Diskusijas

Made

Re: Diskusijas

Post by Made »

Māri, La Marie 53. bildē redzami Tavi paņēmieni :D
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Made wrote:Māri, La Marie 53. bildē redzami Tavi paņēmieni :D
Bet mīļā Made! Tas taču ir 24. bildē, pirms 53., 55. bildes, tad viņa vēl bija pieskaitāma. :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Made

Post by Made »

Māri mīļais, mēs visas esam Tev pieskaitāmas, jo Tu ar bukašku knābīti tā netalaidīgi un pamatīgi! :P

Bet, ja nopietni, malacītis Tu mums esi! :)
Sunshine

Post by Sunshine »

Vēl par sudrabkaijām runājot.. bija jāieliek šī bilde :D

no FB, "Sudrabkaija ar jauno paaudzi" - foto Nauris Laizāns, "Visi Putni/ All Birds"

Image
La Marie

Post by La Marie »

Mana sudrabkaiju kaimiņģimene arī vakar mācīja savējiem pa jumta slīpumu staigāt. Tas bija tik inčīgi - mamma rādīja, kā pleznas jāliek, paslidināja, nobremzēja. Mazie ķepurojās pakaļ. Mans dzīvesbiedrs, kuram dikti bail no augstuma un kurš nevar pāri balkona malai skatīties, ļoti strikti kritizēja kaiju mammas mācību metodes. :D :D :D
Made

Post by Made »

Manai radiniecei tas bija vairāku dienu šoks, kad, ejot pa kādu Rīgas ielu, atrada divus lielus raibus putnus (nezināja, kas tie tādi) tikko nokritušus un vēl siltus, lai gan izskatījās miruši. Zvanīja kaut kur, sauca, kāds arī savāca, bet es (un varbūt arī viņa) skaidri nesaprata, vai aizveda uz glābšanu vai apbedīšanu, jo ilgi un dikti negribēja neko darīt.

Jancīga tā bildīte :P
d.e.

Post by d.e. »

Labvakar !
Sunshine, superīgs bilžuks, laikam sudrabkaijas no tiem slīpajiem jumtiem nemaz tā nebaidās kā varētu likties ! :)
La Marie, piedod, bet es sasmējos iedomājoties to skatu kā jūs divatā vērojat to tipināšanu pa slīpumu ! :D Ek...nabaga cilvēks, Tu kā alpīniste noteikti biji sudrabkaijas pusē ! :lol:

P.S. Atgriežoties pie piknika...es palaidu garām mirkli, kad tika atvērtas vīna pudeles, bet vēlu vakarā meita man ienesa pudeļu atveramo, kam rokturis kirdik ! :P Tas nebija mans, ja mani atmiņa neviļ, tad tas pieder Raganietei...Raganiet, līdz nākamajam piknikam meklēšu rokā tādu pat ! :D
Sarmīte

Post by Sarmīte »

d.e. wrote:Labvakar !
Sunshine, superīgs bilžuks, laikam sudrabkaijas no tiem slīpajiem jumtiem nemaz tā nebaidās kā varētu likties ! :)
La Marie, piedod, bet es sasmējos iedomājoties to skatu kā jūs divatā vērojat to tipināšanu pa slīpumu ! :D Ek...nabaga cilvēks, Tu kā alpīniste noteikti biji sudrabkaijas pusē ! :lol:

P.S. Atgriežoties pie piknika...es palaidu garām mirkli, kad tika atvērtas vīna pudeles, bet vēlu vakarā meita man ienesa pudeļu atveramo, kam rokturis kirdik ! :P Tas nebija mans, ja mani atmiņa neviļ, tad tas pieder Raganietei...Raganiet, līdz nākamajam piknikam meklēšu rokā tādu pat ! :D
Tāpēc jau arī palika,ka salūza :lol: Ko lai dara,ja domāti vienreizējai lietošanai :lol:
Vērotāja

Post by Vērotāja »

d.e., neraizējies, tas korķviļķis salūza vēl pie galda un Tava meita tur nav pie vainas :mrgreen:
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Sandra L.

