Diskusijas

Simba

Re: Diskusijas

Post by Simba »

Made wrote:Nezinu, kur var apskatīties tagad arhīvu, bet gadījās redzēt internetā tiešraidē - Vērotāja, paldies par saiti! :P
Paldies, Made, par atklāstu :P
Iekārdināji, eju meklēt atkārtojumu :D Varbūt izdodas :P

Labi, padodos - kad ieraudzīju, ka man ne tikai pirmās 60 sekundes jāpaskatās reklāmas, bet pēc tam vēl 105 sekundes, lai saprastu, vai tieši tai nākamajā gabaliņā runās M.Strazds, un tā vēl 6 vismaz gabaliņus, tad sapratu, ka man pilnīgi pietiks ar Mades izklāstu :D
Vēlreiz paldies :P
Sunshine

Post by Sunshine »

Sveiciens! Par svētdienu - izbrauksim no Rīgas un labprāt paņemsim autiņā vienu vai divus līdzbraucējus! Atpakaļ arī atvedīsim :)

Māri, nevaru vien sagaidīt zivju zupu :D Bet kas jāpaņem līdzi pārējiem, kādas maizītes, termosi, binokļi?..
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Simba wrote:Vērotāj, Tu brauc?
Simba, nē, šoreiz nebūšu :(
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Sunshine

Post by Sunshine »

Tik ļoti žēl, Vērotāja... :(
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Nākošreiz noteikti piedalīšos, bet šoreiz nu nekā.
Bet mēs, mājāspalicēji, ļoti gaidīsim jūsu visu pasākuma fotogrāfijas :P
Madara_Ozola

Post by Madara_Ozola »

Vērotāja bez Tevis pasākums būs kā zupa bez sāls - garšīga, bet kaut kā ļoti būtiska pietrūkst. Varbūt tomēr var kaut kā to vakaru izbrīvēt?
skarleta

Post by skarleta »

Madara_Ozola wrote:Vērotāja bez Tevis pasākums būs kā zupa bez sāls - garšīga, bet kaut kā ļoti būtiska pietrūkst. Varbūt tomēr var kaut kā to vakaru izbrīvēt?
Vērotāja ! Piekrītu Madara Ozola ,kā bez Tevis ?????? NEIESPĒJAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Varbūt tomēr ? :roll:
skarleta

Post by skarleta »

Un ko domā mega 2 ???? Tev jau ar būtu NOTEIKTI JĀBŪT :roll: Tā pat arī TasPatsFans , sandra3006 un c., braucam ???
Last edited by skarleta on 29 Sep 2017 19:11, edited 1 time in total.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Madara_Ozola wrote:Vērotāja bez Tevis pasākums būs kā zupa bez sāls - garšīga, bet kaut kā ļoti būtiska pietrūkst. Varbūt tomēr var kaut kā to vakaru izbrīvēt?
99%, ka tomēr laikam nesanāks. Līdz pirmdienai jāatbrīvo Rīgas dzīvoklis, jo pirmdien jānodod atslēgas jaunajiem īpašniekiem.
Lielo pārmaiņu laiks... :roll:
skarleta

Post by skarleta »

Izskatās ,ka būs diva veida zupas ,zivju un pupiņu :D
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Vērotāja wrote: 99%, ka tomēr laikam nesanāks. Līdz pirmdienai jāatbrīvo Rīgas dzīvoklis, jo pirmdien jānodod atslēgas jaunajiem īpašniekiem.
Lielo pārmaiņu laiks... :roll:
Ļoti jau nu ceru, ka kaut vai vēlāk, bet tomēr Tu ieradīsies. Savādāk patiešām - kā bērniem bez mammas! :roll:
Vienmēr esmu teicis, ka esmu tīrasiņu latvietis - māku kūdīt, bet nevis organizēt, lietas kārtot, it sevišķi šādos pasākumos. Arī zupas /pupiņu/ vārīšanu apņēmās organizēt Simba, man būs tikai plīts ar grāpi, tāpēc ko ņemt vēl līdz - es pat nestādos priekšā, un vai maz kaut ko vēl vajag, ja nu kādu tēju termosā. Es patiešām nezinu! :roll: :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Simba

Post by Simba »

Zupai visu nepieciešamo mēs ar Madi kaut kā sadalīsim, tā būs vienkāršāk kā dalīt - es kartupeļus, tu pupiņas un tu burkānus. Viss nepieciešamais jau no dārza nupat ir novākts, tā ka īsti jau nav te pat, ko dalīt un par ko iespringt.

