Vakar ar vīru apspriedām Engūres braucienu un nospriedām, ka jāizmanto izdevība izkustēties, tā kā brauksim no Cēsīm, varam pa ceļam paņemt kādus "kājāmgājējus"

Par laikiem un līdzņemamo precizēsim tuvāk smukajam datumam.
Zinta un Aivars
Vērotāja wrote:Pieteikšanās pasākumam Engurē 8.jūlijā:
Plānā: Dabas taku izstaigāšana un putnu vērošana, sarunas ar Jāni Ķuzi par putniem un draudzīga vakarēšana.
Līdzi ņemam groziņus.
Simba wrote:Labrīt
Forši
Nesanāks man tik skaista un korekta skaitīšana kā Vērotājai, bet man sanāk apmēram tā -
1. Jānis Ķuze
2. Māris
3. Simba
4. lianaliesma
5. Made (drīzāk jā, nekā nē)
6. Vērotāja domā, bet sliecas drīzāk tomēr par "jā"
7. Zinta
8. Aivars
Aģitēju par saraksta papildināšanu
Es šoreiz nebūšuSimba wrote:Paldies, Made
Man auto arī ir brīvas vietas. Gan jau, ka Made neatteiksies man sastādīt kompāniju, bet vēl 2 vai 3 vietas ir brīvas (atkarībā, cik aizmugurē grib šturmēties).
Jā, ļoti labprāt braukšu ar Tevi, jo manas vadītprasmes nav vēl tik labas kā gribētos.d.e. wrote:Čau, čau !Klau, es nupat noskaidroju, ka.....es arī braukšu uz Enguri !
. Māri, gan jau badu nemirsim...vispār tur tak ugunskura vieta vai kas tamlīdzīgs bija...varu paņemt arī ogles, duramos un pāris kg šašliku, ja Tu piesakies palīgā cept.
Vērotāj, kā Tu biji domājusi braukt ? Es varu Tev iebraukt pakaļ un vēl kādu paķert pa ceļam.
Kā Tu domā kastroli uz ugunskura uzstutēt?Simba wrote:Labrīt, labdien!
Ienāca prātā ideja kā māja - vai mēs tiešām uz ugunskura nevaram zupu savārīt?? Skābeņu vai nātru vai dajebkādu tamlīdzīgu? Man vienmēr tās ugunskura zupas ir tā fascinējušas![]()
Tad varbūt uz tiem ap 12:00 arī kortelējamies kopā tur?
Made, tagad Tev jautājums, kā Tu katlu uz uzgunskura uzstutēsi? Tur taču kaut kādu konstrukciju vajag. Vai arī tur ir?Made wrote:Varu paņemt ugunskura katlu, vai nu noderēs vai nē. Bet ēdamtraukus gan labāk lai katrs pats paņem, ne?
Dārzeņu zupa ar kausēto sieru (puķkāposti, zirnīši, kartupeļi, burkāni, puravi... sēnes?) labi iet iekšā.
Vērotāj, labi gan, ka izdomāji tomēr braukt!Vērotāja wrote:
lianaliesma, ja vēlies, varu aizbraukt Tev pakaļ un atvest uz mūsu kraju un tālāk brauksim ar d.e.
Par ēdamo - paņemam katrs kaut ko, gan jau badu necietīsim
Bet paņem iekšā liekamo - kūp. gaļiņu, skābenes, kartupeļus, olas,......................!Made wrote:Labi, tad es grāpi neņemšu