Diskusijas
Re: Diskusijas
Māri, La Marie 53. bildē redzami Tavi paņēmieni 

Bet mīļā Made! Tas taču ir 24. bildē, pirms 53., 55. bildes, tad viņa vēl bija pieskaitāma.Made wrote:Māri, La Marie 53. bildē redzami Tavi paņēmieni

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Māri mīļais, mēs visas esam Tev pieskaitāmas, jo Tu ar bukašku knābīti tā netalaidīgi un pamatīgi! 
Bet, ja nopietni, malacītis Tu mums esi!

Bet, ja nopietni, malacītis Tu mums esi!

Vēl par sudrabkaijām runājot.. bija jāieliek šī bilde 
no FB, "Sudrabkaija ar jauno paaudzi" - foto Nauris Laizāns, "Visi Putni/ All Birds"

no FB, "Sudrabkaija ar jauno paaudzi" - foto Nauris Laizāns, "Visi Putni/ All Birds"

Mana sudrabkaiju kaimiņģimene arī vakar mācīja savējiem pa jumta slīpumu staigāt. Tas bija tik inčīgi - mamma rādīja, kā pleznas jāliek, paslidināja, nobremzēja. Mazie ķepurojās pakaļ. Mans dzīvesbiedrs, kuram dikti bail no augstuma un kurš nevar pāri balkona malai skatīties, ļoti strikti kritizēja kaiju mammas mācību metodes.

Manai radiniecei tas bija vairāku dienu šoks, kad, ejot pa kādu Rīgas ielu, atrada divus lielus raibus putnus (nezināja, kas tie tādi) tikko nokritušus un vēl siltus, lai gan izskatījās miruši. Zvanīja kaut kur, sauca, kāds arī savāca, bet es (un varbūt arī viņa) skaidri nesaprata, vai aizveda uz glābšanu vai apbedīšanu, jo ilgi un dikti negribēja neko darīt.
Jancīga tā bildīte
Jancīga tā bildīte

Labvakar !
Sunshine, superīgs bilžuks, laikam sudrabkaijas no tiem slīpajiem jumtiem nemaz tā nebaidās kā varētu likties !
La Marie, piedod, bet es sasmējos iedomājoties to skatu kā jūs divatā vērojat to tipināšanu pa slīpumu !
Ek...nabaga cilvēks, Tu kā alpīniste noteikti biji sudrabkaijas pusē ! 
P.S. Atgriežoties pie piknika...es palaidu garām mirkli, kad tika atvērtas vīna pudeles, bet vēlu vakarā meita man ienesa pudeļu atveramo, kam rokturis kirdik !
Tas nebija mans, ja mani atmiņa neviļ, tad tas pieder Raganietei...Raganiet, līdz nākamajam piknikam meklēšu rokā tādu pat ! 
Sunshine, superīgs bilžuks, laikam sudrabkaijas no tiem slīpajiem jumtiem nemaz tā nebaidās kā varētu likties !

La Marie, piedod, bet es sasmējos iedomājoties to skatu kā jūs divatā vērojat to tipināšanu pa slīpumu !

P.S. Atgriežoties pie piknika...es palaidu garām mirkli, kad tika atvērtas vīna pudeles, bet vēlu vakarā meita man ienesa pudeļu atveramo, kam rokturis kirdik !

Tāpēc jau arī palika,ka salūzad.e. wrote:Labvakar !
Sunshine, superīgs bilžuks, laikam sudrabkaijas no tiem slīpajiem jumtiem nemaz tā nebaidās kā varētu likties !![]()
La Marie, piedod, bet es sasmējos iedomājoties to skatu kā jūs divatā vērojat to tipināšanu pa slīpumu !Ek...nabaga cilvēks, Tu kā alpīniste noteikti biji sudrabkaijas pusē !
P.S. Atgriežoties pie piknika...es palaidu garām mirkli, kad tika atvērtas vīna pudeles, bet vēlu vakarā meita man ienesa pudeļu atveramo, kam rokturis kirdik !Tas nebija mans, ja mani atmiņa neviļ, tad tas pieder Raganietei...Raganiet, līdz nākamajam piknikam meklēšu rokā tādu pat !

