MĀRIS wrote: Neredzu iemeslu šeit slavēt LF par to, kas šajā barotavā ir sanācis! Kāpēc nesaukt lietas savos vārdos?! Vai tāpēc, ka mēs, latvieši, jau esam pie tā pieraduši - mums uztaisa - labi, pasmirdam, noskurināmies un dzīvojam klusītiņām tālāk, bet vieni lūk izskatīsies labi. Un nākotnē viņi tā arī turpina darīt! Nedrīkst darīt nesmukas lietas, un plus pie visa gaidīt lai Tevi slavē!

Raganiete wrote:Paldies,
Māri , Vērotāja, lianaliesma un protams
Feja. Sāp sirds par putniņiem un par attieksmi,bet vakar vakarā likās,ka vajadzēja februāra vidū aiztaisīt acis un ausis,izlikties neko neredzot un nedzirdot,lai pēc tam nav jājūtas vainīgai par to,ka gribēji labu.

Bet ja varētu tā izdarīt,tad nebūtu man nekas meklējams šajā forumā.
La Marie wrote:Man liekas, ka tomēr būtu jāinformē gan Finiera vadība, gan vēlreiz sabiedrība kopumā par atbildību, kas saistās ar putnu barošanu, ja reiz to ir iesākts darīt. Tas lai būtu arī priekš nākamājām sezonām, lai ir vismaz kāds % varbūtības, ka kāds kaut ko sapratīs un paturēs galvā. Šo situāciju vajag izmantot kā mācībstundu sabiedrībai kopumā.
... šosezon līdz pavasarim jāiztur un jāpalīdz noteikti. Es diemžēl fiziski neko nevaru palīdzēt ar braukšanu un darīšanu, bet varbūt kādu mazumiņu priekš sēkliņām varu meitenēm pārskaitīt uz kontu?
Made wrote:Mīļās meitenes, es to visu lasu un zinu un arī esmu pateicīga. Bet varam taču būt labas bez šūmēšanās par to, ka citi nav tik labi

Pieņemt kā faktu nenosodot, nezinot iespējamos cēloņus.. Galu galā mēs jau darām labu ne jau tāpēc, lai kādu ar saviem labajiem darbiem noliktu. Darām tad, ja nevaram nedarīt. Dzīsim to škrobi prom, ej nu sazini, kāpēc viņi tā dara, tā ir viņu pašu dvēseles lieta. Mūsu lieta ir nekultivēt sevī škrobi (es zinu, kā tas ir, pati arī mēdzu škrobēties - ne sev prieka ne citiem).
Mīlīši, cik jūs visi esat forši! Piekrītu visiem...
Padomāsim, vai mums Latvijā ir daudz tādu tiešraides kameru bez LDF liktajām? Vai gribam, lai pazūd arī šīs? Taču nē... Paši zinām, cik viegli saskumt par virtuālajā vidē pateikto attiecībā uz mums pašiem....
Vērotāja ik pa laikam bijusi norūpējusies:-Tas apvainosies, šis apvainosies, nevienu negribas zaudēt... . Tā tas ir. Paralēli jūtīgai attieksmei pret savvaļas dabu dažreiz esam pārjūtīgi pret sevi, bet nu tad nekacināsim arī citus, kas tomēr ir pūlējušies.
Ja ir problēmas, varam palīdzēt tās risināt. Protams, ka nav prātīgi uzkraut visu Raganietei.
Kam varam pārskaitīt savu artavu, kurš LABPRĀTĪGI GRIB uzņemties papildināt barotavu - to visu var izrunāt.
Man liekas, ka
LDF varētu kurēt saziņu ar LF un sabiedrību kopumā - kā organizācija ar vārdu, no kuras pārējie ņem piemēru. 
Jā, tas nav tik ātrs process, tikmēr piebarosim šos sīcīšus ar Raganietes un Fejas mīļu gādību, vai vēl kāda, kurš ir tuvumā. Raganiet, saki, kur lai pārskaita savu olekti?