d.e. wrote:Vērotāj, ja Tev būs kāds info par to putnu, dod lūdzu kādu ziņu ! P.S. Šodien mani kolēģi Teikā atrada beigtu vistu vanadziņu, gredzenotu LV, sarunājuši bija, ka ornitologi vakarā paņems. Es ar šausmām skatījos uz tiem Nr., dabasdati man tobrīd nebija pieejami....bet nu tā nav Sise. Visticamāk kāds putns no Biķernieku meža, kas blakus, tie tur ir manīti...
Ir ziņas no Aigara Kalvāna par atrasto mirušo vanagu.
C64 gredzenots kā mazulis ligzdā 31.05.2016. Biķernieku mežā ~3 km attālumā no atrašanas vietas.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Ievietošu šos nozīmīgos video bez starpnieksaita, kas var tikt arī dzēsts
Fantastiskas skaņainavas... Labprāt skatītos un klausītos visu dienu, projicētas uz dzīvokļa sienas kā ekrāna
Mākoņu skaņas....................................................................................Tuksneša skaņas
10 Hours Of Relaxing Planet Earth II Mountain Sounds..............................Desert Sounds - BBC Earth Unplugged
Džungļu skaņas....................................................................................Salas skaņas
10 Hours Of Relaxing Planet Earth II Jungle Sounds .................................Island Sounds - BBC Earth Unplugged
Made, lianaliesma, paldies par filmām. Mūsu planēta ir tik brīnišķīga!
Pagaidām izskrēju "pa diagonāli". Šī filma jāskatās uz lielā tv ekrāna, mierīgi dzerot tēju un izbaudot skaistumu un skaņas
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns