Diskusijas

Locked
Viky

Re: Diskusijas

Post by Viky »

Man tikai viens jautājums - KadKur? :)
Doma pie jūras man patīk. Ar teltīm jau var palikt da jeb kur, kaut vai jūras krastā :)
Par kempingiem un viesu namiem jāskatās, uz sitienas nekas nenāk prātā :roll:
Ragana neparastā

Post by Ragana neparastā »

Pie tam piesakoties ,gan jau ka būs vajadzīgs arī telefoniski--mēs varētu saglabāt intrigu,un pieteikties tikai pēc nikiem.Un arī satiekoties neatklāties,tas būtu interesanti-pie kopējā travkas katla pa vienam celties augšā un pārējiem apcerēt,kurš ir kurš.
P.s.Medzābakos man liekas gan nav klusa vieta.
Viky

Post by Viky »

Ragana neparastā wrote:Pie tam piesakoties ,gan jau ka būs vajadzīgs arī telefoniski--mēs varētu saglabāt intrigu,un pieteikties tikai pēc nikiem.Un arī satiekoties neatklāties,tas būtu interesanti-pie kopējā travkas katla pa vienam celties augšā un pārējiem apcerēt,kurš ir kurš.
Aha, spēle ''Uzmini, kas Es esmu'' :)

Man vienīgais liekas, ka vajadzētu +- apzināt vecumu amplitūdu, lai varētu izdomāt kādas aktivitātes ;)
Vērotāja

Post by Vērotāja »

MĀRIS wrote:
Seruka wrote:Labrīt!
Forša ideja satikties vasarā :) Pagaidīsim, kādas ziņas Vērotāja būs ievākusi. Ja mēs esam maz, - jāapdomā!
Vispirms mums no foruma vajag izdalīt cilvēku, kurš ir ar mieru atbildēt par mums un ir tiesīgs mūsu vārdā rīkoties un pieņemt gala lēmumu. Kaut vai pirmais ļoti nopietnais jautājums ir datums! 25. jūlijs, vai 1. augusts? Viens nevarēs tad, otrs tad... Nevajag kašķi, vajag datumu, lai katrs var izvērtēt savas iespējas, un tad ātru "apskaitīšanos", "pieteikšanos", cik mēs varētu būt, jo ir taču vasara, un daudziem ir dažādi plāni, kuri nu ir jākoriģē. :P
Priekšlikums! Vērotāja! Tu mums esi kā "cāļu māte" visu laiku bijusi, tad nes savu "krustu" tālāk. Un kad būs datums, tad ātru, ~1dienas saskaitīšanos. Bet lūdzu izsakieties, jo lēmumus var pieņemt tikai savstarpēji komunicējot! Ja kāds tagad klusēs, bet vēlāk cels pretenzijas, :twisted: -es lamāšos! :P
Šis ir tikai priekšlikums. Ja ir citas domas - lūdzu, Gaidām! :P
Jā, esmu ar mieru organizēt. Cik sevi atceros, vienmēr tusus organizēju :P

Pēc darba iebraukšu paskatīties kas notiek Garciemā. Ja tur nekas nenotiek, pameklēšu citus piemērotus variantus jūras krastā.
Par teltīm - nez vai visi esam tajā vecumā, lai gulētu teltīs. Vismaz par sevi varu teikt, 100% nē. Jāmeklē tomēr kāds variants ar viesu māju.
Pēc šovakara viesu nama apmeklējuma ierakstīšu kā gāja.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Viky wrote:
Ragana neparastā wrote:Pie tam piesakoties ,gan jau ka būs vajadzīgs arī telefoniski--mēs varētu saglabāt intrigu,un pieteikties tikai pēc nikiem.Un arī satiekoties neatklāties,tas būtu interesanti-pie kopējā travkas katla pa vienam celties augšā un pārējiem apcerēt,kurš ir kurš.
Aha, spēle ''Uzmini, kas Es esmu'' :)

Man vienīgais liekas, ka vajadzētu +- apzināt vecumu amplitūdu, lai varētu izdomāt kādas aktivitātes ;)
No pieredzes - 60-70% cilvēki 50+, 30-40% jaunāki
Ģeogrāfs

Post by Ģeogrāfs »

Man, savukārt, jāmeklē kāds(i) sabiedrotais, kurš brauc caur (no) Rīgas. Par vecumiem- lai man piedod jaunie- :D vidējais varētu būt 50, spriežot pēc ierakstiem, dzīves pieredzes, faktiem.
Nu re! Vērotāja pilnīgi atspoguļo manas domas. :D
Starp citu, Raganiņ, ļoti ideāla aktivitāte! :D
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Vecais jūrnieks wrote:Interesants fakts. Vērojot visas ligzdas arī man radusies lielāka interese par putniem. Šodien redzēju gredzenotu balodi. Ir arī foto, diemžēl numurs ir nesalasāms. Es nemaz nezināju, ka arī baložus gredzeno.
Absolūti tas pats. Pirmsvērošanas periodā vispār putnus maz ievēroju, tagad viņus gan redzu, gan dzirdu. Ne visus pazīstu, diemžēl.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Ģeogrāfs wrote:Man, savukārt, jāmeklē kāds(i) sabiedrotais, kurš brauc caur (no) Rīgas. Par vecumiem- lai man piedod jaunie- :D vidējais varētu būt 50, spriežot pēc ierakstiem, dzīves pieredzes, faktiem.
Nu re! Vērotāja pilnīgi atspoguļo manas domas. :D
Starp citu, Raganiņ, ļoti ideāla aktivitāte! :D
Ģeogrāf, ja uz savīkšīsiemies Vidzemes jūrmalu, tad te iet ļoti ērts autobuss.
Ligzdas gariņš

Post by Ligzdas gariņš »

Zīļuka noslīdēja no zara lejā :cry: ko daram :?: varbūt vajag paziņot Mārim,Jānim?lai sniedz palīdzīgu roku.
Last edited by Ligzdas gariņš on 14 Jul 2015 11:32, edited 1 time in total.
Made

Post by Made »

Ielieku te arī, lai ir kopā ar jautājumu :(
Vērotāja wrote:Piezvanīju uz Dabas fondu, viņiem tikko vēl kāds zvanīja, viņi mēģina saistīties ar Māri Strazdu.
d.e.

