Jā, Jāņtārpiņš upmalā svinēja Jāņus !Vērotāja wrote:Cik jauki Jāņu foto![]()
d.e. , tas ir jāņtārpiņš?
Nesaņemšos...Simba wrote:Sveiki, mīlīši
Kāds ir tas mūsu kopējais lēmums? Vai mēs šo pasākumu atceļam, jo nav īsti intereses vai iespēju? Jeb tomēr saņemamies un sapauņojamies?
Eh... man tāds raudulīgi-depresīvs noskaņojums pašlaik. Nez vai no manis sanāks labs kompanjons.lianaliesma wrote:Man atkal šoreiz tā kā gribās braukt...
Vērotāj, braucam, uzmundrināsim Tevi!
Pundurpeles ligzda ir apbrīnojama celtne. Mātīte to ceļ 30-60 cm virs zemes un ievij zāles stiebros. Ligzda ir savīta no gareniski saplēstām zāļu lapām. Šo sarežģīto lodveida celtni dzīvnieks izklāj ar ušņu pūkām vai sasmalcinātu zāli. Ligzdas diametrs ir 8-10 cm. Pēc mazuļu piedzimšanas mātīte aizver ligzdas ieeju ar zāli un atver tikai pēc nedēļas.
Pundurpeles ligzdu gan var sajaukt ar mazā susura (Muscardinus avellanarius) ligzdiņu. Pundurpeles ligzda tomēr ir lielāka un nav tik cieši piestiprināta, tādēļ to ir viegli noņemt.
Vērotāja wrote:Eh... man tāds raudulīgi-depresīvs noskaņojums pašlaik. Nez vai no manis sanāks labs kompanjons.lianaliesma wrote:Man atkal šoreiz tā kā gribās braukt...
Vērotāj, braucam, uzmundrināsim Tevi!
Mēs šoreiz izlaižam. Šoferis nesen kā no slimošanas.Simba wrote: Otrs, kas man šodien ienāca prātā - varbūt mazā aktivitāte saistīta ar to, ka mazs procents no mums ienāk diskusiju sadaļā un lielākā daļa šo tēmu nemaz nav redzējuši?
Nu nez, es nekā nesaprot
Simba, liekas, ka ir trīs iemesli - maz laika pagājis kopš iepriekšējā pasākuma, Engure ir tālu un pasākumam nav īpašas pievienotās vērtības.Simba wrote: Otrs, kas man šodien ienāca prātā - varbūt mazā aktivitāte saistīta ar to, ka mazs procents no mums ienāk diskusiju sadaļā un lielākā daļa šo tēmu nemaz nav redzējuši?
Nu nez, es nekā nesaprot
Šajā kontekstā biju domājusi lekcijas par ligzdošanas sezonas rezultātiem.Made wrote:Par pievienoto vērtību nepiekrītuVarbūt nesaprotu, ko Tu ar to domāji....