Post by Sandra L. »

Korķuviļķi salauzu es. Pārāk daudz spēka :D Nākamreiz taisīsim ar manu ;)
d.e.

Post by d.e. »

Vērotāja wrote:d.e., neraizējies, tas korķviļķis salūza vēl pie galda un Tava meita tur nav pie vainas :mrgreen:
Es vispār nesapratu kā to var dabūt gatavu ! :D
Sandra L. wrote:Korķuviļķi salauzu es. Pārāk daudz spēka :D Nākamreiz taisīsim ar manu ;)
To es palaidu garām, tas noteikti bija labs skats...stipriniece ! Gan jau tur ražotājs kaut ko sagrēkojis, pēc dzelzsgriezējas Tu neizskaties ! :lol:
Sandra L.

Post by Sandra L. »

d.e. wrote:
Vērotāja wrote:d.e., neraizējies, tas korķviļķis salūza vēl pie galda un Tava meita tur nav pie vainas :mrgreen:
Sandra L. wrote:Korķuviļķi salauzu es. Pārāk daudz spēka :D Nākamreiz taisīsim ar manu ;)
To es palaidu garām, tas noteikti bija labs skats...stipriniece ! Gan jau tur ražotājs kaut ko sagrēkojis, pēc dzelzsgriezējas Tu neizskaties ! :lol:
Viens ir skaidrs - Tērvetīti ar tādu nevar taisīt vaļā :mrgreen:
Sarmīte

Post by Sarmīte »

Sandra L. wrote:
d.e. wrote:
Viens ir skaidrs - Tērvetīti ar tādu nevar taisīt vaļā :mrgreen:
Tas labi,ka korķuviļķis savu mūžu beidza Sandrai rokās,nevis korķī,kurš vēl ir pudelē :D
Hildina

Post by Hildina »

Par korķuviļķiem man ir skaidra bilde - manās rokās jau divi ir pārtapuši četros.....tas nebūt nav grūti :lol:
Hildina

Post by Hildina »

Labrīt ! Šorīt sapratu , ka Megas kaķis vispār pārstājis gulēt... :lol:
mega2

Post by mega2 »

Hildiņa wrote:Labrīt ! Šorīt sapratu , ka Megas kaķis vispār pārstājis gulēt... :lol:
Hildiņ,nav tik traki! :lol: Vēl jau pa biškai paguļ-Tu laikam domāji par ūpju un vistu vanagu nakts notikumu aprakstiem-es tinu apokaļ 4 st. ierakstu un komentēju,nevis naktī skatos tiešraidi! :lol: Tā,kā viss kārtībā! :lol:
Hildina

Post by Hildina »

mega2 wrote:
Hildiņa wrote:Labrīt ! Šorīt sapratu , ka Megas kaķis vispār pārstājis gulēt... :lol:
Hildiņ,nav tik traki! :lol: Vēl jau pa biškai paguļ-Tu laikam domāji par ūpju un vistu vanagu nakts notikumu aprakstiem-es tinu apokaļ 4 st. ierakstu un komentēju,nevis naktī skatos tiešraidi! :lol: Tā,kā viss kārtībā! :lol:
Nu tad labi , citādi jāsāk uztraukties par jūsu abu veselību :lol:
Sarmīte

Post by Sarmīte »

Labdien!
http://www.lsm.lv/tiesraides-kameras/bisu-stropi/
:)
Tikko rādīja,bet vairs never vaļā(vismaz man) ;)
Made

Post by Made »

Varbūt tāpēc, ka es arī atvēru (man vēl rāda) :lol: Nodomāju, ka mums vajadzētu vārda došanu tajā kamerā uzrīkot :P

Interesanta tā palidošana atpakaļgaitā.. :roll: un tad svinīgā ieiešana "pa sarkano paklāju" .. vai "dezinfekcijas zonu"..
Sunshine

Post by Sunshine »

Varbūt mega2 kaķis ir ērcīgs par to, ka viņa sestdien visu dienu bija pasākumā un atstāja šamo mājās?... :lol:
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”