d.e., neraizējies, tas korķviļķis salūza vēl pie galda un Tava meita tur nav pie vainas 

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Korķuviļķi salauzu es. Pārāk daudz spēka
Nākamreiz taisīsim ar manu 

Es vispār nesapratu kā to var dabūt gatavu !Vērotāja wrote:d.e., neraizējies, tas korķviļķis salūza vēl pie galda un Tava meita tur nav pie vainas

To es palaidu garām, tas noteikti bija labs skats...stipriniece ! Gan jau tur ražotājs kaut ko sagrēkojis, pēc dzelzsgriezējas Tu neizskaties !Sandra L. wrote:Korķuviļķi salauzu es. Pārāk daudz spēkaNākamreiz taisīsim ar manu

Viens ir skaidrs - Tērvetīti ar tādu nevar taisīt vaļād.e. wrote:Es vispār nesapratu kā to var dabūt gatavu !Vērotāja wrote:d.e., neraizējies, tas korķviļķis salūza vēl pie galda un Tava meita tur nav pie vainas
To es palaidu garām, tas noteikti bija labs skats...stipriniece ! Gan jau tur ražotājs kaut ko sagrēkojis, pēc dzelzsgriezējas Tu neizskaties !Sandra L. wrote:Korķuviļķi salauzu es. Pārāk daudz spēkaNākamreiz taisīsim ar manu

Tas labi,ka korķuviļķis savu mūžu beidza Sandrai rokās,nevis korķī,kurš vēl ir pudelēSandra L. wrote:Viens ir skaidrs - Tērvetīti ar tādu nevar taisīt vaļād.e. wrote:Es vispār nesapratu kā to var dabūt gatavu !Vērotāja wrote:d.e., neraizējies, tas korķviļķis salūza vēl pie galda un Tava meita tur nav pie vainas

Par korķuviļķiem man ir skaidra bilde - manās rokās jau divi ir pārtapuši četros.....tas nebūt nav grūti 

Labrīt ! Šorīt sapratu , ka Megas kaķis vispār pārstājis gulēt... 

Hildiņ,nav tik traki!Hildiņa wrote:Labrīt ! Šorīt sapratu , ka Megas kaķis vispār pārstājis gulēt...

Nu tad labi , citādi jāsāk uztraukties par jūsu abu veselībumega2 wrote:Hildiņ,nav tik traki!Hildiņa wrote:Labrīt ! Šorīt sapratu , ka Megas kaķis vispār pārstājis gulēt...Vēl jau pa biškai paguļ-Tu laikam domāji par ūpju un vistu vanagu nakts notikumu aprakstiem-es tinu apokaļ 4 st. ierakstu un komentēju,nevis naktī skatos tiešraidi!
Tā,kā viss kārtībā!

Labdien!
http://www.lsm.lv/tiesraides-kameras/bisu-stropi/

Tikko rādīja,bet vairs never vaļā(vismaz man)
http://www.lsm.lv/tiesraides-kameras/bisu-stropi/

Tikko rādīja,bet vairs never vaļā(vismaz man)

Varbūt tāpēc, ka es arī atvēru (man vēl rāda)
Nodomāju, ka mums vajadzētu vārda došanu tajā kamerā uzrīkot 
Interesanta tā palidošana atpakaļgaitā..
un tad svinīgā ieiešana "pa sarkano paklāju" .. vai "dezinfekcijas zonu"..

Interesanta tā palidošana atpakaļgaitā..

Varbūt mega2 kaķis ir ērcīgs par to, ka viņa sestdien visu dienu bija pasākumā un atstāja šamo mājās?...Hildiņa wrote:Labrīt ! Šorīt sapratu , ka Megas kaķis vispār pārstājis gulēt...