Diskusijas

Zinta

Re: Diskusijas

Post by Zinta »

Labrīt!
Vakar ar vīru apspriedām Engūres braucienu un nospriedām, ka jāizmanto izdevība izkustēties, tā kā brauksim no Cēsīm, varam pa ceļam paņemt kādus "kājāmgājējus" ;)
Par laikiem un līdzņemamo precizēsim tuvāk smukajam datumam.
Zinta un Aivars
Made

Post by Made »

Vērotāja wrote:Pieteikšanās pasākumam Engurē 8.jūlijā:
Plānā: Dabas taku izstaigāšana un putnu vērošana, sarunas ar Jāni Ķuzi par putniem un draudzīga vakarēšana.
Līdzi ņemam groziņus.

Simba wrote:Labrīt :P
Forši :D

Nesanāks man tik skaista un korekta skaitīšana kā Vērotājai, bet man sanāk apmēram tā -
1. Jānis Ķuze
2. Māris
3. Simba
4. lianaliesma
5. Made (drīzāk jā, nekā nē)
6. Vērotāja domā, bet sliecas drīzāk tomēr par "jā"
7. Zinta
8. Aivars

Aģitēju par saraksta papildināšanu :lol:
:D :D :D
Simba

Post by Simba »

Paldies, Made :P

Man auto arī ir brīvas vietas. Gan jau, ka Made neatteiksies man sastādīt kompāniju, bet vēl 2 vai 3 vietas ir brīvas (atkarībā, cik aizmugurē grib šturmēties).
Hildina

Post by Hildina »

Simba wrote:Paldies, Made :P

Man auto arī ir brīvas vietas. Gan jau, ka Made neatteiksies man sastādīt kompāniju, bet vēl 2 vai 3 vietas ir brīvas (atkarībā, cik aizmugurē grib šturmēties).
Es šoreiz nebūšu :D
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Sveiki, Mīlīši!
Mani moka viens jautājums - a ko es tur Engurē ēdīšu?! :shock:
Ar Robertu sarunāju, ka tiekos ar Viņu Engures bāzē 12.00, jo vēlāk Viņš nevar - jābūt Jūras svētkos, bet cikos mēs sākam to izēšanos, runāšanos, putnošanos, vazāšanos??? :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Made

Post by Made »

Varētu neēst :lol:

Nu labi, pārmaiņas pēc varētu ēst to, kas nu gadīsies groziņā pēc iedvesmas bez īpašas koordinācijas, ne? Necentrējoties uz to, lai būtu pilnība.

No rīta mājās vai pa ceļam katrs iekož. 12-13 mājiņā arī var tēju uzvārīt un viegli iekost. Un ap vieniem varētu iet orhidejās, pēc tam paēst un pasēdēt.. un tad atkarībā no individuālajiem plāniem (iet uz torni vakara sauli skatīties vai peldēt ezerā, vai braukt mājās). Ja plāno palikt pa nakti, no groziņiem vispirms atliek vakariņām un brokastīm.

t.i., sanāk bez grila un šašlikiem :P mjā, un bez zupas arī... var taču iztikt dienu, ne?
d.e.

Post by d.e. »

Čau, čau ! ;) Klau, es nupat noskaidroju, ka.....es arī braukšu uz Enguri ! :D. Māri, gan jau badu nemirsim...vispār tur tak ugunskura vieta vai kas tamlīdzīgs bija...varu paņemt arī ogles, duramos un pāris kg šašliku, ja Tu piesakies palīgā cept. ;) Vērotāj, kā Tu biji domājusi braukt ? Es varu Tev iebraukt pakaļ un vēl kādu paķert pa ceļam.
Simba

Post by Simba »

Labrīt, labdien!

Ienāca prātā ideja kā māja - vai mēs tiešām uz ugunskura nevaram zupu savārīt?? Skābeņu vai nātru vai dajebkādu tamlīdzīgu? Man vienmēr tās ugunskura zupas ir tā fascinējušas :lol:
Tad varbūt uz tiem ap 12:00 arī kortelējamies kopā tur?
Vērotāja

Post by Vērotāja »

d.e. wrote:Čau, čau ! ;) Klau, es nupat noskaidroju, ka.....es arī braukšu uz Enguri ! :D. Māri, gan jau badu nemirsim...vispār tur tak ugunskura vieta vai kas tamlīdzīgs bija...varu paņemt arī ogles, duramos un pāris kg šašliku, ja Tu piesakies palīgā cept. ;) Vērotāj, kā Tu biji domājusi braukt ? Es varu Tev iebraukt pakaļ un vēl kādu paķert pa ceļam.
Jā, ļoti labprāt braukšu ar Tevi, jo manas vadītprasmes nav vēl tik labas kā gribētos.

