Diskusijas
Re: Diskusijas
Last edited by MĀRIS on 29 Jul 2015 07:33, edited 1 time in total.
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Piedalos minēšanā!
Inteliģentie labradori?
Inteliģentie labradori?
Zvanīju uz viesu namu un viņi atļāva ierasties ar suņiem. Bingo!
-
Ragana neparastā
Labi,labi mēs jau neko. Es tik sāku tagad pētīt suņus ,kas interesējas par putniem-seteri?,tad vācu drathāri-nez tie ir tie paši?Takši ar tak interesējas,nē tie pa alām lapsas dzenā.Nu labi,lai paliek noslēpums,citādi mēs kā mazi bērni...kas tie>kas tie?
-
Ragana neparastā
Labi,labi mēs jau neko......Kolliji,kolliji 
- Ligzdas gariņš
Tie suņi ar četrām kājām un vienu ast? 
- Ligzdas gariņš
kas par desām nevaru nevienu bild ielikt/vēl no rīta viss bij okei/nokopēt var URL kodu bet te neliekās,piedodiet ja ne pa to adress sūdzos 
-
Ragana neparastā
Tu sūdzes?tiese vai?Gariņ,nesūdzes,jau i vēls vakers.Es vispār neko nevaru ielikt,jo man nav kas apmāc.Es tev uzklups tur pirme auguste,lai tu mān apmāc.Un vispā es gribej ielikt te putn bilds,bet man parādīj,ka fail pa liel.Vot tā viš i.Ligzdas gariņš wrote:kas par desām nevaru nevienu bild ielikt/vēl no rīta viss bij okei/nokopēt var URL kodu bet te neliekās,piedodiet ja ne pa to adress sūdzos
- Ligzdas gariņš
lab ka pateic,vēl jau čemodāns nau sākts pakotsRagana neparastā wrote:Tu sūdzes?tiese vai?Gariņ,nesūdzes,jau i vēls vakers.Es vispār neko nevaru ielikt,jo man nav kas apmāc.Es tev uzklups tur pirme auguste,lai tu mān apmāc.Un vispā es gribej ielikt te putn bilds,bet man parādīj,ka fail pa liel.Vot tā viš i.Ligzdas gariņš wrote:kas par desām nevaru nevienu bild ielikt/vēl no rīta viss bij okei/nokopēt var URL kodu bet te neliekās,piedodiet ja ne pa to adress sūdzos
Par vāja satura rakstu galiem ātrajos mēdijos nu galīgi nav ko satraukties, stāvam tiem pāri!!!
Bet, lūk Vērotāja, kā vienmēr ar labām ziņām

Bet, lūk Vērotāja, kā vienmēr ar labām ziņām
Ja runa par suņiem, tad pazīstu kaķeni, kura var savaldīt divus bulterjerus
.
Tiesa, viņai bija bērni.
Biju šokā
Bērniem uz mācībām ienesa dzīvu peli un dzīvu putnu - ATŅĒMU vienu un otru (mazliet jūtos vainīga par to gadījumu - viņa bija laba māte, pret putnu vainīga nejūtos
), sterilizējām...
Kaķene tagad aizņemta ar žurku kontrolēšanu uzticētajā teritorijā, par putniem interesējas formāli.
Baložus toties medī vistu vanags
.
Tiesa, viņai bija bērni.
Biju šokā
Bērniem uz mācībām ienesa dzīvu peli un dzīvu putnu - ATŅĒMU vienu un otru (mazliet jūtos vainīga par to gadījumu - viņa bija laba māte, pret putnu vainīga nejūtos
Kaķene tagad aizņemta ar žurku kontrolēšanu uzticētajā teritorijā, par putniem interesējas formāli.
Baložus toties medī vistu vanags
Last edited by sanda on 16 Jul 2015 22:19, edited 2 times in total.
Viņu booking.com rezervācijās ir ar zaļu izcelts, ka mājdzīvnieki ir atļautiBingo wrote:Es ļoti gribētu piedalīties, bet man uzticēti divi inteliģenti suņuki, kurus tik ilgi vienus mājās atstāt nevaru. Vai suņus var ņemt līdzi?
http://www.booking.com/hotel/lv/viesu-n ... tal;ucfs=1&
Ieejot kafejnīcas zālē, goda vietā ir piekārtas fotogrāfijas un LKF BOB un vēl viena rozete, tātad īpašniekiem ir šķirnes suns, tik nezinu kāds. Kā šķirnes suņa īpašniece un LKF biedre, tās LKF rozetes momentā ievēroju
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Nupat noskatījos video no kaijas pašfilmēta lidojuma http://apollo.tvnet.lv/zinas/kaija-noci ... des/698526
Sunītis bez papīriem arī ir mīļs un labs saimnieks un cilvēks lepojas arī ar savu krancīti 
Vērotāja, lūdzu pārvieto mani sarakstā virs jautājuma. Braukšu no Cēsīm un varu paņemt ceļabiedrus.
- Ligzdas gariņš
Super vēl viens mūsu pulciņāZinta wrote:Vērotāja, lūdzu pārvieto mani sarakstā virs jautājuma. Braukšu no Cēsīm un varu paņemt ceļabiedrus.