7.jūnijs
Šodien atrādījās abas meitenes

vakar Mare, bet aizvakar Rasa.
Mare no aizvakardienas nezonas vakar bija uzradusies Turcijas galvaspilsētas Ankaras apkārtnē un kādu laiku pavadīja kādas upes ielejā. Tā arī nepratu noskaidrot, kas tā par upi, kurai zemāk ir dambis (un Ankaras apkaimē ir daudz dambju, tur satiekas arī divu lielu Turcijas upju Sakarya un Kizilirmak jeb Sarkanās upes baseini), bet tecējums tai ir starp diviem autoceļiem, un to par lepnāko es atradu YouTube divus ierakstus - 4 un 2 stundu brauciens pa ceļu Şabanözü (Çankırı)-Çubuk (Ankara) Yolu maija mēnesī (piem.,
https://www.youtube.com/watch?v=1bkpj1Cj_Go). Upei jābūt pa kreisi, bet vietu, kurā brīdī tiek braukts garām Marei, es neatradu, tikai zaļus kalnus abās pusēs. Kartes 3D skatījumā labajā apakšējā stūrī ir apdzīvota vieta Karamusa un man iepatikās skats uz ciematiņa mošeju ar to, ka otrs akcents pa vertikāli ir stārķa ligzda

Toties šodien Mare jau ir pie Melnās jūras un meklē ceļu. Nosaukums "Ereğli" Turcijas kartē ir vairākās vietās, tostarp Konjas provincē, kur Sarmai bija ziemošanas vieta.
Rasa vēl kavējas Nīlas deltā. Interesants tas dīķu zīmējums, kurā viņa šodien ir. Tiesa, Google fotogadā tur ūdens tā kā nav, blakus dīķi ir sidraboti. Bet gan jau viņa zina, ko dara.