Post by d.e. »

Vērotāja wrote: Ģeogrāf, ja uz savīkšīsiemies Vidzemes jūrmalu, tad te iet ļoti ērts autobuss.

Garciemā domāts Siroko ? Nezinu, kas tur tagad notiek, bet ja pasākums būtu tur, labprāt piedalītos. Transports tur ērts, gan vilciens, gan autobuss. Uz Garciemu no Rīgas 4 cilvēkus es varētu ar mašīnu aizvest :)
Palikušas 2 vietas, ja būs Garc., bet nu jāsagaida vakars un info, ko Vērotāja uzzinās.
Jānis Ķuze

Post by Jānis Ķuze »

Sveiki!
Ja tiek organizēts šāds pasākums, būtu racionāli to apvienot ar plānoto "pēcsezonas" tikšanos, kuras laikā tad varam izrunāt visu, kas sakrājies:) Svarīgi būtu zināt datumu, jo tad es par iespējamo dalību varētu uzrunāt arī citus kolēģus, kas šajā projektā ir iesaistīti..
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Jānis Ķuze wrote:Sveiki!
Ja tiek organizēts šāds pasākums, būtu racionāli to apvienot ar plānoto "pēcsezonas" tikšanos, kuras laikā tad varam izrunāt visu, kas sakrājies:) Svarīgi būtu zināt datumu, jo tad es par iespējamo dalību varētu uzrunāt arī citus kolēģus, kas šajā projektā ir iesaistīti..
Jāni, varbūt Jums ir padomā kāda vieta svaigā gaisā kur varētu šādu pasākumu rīkot?
Pagaidām domājam par 1.augustu.
Made

Post by Made »

Ķemeru parka Meža mājā? Bet tad tikai ar auto laikam. Bet varētu apvienot ar putnu klausīšanos purvā vakarā vai no rīta, ne?

Vēl ir interesanti Kaņiera ezera "laupītāju midzenī", tikai viesu mājas nav, ir tornis.

Jā, un Engures dabas parkā... t.i., tas varētu būt tāds tusiņš, kurā apskatām vietas, kurās nav būts (es gan tur biju :) ) Vai pie Engures nav arī naktsmītnes?
Ģeogrāfs

Post by Ģeogrāfs »

d.e.Garciemā domāts Siroko ? Nezinu, kas tur tagad notiek, bet ja pasākums būtu tur, labprāt piedalītos. Transports tur ērts, gan vilciens, gan autobuss. Uz Garciemu no Rīgas 4 cilvēkus es varētu ar mašīnu aizvest :)
Palikušas 2 vietas, ja būs Garc., bet nu jāsagaida vakars un info, ko Vērotāja uzzinās.[/quote]

Jā, bet tā mana problēma, ka līdz 13.00 no Rīgas laukā netieku- kursi. :(
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Autobuss 15.30 no Autoostas. Iet pa Merķeļa-Kronvalda-Pulkveža Brieža-Ganību Dambi-Sarkandaugavu-Viestura prospektu-Jaunciema gatvi-Kalngali-Garciemu utt
Apstājas absolūti visās sabtransporta pieturās, tikai roka jāpavicina. Tik vēlu brīvdienā ir patīkami tukšs (parasti).

Vilcieni Rīga-Saulkrasti pēc grafika katru stundu.

Ja sanāks, salikšu visus sarakstus gan turp, gan atpakaļ.
d.e.

Post by d.e. »

Ģeogrāfs wrote:d.e.Garciemā domāts Siroko ? Nezinu, kas tur tagad notiek, bet ja pasākums būtu tur, labprāt piedalītos. Transports tur ērts, gan vilciens, gan autobuss. Uz Garciemu no Rīgas 4 cilvēkus es varētu ar mašīnu aizvest :)
Palikušas 2 vietas, ja būs Garc., bet nu jāsagaida vakars un info, ko Vērotāja uzzinās.
Jā, bet tā mana problēma, ka līdz 13.00 no Rīgas laukā netieku- kursi. :([/quote]

Pagaidam vakaru, vēl jau vieta nav zināma un laiks arī nav zināms. Nez vai pasākums ātrāk par kādas dienas pēcpusdienu + vakaru tikts saorganizēts. :)
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Pagaidām lūdzu man vienu atbildi - 1.augusts?
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Māri, nu it kā tā pagaidām ir domāts. Taču kokrētu datumu un laiku zināsim pēc viesu nama apmeklējuma un brīvo laiku izzināšanas.
Ar d.e. šovakar iesim izlūkgājienā :D
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Vērotāja wrote:Māri, nu it kā tā pagaidām ir domāts. Taču kokrētu datumu un laiku zināsim pēc viesu nama apmeklējuma un brīvo laiku izzināšanas.
Ar d.e. šovakar iesim izlūkgājienā :D
Veiksmi Jums! Un domāju, ka pārāk agri arī nevajadzētu sākt! Ka neapnīkam par daudz viens otram! :lol: :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”