Nu ko, izskatās, ka tauta grib individuālu balsojumu

Vai taisīt foruma balsošanu?MĀRIS wrote:Atvainojiet man. Iegāju balsojuma lapā, un ieraudzīju "Ziluka"! Sapratu, ka tas ir mans vārds.
Tieši tā! Viņa bija, ir, un būs manās acīs Zīļuka! Paldies, ka palīdzēji man saprast sevi!Vērotāja wrote:
p.s. es arī nobalsoju par Ziluka. Lai izrunā kā grib, šis mazais stārķēns IR un Paliks Zīļuka
Kur tos vārdus var rezēt?Vērotāja wrote:Es nupat pievienoju esošajiem vārdiem Mildu
http://www.goris.lv/Jaunjelgavas_novadsViky wrote:Kur tos vārdus var rezēt?
Viky, bildes mainās (var spiest stārķēnu uz bildēm apakšā). Nospied un tad atvērsies piedāvājums. No vienas IP par katru var nobalsot bez maksas. Ja vēl gribi balsot, tad par 1 euro ziedijumu Latvijas Ornitoloģijas biedrībai.Viky wrote:Es laikam kaut ko nesaprotu! Ja jāizvēlās vārdi 5 stārķenītēm, tad kā tajā balsojumā var zināt ,kuram stārķim tu dod to vārdu?!
Kad vedu suni uz apmācībām, tur arī bija kucīte Lora. Par Ziluku nobalsoju 5xViky wrote:Lora notiekti nevar atstāt! Tas ir suņu vārds. Mums laukos Lora
Nu jau Zīļuka pacēlās uz 2. vietu
Es konkrētu atbildi varēšu dot tuvāk 1. datumam.Vērotāja wrote:Lieliskas, lieliskas ziņas!
Arī Māris Strazds ir apstiprinājis dalību mūsu salidojumā!!!!![]()
Tāds pasākums vēl nav pieredzēts, viss Latvijas ornitoloģijas zieds vienkopus. Vienreizēji!
Tie, kas vēl šaubās, lūdzu pierakstieties dalībai. Ja negribat te, rakstiet uz verotaja@inbox.lv. Nekādu privātu informāciju nevajag, tikai vārdu vai segvārdu, lai skaitliski piefiksētu dalībnieku.
p.s. Mūsu ir tik daudz, ka viennozīmīgi Baltezerā nesatilpsim, šodien braucu skatīties vēlreiz to otru vietu. Informācija sekos.
Viky wrote:Lora notiekti nevar atstāt! Tas ir suņu vārds. Mums laukos Lora
MĀRIS wrote:Viky wrote:Lora notiekti nevar atstāt! Tas ir suņu vārds. Mums laukos LoraHa- ha!!! Izsmīdināji!
Bet ja nopietni, tad šī manā dzīvē ir pirmā reize, kad es par kaut ko aģitēju. Un varbūt pat ne tik daudz šeit, forumā, jo Jūs jau paši ziniet pareizo vārdiņu /Zīļuka/, bet arī savā apkārtnē- visiem, kam ir internets.