Nav problēmu! Drātis, stangas, āmurus, laužņus, naglas, striķus... ko tik vaig un nevajag - būs!MĀRIS wrote:

Jā, jā, lauzni jau nu noteikti vajadzēs, tikai jāizdomā, ko uzlauzt

Nav problēmu! Drātis, stangas, āmurus, laužņus, naglas, striķus... ko tik vaig un nevajag - būs!MĀRIS wrote:
MĀRI,man ar dažas veras citas nē,tehnika kliboMĀRIS wrote:Paldies, Vērotāja, par labajām ziņām!![]()
Zīļuku ligzdā pontu bildes it kā krājas, bet man viņas neveras vaļā! Tā ir mana internāta vaina, vai arī tas tā ir visiem?![]()
Man arī tā šķiet laba doma !!!Ligzdas gariņš wrote:Vērotāj,paldies par jaukām ziņām!
Hildiņa wrote:Man arī tā šķiet laba doma !!!Ligzdas gariņš wrote:Vērotāj,paldies par jaukām ziņām!
Paldies, Dievam! Es te viens nekaujos ar aborigēniem!mega2 wrote:Paldies,Tev Vērotāj,ka palaboji--tā sanāk,ka neesi draugos ar datortehniku
Ja darbojas pēc garīgiem principiem - nepieķeries sava darba augļiem, bet velti tos dievam - tad tik un tā ir vērts kaut ko darīt, ja ir iekšējs pamudinājumsMaz-ko-zinu wrote:Made, man pie mājas aug divi lieli ozoli un pie iebraucamā ceļa vēl daži. Katru gadu iesējās jauni ozoliņi, bet man tos visus sētā nevajag. Runāju ar mežsargu - varbūt cirsmā iestādīt? Viņš atvēsināja manu entuziasmu - aļņi ozolus noēd vēl pirms eglēm un priedēm, pašus pirmos.
Pārlieka centība iznīcinās dadzīšus
Klausos ziņas: tiek izsludināts konkurss «Par sakoptāko lauku sētu». Kā es uztveru šo ziņu? Ka tiek izsludināta (netīši, protams) dadzīšu un arī dažu citu žubīšu dzimtas putnu skaita samazināšanas programma! Rūpīgi izravēts sakņu dārzs, no nezālēm atbrīvotas puķu dobes, regulāri kopts mauriņš, glīti appļautas grāvju un ceļu malas – dadzīšiem šādā skaistumā nav ko meklēt. Atliek piebilst: ja iegadās tā, ka sakoptajai sētai visapkārt turklāt noris intensīva, mūsdienīga lauksaimnieciskā darbība – laikus un pilnībā tiek nopļautas pļavas, tīri nokopti lauki, sakoptas laukmalas, kultivēti zemi augļu koki, kuriem vainagā izzāģēti neražīgie zari, uz maksimālu rentabilitāti orientēta mežsaimnieciskā darbība (skujkoku monokultūru stādīšana, stādījumu regulāra atēnošana, «mazvērtīgo» koku, tostarp alkšņu, izskaušana un tamlīdzīgu mūsdienīgas saimniekošanas metožu izmantošana), – dadzīša melodiskā dziesmiņa agri vai vēlu te pārstās skanēt.
http://www.videsvestis.lv/content.asp?ID=114&what=38
Paldies Dievam, ka mums līdz tam vēl ļoti, ļoti tālu! Es neteikšu, ka nekopju savu sētu, bet man šie mazie "špingaļeti" ir pilnas malas!Made wrote:.........