Mērķis mums visiem ir līdzīgs. Domāju, par to visi piekritīs - tie, kas esam šeit, mēs redzam šī foruma mērķi līdzīgi. Vienkārši visi esam cilvēki - reizēm saguruši, reizēm jūtīgi, reizēm vienkārši pasakām kaut ko, ko nevajadzēja.Simba wrote:Ja mērķis ir viena cilvēka forums (vai vienas kliķes forums ilgtermiņā), kur noteikumus, par piemēru paņemot konkrēto gadījumu, nosaka kāda balss aizkulisēs, kuram pirmajam ir tiesības likt bildes un kuram pēdējam - tad es Tev piekrītu.Sunshine wrote:Man liekas, forums tikai iegūtu, ja te būtu mazāk noteikumu un pamācību, un vairāk vienkāršības un viegluma.
Taču, ja mērķis ir daudzu, dažādu, daudzpusīgu cilvēku kopējais forums ar vienlīdzīgām tiesībām, tad es neredzu veidu, kā bez skaidru un saprotamu robežu novilkšanas to panākt. Var jau ar goda prātu un sirdsapziņu mēģināt, taču tad tam ir jābūt vienlīdzīgā līmenī visiem cilvēkiem
Varbūt mēs varam mēģināt uztvert notikumus un lietas vieglāk; īpaši tādus, kas vairāk attiecas uz citiem. Un nerakstīt uzreiz citiem 5 lappušu manifestus un izvērst milzīgu diskusiju, bet vairāk vienkārši paši darīt lietas citādāk.
Bet, ja ļoti gribas tomēr kādu publiski sodīt un pakaunināt, varam arī skaļos manifestos pieprasīt "kliķes" profilu izdzēšanu u.t.t.