Māri, super! Es piesakos! Un sen bija laiks izbraukt no mājas vismaz divatā

Mīce, Tu toties bagātināji šo pasākumu ar tādu gaišu ģimenisku latviešu sievietes tēlu, kas visu paspēj un nekā nebaidās

Radiators vakar gatavsMade wrote:Sandra L., vai tur tek Tavas asaras vai joprojām tas velna radiators (ja pareizi dzirdēju par Tavu "klupšanas akmeni")
mega2 wrote:Nu tādu brīnumu es vēl nebiju redzējusi!![]()
http://apollo.tvnet.lv/zinas/foto-izvei ... oku/807501
Sveicieni!MĀRIS wrote:. Vienīgais datums ir 1. oktobris. Ja ir, kam tas interesē, tad savācamies 17.00. pie Kaņiera pilskalna torņa takas stāvlaukuma, un ejam kādu puskilometru iekšā, kur ir atpūtas vieta. Tur arī Jānis izstāstīs stāstāmo, mēs vāram zupu, klausāmies, uzdodam jautājumus,... Sagaidām krēslu, kad ierodas dzērves.]
Atvaino, šo jautājumu iepriekš biju kaut kā palaidusi garām...Made wrote: d.e., kā Taviem bruņurupucīšiem garšoja Uģa pienenes? Tā pļava, kurā ganāmies, tiešām lekna
Vai, cik mīļi!d.e. wrote:Man tas jaunpienācējs no patversmes adoptēts, laikam badā bijis, reāli rij (nevis ēd) nenormāli daudz un vecais sajutis konkurenci arī štopē vairāk, nekā ierasts !
Vārdu meita iedeva - Pablo, jo viņa to rupuci sarunāja, otrs ir Tortils.Vērotāja wrote:d.e., adoptēji bruņurupuci? Vai tad tos arī met ārā? Nu gan...
Jebkurā gadījumā jauki, ka viņam tagad ir labas mājasVarbūt Tev ir viņa fotogrāfija? Un kādu vārdu devi?