viens zivjērglis,Pie tam tas pats vēl paķer Vidusjūru arī klāt!
![]()
A kapēc viš uz man tā lūr! Es nau sliktais! Un ņamma arī nē!Made wrote: Kalle ir riktīgs zivju ērglis, kas viņam tādas peļķes)
Tas ir atkarīgs no lidošanas tehnikas. Tās sugas, kas izmanto siltās gaisa strāvas, piemēram stārķi, mazie ērgļi, virs jūras nelido, savukārt tie, kas aktīvi izmanto arī vēzienlidojumu, piemēram zivjērglis, dzērves, piekūni, no liela ūdens nebaidās.MĀRIS wrote:Opā! Es pat nezināju, ka viņiem pietiek erkas /spēka/, bez nosēšanās pārlidot pāri jūrai!Vērotāja wrote:Putni cenšas nelidot lielus gabalus pāri ūdenim. Te igauņu migrācijas kartē var redzēt, ka pāri melnajai jūrai ir pārlaidies tikai viens zivjērglis,Pie tam tas pats vēl paķer Vidusjūru arī klāt!
![]()
MĀRIS wrote:Ir dzirdēts par albatrosiem, svīrēm,...! Nezināju, ka arī zivjērgļiem, piekūniem ir šādas gargabalnieka spējas! Paldies!![]()
Kate atkal noslēpusies no uztvērējiem, lai pēc tam nezin kur atklātos!