Labrīt!
Ir jau gan diena visā plaukumā, bet es netieku tālāk par brokastīm un fotogrāfijām. Jāsaskata, ko esmu centusies nobildēt un jāsakārto. Vērotāja, vai Tev bildes ir no telefona? Man patīk pieklusinātie dabiski toņi takā

lianailiesmai arī skaistas

Ja jūs nobildējāt arī zilo puķīti, tad noteikti ielieciet! Gaidu Raganietes bildes arī (mēs stāvējām viena aiz otras rindā pie puķītēm, bet viņas inčīgais sarkanais fotoaparāts tur varēja pievilkt visu daudz tuvāk, kur man bija jāmetas ceļos

). Oho, un Māris un Simba arī jau ielikuši

Sarmīt, no Māra bildes to apakšējo kreisajā pusē - vai to mēs redzējām? Es nē..
Liels miers un piepildījums bija mājupceļā. Kā vienmēr, arī šī diena ir vakardienas iespaidos un man liels prieks, ka mēs tur bijām, ka mani pierunāja iziet taku, ka Jānis atnāca ar savu krietnuma un labestības auru un griezes dziesmu takas gatavībā (Jāni, kā Tu pa lietu gāji tos kilometrus naktī griezes skaitot? Vai viņas maz lietū dzied?). Līdz šim neizpaustā Vērotājas aizrautība ēst gatavošanā iepriecināja visus - dot tik viņai vaļu un Māra plītiņu ar grāpi un mums būs ļoti veselīga ēdienkarte bez pārmērībām (vedām daudz ēdiena atpakaļ mājās).
Paldies iniciatoriem un vedējiem un mums visiem, ka joprojām tusējam
Visi liek forumā.. labāk būtu arī failiem.lv albumā, lai var lejuplādēt, kas grib kādu bildīti. Nu jā, toties forumā var labāk komentēt. Te dažas būtu jāatpazīst, tostarp orhidejas.. Es bildes ielikšu pamazām, jāatlasa brāķi...
Man ir dažas tradīcijas šajā takā
Zaļais niedru jumts šogad bija izravēts, bet tik un tā augstāko stāvu dzīvība spraucas ārā
Purva vārnkāja (vienu tik atrodu un tajā pat vietā) arī šogad aug

ārstniecisks augs
http://www.termorelax.com/web/?id=402687 (kādā forumā tika dikti meklēts kā pēdējā cerība).