Sandra L. wrote:Sveiki!
Nu tik būs vēderprieki zīļukiem un co. Gādīgais rūķītis Raganiete papildina sēklu krājumus
Putnu barotava "Zābakos", Krimuldas novadā, 2016/2017
Re: Dabas, putnu un dzīvnieku kameras Latvijā, 2016/2017
Super, Raganiet!Sandra L. wrote: Gādīgais rūķītis Raganiete papildina sēklu krājumus
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
MĀRIS wrote: Super, Raganiet!![]()
![]()
Jebkurš no mums to izdarītu,tikai man šoreiz vistuvāk
Paldies, Raganiet
Nu tik mazie un ne tik mazie izēdīsies 
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Es arī tā ceru,jo manējie šodien ēda kā izbadējušies.Vērotāja wrote:Paldies, RaganietNu tik mazie un ne tik mazie izēdīsies
Nu,tā-visu procesiju palaidu garām-Raganiet,bij doma par otrdienu,tāpēc īpaši nepasēju Tevi-bet putnus vaktēju līdz 16:05,kad aizgāju uz citām kamerām,bet mums taču ir iespēja patīt ''filmu'' apokaļ un apskatīties
16:52-16:57 Labā gariņa,Raganietes,trešais barotavas apmeklējums
apkope

papildināšana

atvadu sveiciens mums

Liels paldies,Raganiet,par labajiem darbiņiem-putniņiem pilni puņči,bet mums mierīgs prāts
16:52-16:57 Labā gariņa,Raganietes,trešais barotavas apmeklējums
apkope

papildināšana

atvadu sveiciens mums

Liels paldies,Raganiet,par labajiem darbiņiem-putniņiem pilni puņči,bet mums mierīgs prāts
No rīta aizrunāju mašīnu,bet galvot nevarēja,ka izdosiesmega2 wrote:Nu,tā-visu procesiju palaidu garām-Raganiet,bij doma par otrdienu,tāpēc īpaši nepasēju Tevi-bet putnus vaktēju līdz 16:05,kad aizgāju uz citām kamerām,bet mums taču ir iespēja patīt ''filmu'' apokaļ un apskatīties![]()
.. mums mierīgs prāts
To kameru nevar tā pagriezt,tā ir ļoti augstu un liekas,ka grozās no tālienes(vai jākāpj stabā)
Raganiete, paldies par "tehnisko apkopīti" un "degvielas" papildināšanu!

La Marie wrote:Raganiete, paldies par "tehnisko apkopīti" un "degvielas" papildināšanu!![]()
![]()
Labrīt!
malacis Raganiet,ka ielūkojies,es biju agri no rīta vēl pustumsā,tad pievērsos citām kamerām un beidzot esmu šeit!
un ,tā-visu pēc kārtas
7:02 kamēr knariņi vēl nebija modušies un apmeklējuši barotavu,garām ābeļdārzam skrēja stirnu bariņš(vismaz 4),bet tik ātri skrēja,ka nebija jēgas spiest pogu
7:13 parādījās pirmais čiveklis un tā bija lielā zīlīte,pēc laiciņa atlidoja purva zīlīte un zilzīlīte
7:29 uzrodas arī dzilnītis
7:42 un arī zaļžubīte ir klāt

malacis Raganiet,ka ielūkojies,es biju agri no rīta vēl pustumsā,tad pievērsos citām kamerām un beidzot esmu šeit!
7:02 kamēr knariņi vēl nebija modušies un apmeklējuši barotavu,garām ābeļdārzam skrēja stirnu bariņš(vismaz 4),bet tik ātri skrēja,ka nebija jēgas spiest pogu
7:13 parādījās pirmais čiveklis un tā bija lielā zīlīte,pēc laiciņa atlidoja purva zīlīte un zilzīlīte
7:29 uzrodas arī dzilnītis
7:42 un arī zaļžubīte ir klāt

8:33 dzeņa kungs ir atkal atpakaļ un ko viņš dara-domāju,ka viņš ēd saulenes,bet izrādās,ka viņš meklē lielus dzeltenus graudus(visticamāk kukurūzas),kuri palikuši no tā,ko iebēra vietējā darbiniece,jo sēklas gāja pa gaisu,kad viņš rakņājās un meklēja un atrada arī-pēc tam ar visu graudu mutē uz zara,saskalda to pret stumbru un iet pēc nākošā un ar visu knābī aizlido