Es 3 bildēs atradu 1 gab.dzeni un 1 zīlītiMurkjelis wrote:Man šīs spēles vispār nepadodas... nu nemaz!Es redzu Ligzdas gariņa ierakstā trīs pilnīgi vienādas bildes un putniņus... apaļus nevienu
fū, trešajā viena zīlīte parādījās tomēr

Es 3 bildēs atradu 1 gab.dzeni un 1 zīlītiMurkjelis wrote:Man šīs spēles vispār nepadodas... nu nemaz!Es redzu Ligzdas gariņa ierakstā trīs pilnīgi vienādas bildes un putniņus... apaļus nevienu
fū, trešajā viena zīlīte parādījās tomēr
Smukiņi ! Burunduks nemaz nebaidās no Bembija !skarleta wrote:Doe with fawn/mazulītis Bembijs/
viltnieced.e. wrote:Es 3 bildēs atradu 1 gab.dzeni un 1 zīlītiMurkjelis wrote:Man šīs spēles vispār nepadodas... nu nemaz!Es redzu Ligzdas gariņa ierakstā trīs pilnīgi vienādas bildes un putniņus... apaļus nevienu
fū, trešajā viena zīlīte parādījās tomērGaidīšu ziemu, uz melnbalta fona šie būs labāk saredzami !
Vai cik šajās bildēs smuki radībiņiskarleta wrote:Doe with fawn/mazulītis Bembijs/
sandra3006 wrote:Labdien!
Tā laikam Amerikas ūdele?!
Divas labi redzamas. Ja apakšējā kreisajā stūrī tas, kas izskatās pēc vāveres galvas, patiešām ir vāveres galva, tad atradu jau 3. Kur 4? Vai uz vidējā koka skrien lejā? Tur it kā ēna redzama, kas līdzīga astei.lianaliesma wrote: Atrodi 4 vāveres
Vērotāja wrote:Divas labi redzamas. Ja apakšējā kreisajā stūrī tas, kas izskatās pēc vāveres galvas, patiešām ir vāveres galva, tad atradu jau 3. Kur 4? Vai uz vidējā koka skrien lejā? Tur it kā ēna redzama, kas līdzīga astei.lianaliesma wrote: Atrodi 4 vāveres