No mūsu gala brauc lianaliesma. Bet nezinu vai viņa ir sarunājusi ar Simbu vai brauks ar mums.

lianaliesma, ja vēlies, varu aizbraukt Tev pakaļ un atvest uz mūsu kraju un tālāk brauksim ar d.e.

Par ēdamo - paņemam katrs kaut ko, gan jau badu necietīsim :D
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Simba wrote:Labrīt, labdien!

Ienāca prātā ideja kā māja - vai mēs tiešām uz ugunskura nevaram zupu savārīt?? Skābeņu vai nātru vai dajebkādu tamlīdzīgu? Man vienmēr tās ugunskura zupas ir tā fascinējušas :lol:
Tad varbūt uz tiem ap 12:00 arī kortelējamies kopā tur?
Kā Tu domā kastroli uz ugunskura uzstutēt? :lol:
Made

Post by Made »

Varu paņemt ugunskura katlu, vai nu noderēs vai nē. Bet ēdamtraukus gan labāk lai katrs pats paņem, ne?
Dārzeņu zupa ar kausēto sieru (puķkāposti, zirnīši, kartupeļi, burkāni, puravi... sēnes?) labi iet iekšā.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Made wrote:Varu paņemt ugunskura katlu, vai nu noderēs vai nē. Bet ēdamtraukus gan labāk lai katrs pats paņem, ne?
Dārzeņu zupa ar kausēto sieru (puķkāposti, zirnīši, kartupeļi, burkāni, puravi... sēnes?) labi iet iekšā.
Made, tagad Tev jautājums, kā Tu katlu uz uzgunskura uzstutēsi? Tur taču kaut kādu konstrukciju vajag. Vai arī tur ir? :lol:

Vajadzētu paņemt kādu pieclitreni ar tīru ūdeni.
d.e., Tev tas tīrais bezmaksas ūdens, varbūt vari pudelē saliet?
Made

Post by Made »

Vērotāja ļoti metodiski visu paredz :) Tā kā mums tur talkas nebūs, tad iespējams, ka nebūs instrumentu, lai labus zarus nogrieztu (tur, kur to drīkst darīt vai jādara), tātad būtu jāpaņem līdzi 2 kāti ar žākli un viens šķērskoks :lol: Bet es jau nemaz nezinu, kur tur drīkst kurināt ugunskuru. Pagājušo reizi zupu no citurienes veda. Bet man nav grūti iekrāmēt katlu Simbas mašīnā :lol: tad jau redzēs..

t.i., vienu dienu var arī bez zupas...
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Cepšu, vārīšu, šmorēšu, kaltēšu - darīšu visu ko liksiet, lai tik badā nav jānomirst! :P
Ugunskura vietas tur nav, bet es paņemšu lauku plītiņu ar grāpi, par iekšā liekamo parūpējieties Jūs. Grills un iesmi ir uz vietas. Arī ogles paķeršu. :P
Made

Post by Made »

Labi, tad es grāpi neņemšu :lol:
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Vērotāja wrote:
lianaliesma, ja vēlies, varu aizbraukt Tev pakaļ un atvest uz mūsu kraju un tālāk brauksim ar d.e.

Par ēdamo - paņemam katrs kaut ko, gan jau badu necietīsim :D
Vērotāj, labi gan, ka izdomāji tomēr braukt! :)

Es ļoti labprāt pievienošos d.e. un Tev, ja iespējams.
Kopīgi arī iegādāsim kaut ko uzkožamu. :D
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Made wrote:Labi, tad es grāpi neņemšu :lol:
Bet paņem iekšā liekamo - kūp. gaļiņu, skābenes, kartupeļus, olas,......................! :P
skarleta

Post by skarleta »

Tīri vai baltā skaudība rodas ,kā jūs tur forši riktējaties :D Es netieku , :roll: piekt ,sest ,svēt ,galīgi un pilnīgi aizņemtas dienas ,bet vai orhidejas zied ?
Made

Post by Made »

Skābenes man nesanāks.. varbūt kādam dārzā ir :P vai tad neskābeņu zupu.. :roll:
Zinta

Post by Zinta »

Es jau pasūtīju speķraušknibucīšus un biezpien un kanēļknibucīšus, pa ceļam paņemsim Raganieti, tikai būtu labi to skatīšanos kaut kad uz 13-iem, jo no Cēsīm varam izbraukt uz 10-iem, bet cauri Rīgai jārēķina drusku vairāk laika un nav ne jausmas cik ilgi sanāk braukt apkārt Jūrmalai. Tur bija kaut kādi remonti pie Lielupes tilta.
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”