Doma pie jūras man patīk. Ar teltīm jau var palikt da jeb kur, kaut vai jūras krastā

Par kempingiem un viesu namiem jāskatās, uz sitienas nekas nenāk prātā

Aha, spēle ''Uzmini, kas Es esmu''Ragana neparastā wrote:Pie tam piesakoties ,gan jau ka būs vajadzīgs arī telefoniski--mēs varētu saglabāt intrigu,un pieteikties tikai pēc nikiem.Un arī satiekoties neatklāties,tas būtu interesanti-pie kopējā travkas katla pa vienam celties augšā un pārējiem apcerēt,kurš ir kurš.
P.s.Medzābakos man liekas gan nav klusa vieta.
Jā, esmu ar mieru organizēt. Cik sevi atceros, vienmēr tusus organizējuMĀRIS wrote:Vispirms mums no foruma vajag izdalīt cilvēku, kurš ir ar mieru atbildēt par mums un ir tiesīgs mūsu vārdā rīkoties un pieņemt gala lēmumu. Kaut vai pirmais ļoti nopietnais jautājums ir datums! 25. jūlijs, vai 1. augusts? Viens nevarēs tad, otrs tad... Nevajag kašķi, vajag datumu, lai katrs var izvērtēt savas iespējas, un tad ātru "apskaitīšanos", "pieteikšanos", cik mēs varētu būt, jo ir taču vasara, un daudziem ir dažādi plāni, kuri nu ir jākoriģē.Seruka wrote:Labrīt!
Forša ideja satikties vasarāPagaidīsim, kādas ziņas Vērotāja būs ievākusi. Ja mēs esam maz, - jāapdomā!
![]()
Priekšlikums! Vērotāja! Tu mums esi kā "cāļu māte" visu laiku bijusi, tad nes savu "krustu" tālāk. Un kad būs datums, tad ātru, ~1dienas saskaitīšanos. Bet lūdzu izsakieties, jo lēmumus var pieņemt tikai savstarpēji komunicējot! Ja kāds tagad klusēs, bet vēlāk cels pretenzijas,-es lamāšos!
![]()
Šis ir tikai priekšlikums. Ja ir citas domas - lūdzu, Gaidām!
No pieredzes - 60-70% cilvēki 50+, 30-40% jaunākiViky wrote:Aha, spēle ''Uzmini, kas Es esmu''Ragana neparastā wrote:Pie tam piesakoties ,gan jau ka būs vajadzīgs arī telefoniski--mēs varētu saglabāt intrigu,un pieteikties tikai pēc nikiem.Un arī satiekoties neatklāties,tas būtu interesanti-pie kopējā travkas katla pa vienam celties augšā un pārējiem apcerēt,kurš ir kurš.
P.s.Medzābakos man liekas gan nav klusa vieta.
Man vienīgais liekas, ka vajadzētu +- apzināt vecumu amplitūdu, lai varētu izdomāt kādas aktivitātes
Absolūti tas pats. Pirmsvērošanas periodā vispār putnus maz ievēroju, tagad viņus gan redzu, gan dzirdu. Ne visus pazīstu, diemžēl.Vecais jūrnieks wrote:Interesants fakts. Vērojot visas ligzdas arī man radusies lielāka interese par putniem. Šodien redzēju gredzenotu balodi. Ir arī foto, diemžēl numurs ir nesalasāms. Es nemaz nezināju, ka arī baložus gredzeno.
Ģeogrāf, ja uz savīkšīsiemies Vidzemes jūrmalu, tad te iet ļoti ērts autobuss.Ģeogrāfs wrote:Man, savukārt, jāmeklē kāds(i) sabiedrotais, kurš brauc caur (no) Rīgas. Par vecumiem- lai man piedod jaunie-vidējais varētu būt 50, spriežot pēc ierakstiem, dzīves pieredzes, faktiem.
Nu re! Vērotāja pilnīgi atspoguļo manas domas.
Starp citu, Raganiņ, ļoti ideāla aktivitāte!
Vērotāja wrote:Piezvanīju uz Dabas fondu, viņiem tikko vēl kāds zvanīja, viņi mēģina saistīties ar Māri Strazdu.
Vērotāja wrote: Ģeogrāf, ja uz savīkšīsiemies Vidzemes jūrmalu, tad te iet ļoti ērts autobuss.
Jāni, varbūt Jums ir padomā kāda vieta svaigā gaisā kur varētu šādu pasākumu rīkot?Jānis Ķuze wrote:Sveiki!
Ja tiek organizēts šāds pasākums, būtu racionāli to apvienot ar plānoto "pēcsezonas" tikšanos, kuras laikā tad varam izrunāt visu, kas sakrājies:) Svarīgi būtu zināt datumu, jo tad es par iespējamo dalību varētu uzrunāt arī citus kolēģus, kas šajā projektā ir iesaistīti..
Jā, bet tā mana problēma, ka līdz 13.00 no Rīgas laukā netieku- kursi.Ģeogrāfs wrote:d.e.Garciemā domāts Siroko ? Nezinu, kas tur tagad notiek, bet ja pasākums būtu tur, labprāt piedalītos. Transports tur ērts, gan vilciens, gan autobuss. Uz Garciemu no Rīgas 4 cilvēkus es varētu ar mašīnu aizvest
Palikušas 2 vietas, ja būs Garc., bet nu jāsagaida vakars un info, ko Vērotāja uzzinās.
Veiksmi Jums! Un domāju, ka pārāk agri arī nevajadzētu sākt! Ka neapnīkam par daudz viens otram!Vērotāja wrote:Māri, nu it kā tā pagaidām ir domāts. Taču kokrētu datumu un laiku zināsim pēc viesu nama apmeklējuma un brīvo laiku izzināšanas.
Ar d.e. šovakar iesim izlūkgājienā