Tālāk jau var ņemt līdzi kaut ko piegraužamu, taču visticamāk saprāta robežās, jo būsim mēs 15-20 apmēram uz stundām 5 maksimums. Pieļauju, ka visvairāk varētu gribēties siltos dzērienus, ko paņemt termosā - tējas, kafijas.

Ja kāds vēlas, var pieteikties nopirkt vienreizējos traukus (karotes, karotītes, krūzītes, glāzītes, bļodiņas zupai). Taču rīt tikpat labi arī es pati to varu nopirkt.
mega2

Post by mega2 »

skarleta wrote:Un ko domā mega 2 ???? Tev jau ar būtu NOTEIKTI JĀBŪT :roll: Tā pat arī TasPatsFans , sandra3006 un c., braucam ???
Skarleta,es jau ļoti labprāt,bet man tas jokainais dienas režīms(ne kā normāliem cilvēkiem) :lol: Ja būtu jāvēro putni 4-5 no rīta,es būtu pirmā uz ''strīpas'',bet pēcpusdienas un vakara stundas,nu nekādi! :cry: Kamēr normālie cilvēki darbojas vakara stundās,es jau ''trešo''sapni redzu-kā pūce,iestājoties tumsai sāku klanīties un būtu ar degunu zupas katlā :lol: ,bet toties no rīta 4 augšā,kā ''štiks''(cīrulis) :lol: Ļoti jau gribas Jūs visus satikt,bet ir kā ir! :P Gan jau kādreiz kādā agrā rītā....
Sunshine

Post by Sunshine »

Ak. Vērotāja nebūs, Feja, Raganiete, mega2 un vēl citi arī ne.. :(
Kurš tad vispār pošas uz pasākumu? Un cikos mēs tiekamies?
Ligzdas gariņš

Post by Ligzdas gariņš »

1. oktobris - brauciens uz Kaņieri!!!
Jānis Ķ.,MĀRIS un Daiga,Made,La Marie,Parsley,Simba,skarleta & Co,Sunshine & Co,Madara_Ozola & Co,lianaliesma,Ligzdas gariņš/tāds izskatās dalībnieku saraksts,cerams nevienu neaizmirsu/
Last edited by Ligzdas gariņš on 30 Sep 2017 18:17, edited 1 time in total.
Ligzdas gariņš

Post by Ligzdas gariņš »

paķeršu saldskābmaizi,rupjmaizi un plastmasas zupas bļodiņas,karotes,papīra dvieli.
skarleta

Post by skarleta »

Ligzdas gariņš wrote:1. oktobris - brauciens uz Kaņieri!!!
Jānis Ķ.,MĀRIS un Daiga,Made,La Marie,Parsley,Simba,skarleta,Sunshine & Co,Madara_Ozola & Co,Ligzdas gariņš/tāds izskatās dalībnieku saraksts,cerams nevienu neaizmirsu/
Es ar nebūšu viena :) lianaliesma vai tad Tu ne ? :roll: es - žāvēti vistas spārniņi ,saldās maizītes ,marinētu baraviku burciņu :P
Simba

Post by Simba »

skarleta wrote: Es ar nebūšu viena :) lianaliesma vai tad Tu ne ? :roll: es - žāvēti vistas spārniņi ,saldās maizītes ,marinētu baraviku burciņu :P
Lianaliesmu es paņemšu, būs :P

Viņa pati šodien nav ēterā ;)
Last edited by Simba on 30 Sep 2017 17:00, edited 1 time in total.
Simba

Post by Simba »

Sunshine wrote: Un cikos mēs tiekamies?
Oficiālais sākums ir 17:00, kad ieradīsies Jānis Ķuze. Tad uzēdīsim zupu un lūkosim, ko Jānis mums stāstīs, kā arī lūkosim dzērves :D
Daži entuziasti ierodas ātrāk, zupas vārītāji pošas uz 15:00. Līdz ar to tāda strikta laika limita nav - kad kurš vēlas, tad ierodas :P
Galvenais vispār būt :P :P :P
Ligzdas gariņš

Post by Ligzdas gariņš »

vai nevarētu sarunāt teiksim 4 vai 3 lai tiekamies uz vietas,kāds vāra zupu,citi izstaigā Kaņiera takas ģida pavadībā/zinoša cilvēka pavadībā,kurš tur jau nau pirmo reiz,piesakās pats ;) :D /
vēl jau gan nezinu cikos mēs paši izbraucam,bet ļoti gribas vairāk redzēt :roll:
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”