Beigās uzlaidās uz glauna Audi jumta un sāka demontēt jumta reliņu uzliku.

Fotogrāfēts no 3m attālums ar mazu Fuji Finepix ziepju trauciņu.

Jāiet būs rīt ar ciemakukuli. Šodien tā neglīti sanāca - tukšām rokām...Ligzdas gariņš wrote:La Marie,smuks pozētājslaikam kraukļa bērns,glaunās mašīnas īpašnieks būs ļoti priecīgs par atstāto "autogrāfu"
Ļoti smuka bilde !Vērotāja wrote:Kad sākās aukstāks laiks, "manas" zīlītes sāka uzstājīgi prasīt ēstBieži un daudzas lidoja gar mājas priekšu, gar logiem, īsāk sakot, uzliku barotavu
![]()
Pagaidām ļoti daudz to putneļu, jo nav bijuši lieli sali, arī vietējos kaķus vēl nemana.
Šodien šāds "mazputniņš" atlidoja pagrauzt sēkliņas![]()
Smuks bez gala !La Marie wrote:Es atkal šodien vārda tiešā nozīmē sadraudzējos ar šo indivīdu. Viņš reāli uzprasījās uz uzmanību, kārtīgi iepozēja, pikēja virs galvas, kad gribēju iet prom.
Putnu atstātās "zīmes" esot uz lielu naudu, ticējums vēsta.d.e. wrote:Vakar vakarā vienīgā vieta pagalma stāvvietā bija zem koka, ko vārnas iemīļojušas...lieki teikt, ka auto šorīt izskatījās "burvīgi" nomīnēts un es nikni lūrēju debesīs !
tā jau sakaLa Marie wrote: Putnu atstātās "zīmes" esot uz lielu naudu, ticējums vēsta.....
No Tavas mutes Dieva ausī !La Marie wrote: Putnu atstātās "zīmes" esot uz lielu naudu, ticējums vēsta.
Nē, es netraucēju to kraukļa bērnu un nedzinu prom - viņš jau pats aizlaidās, tiklīdz mana interese apsīka.
Tāli,super,būs jauna grāmatiņaTālis wrote:...
Cītīgi strādāju pie grāmatiņas nobeiguma Ligzda vējā par mūsu pašu zivjērgļiem Teo un Tīnu,
...
Uz lielu naudu cerot noderēs pastāvēt tramvaju pieturā pie Centrāltirgus - uz vadiem sēž dažādas sugasLa Marie wrote:Putnu atstātās "zīmes" esot uz lielu naudu, ticējums vēsta.d.e. wrote:Vakar vakarā vienīgā vieta pagalma stāvvietā bija zem koka, ko vārnas iemīļojušas...lieki teikt, ka auto šorīt izskatījās "burvīgi" nomīnēts un es nikni lūrēju debesīs !
Nē, es netraucēju to kraukļa bērnu un nedzinu prom - viņš jau pats aizlaidās, tiklīdz mana interese apsīka.
Tiešsaistes kameras pasaulē > Pūces > Pūces un ūpji dažādās valstīs 2017skarleta wrote:Nevaru vairs atrast tēmu ''Pūces un ūpji dažādās valstīs " ,kur viņa palika?
Atradu ,paldiesVērotāja wrote:Labrīt.
skarleta, vai izdevās atrast?
Ja kaut kas pazūd, ver ārvalstu kameru galveno lapu, turpat pūces ir starp piekūniem un albatrosiem https://dabasdati.lv/forums/viewforum.php?f=22
Tas tak nav bildēts Latvijā ?La Marie wrote:Vērotāj, Tu esi tikusi pie ļoti laba fotoaparāta putnu bildēšanai! Tagad tik gaidām vairāk reportāžas.(
Es atkal šodien vārda tiešā nozīmē sadraudzējos ar šo indivīdu. Viņš reāli uzprasījās uz uzmanību, kārtīgi iepozēja, pikēja virs galvas, kad gribēju iet prom.
Fotogrāfēts no 3m attālums ar mazu Fuji Finepix ziepju trauciņu.![]()
Kādas vērīgas acis!forelljjanka wrote: Tas tak nav bildēts Latvijā ?
Bildē ir melnā vārna,Latvijā ļoti reta putnu suga!Vienīgais regulāri novērojamais īpatnis(iespējams divi)dzīvo Liepājā un nav tik drošs.La Marie wrote:Kādas vērīgas acis!forelljjanka wrote: Tas tak nav bildēts Latvijā ?Tas ir Minhenē.