Šodien Sarma nav bijusi uztveres zonā. Vai aizmukusi no M.Strazda
Melno stārķu migrācija 2015-2021
Re: Melno stārķu migrācija
29.jūlijs

-
Lielā_skudra
Nav, nav info šoreiz.
Kur var paskatīties Sarmas datus? goris.lv nerāda 
skarleta, pirmajā komentārā ir saite uz movebank.
Dati goris.lv ir no turienes pārnesti.
Dati goris.lv ir no turienes pārnesti.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
- Lianaliesma
Sandra L., paldies par jaunumiem! 
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Nu šo es biju palaidusi garām - bildes skatījos, bet šo teikumu un pašu faktu nepiefiksējuSandra L. wrote:M.Strazds saticis SarmuIelādēta visa informācija. Praktiski Sarma uz Āfriku ceļojumu uzsāka 3. septembrī Lietuvā netālu no Latvijas robežas
Šodien velku lupu tuvāk Movebankā un kaut kas jocīgs - urrā!!! tipina sīkiem solīšiem!!!! KAD?!!! Kā es palaidu garām?! Sāku pētīt
Laikam jau Sandra L. uzķēra īsto dienu, jo 31.jūlijā skats uz dīķi vēl bija tās paplāns, bet tagad sarkanu kurkuļu ka biezs
Sarma ir apmēram turpat - zilā līnijā neiet neko tālu aiz attēla robežām, man gribējās to dīķi lielāku atstāt.

Sandra L. jau ir ielikusi jaunos skatus, bet te ir salīdzinājumā - uzskatei, kā atšķiras lejuplādēti dati no tiem 5-punktu datiem

Novēloti apsveikumi komandai un Sarmai !!!
Laikam tomēr liela nozīme tam, ka Sarma ilgi ganījās pa Latviju un Lietuvu, nevis uzreiz uzsāka ceļu uz ĀfrikuMade wrote:apsveikumi komandai un Sarmai !!!
Redzēs, ko pastāstīs M.Strazds
Mūsu Rasa šodien jau, iespējams, šķērsojusi LV/BY robežu. Movebank pēcpusdienā rāda tieši robežu.
Goris atsācis rakstīt un sola katru dienu ziņot pagaidām 
http://www.goris.lv/rudens-ir-klat/
Sarmas bilde (pat raidītājs redzams) bija Mārim Strazdam fotoaparātā, un viņš parādīja un solīja ielikt arī Gorī
Šodien Sarma ir uz vietas, varbūt sagaidīs Rasu?
http://www.goris.lv/rudens-ir-klat/
Sarmas bilde (pat raidītājs redzams) bija Mārim Strazdam fotoaparātā, un viņš parādīja un solīja ielikt arī Gorī
Šodien Sarma ir uz vietas, varbūt sagaidīs Rasu?
Sapratu, ka M.Strazdam bija ļoti noveicies ar Sarmas 'pieskaitīšanu'. Bija pievests, nolasījis, nobildējis un Sarma drīz vien pārlidojusi uz citu vietu 
Ir tikai trīs no jauna uzlikti raidītāji un mūsu varone Sarma, kas atrādās. Rasai/Raitim kolēģes ir māsiņas, kurām mēs balsojām vārdus. Tad jau redzēsim, kā tie būs ielikti (pagaidām viņas sēž ligzdā).La Marie wrote:Man liekas, par migrāciju labāk turpinām sekot migrācijas tēmā. Nevajag jaunu nodaļu. Tāpat jau vēl ir Sarma un es nezaudēju cerības, ka Upenīte atradīsies.Emotion wrote: un migrācijas faktiem laikam jātaisa jauna tēma, jo citi stārķi un cits laiks. Diez vēl kādam stārķim no Lv ir likts raidītājs? Tad jau varētu visiem sekot līdzi nevis tikai Rasai.
skarleta wrote: Rasa šodienRaitiem soļiem dodas uz priekšu