Diskusijas

Murkjelis

Re: Diskusijas

Post by Murkjelis »

Jocīgi. Man arī croms...
bet es nupat izmēģināju gan mozillu, gan exploreri - visur tas pats.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Vērotāja wrote:Saņēmu atbildi no Uģa. Citēju precīzi, jo nezinu kādas problēmas ir tur "apakšā".
"IT demonstrē nekompetenci. Izskatās, ka jāgaida līdz pirmdienai."

Spriežot pēc Uģa atbildes, kaut kas iet un kaut kas neiet. Fakts, ka līdz pirmdienai nekas nemainīsies.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Man arī Hroms. Iet visas JW, arī VLC.
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
mega2

Post by mega2 »

Viena no idejām,kā interesanti un lietderīgi pavadīt brīvdienas kopā ar bērniem un mazbērniem(protams arī pašiem) :lol:
http://apollo.tvnet.lv/zinas/putnu-dien ... ime/790453
Jamsis

Post by Jamsis »

lianaliesma wrote:Man arī Hroms. Iet visas JW, arī VLC.
Man arī Hroms neiet :shock:
Žēl, brīva diena varētu pavērot, bet nesanāk. Nu nekas, gaidīsim pirmdienu, cerams, ka novērsīs problēmu. Ka tik aktīvās sezonas laikā ietu adreses ;) ......
Murkjelis

Post by Murkjelis »

Jamsis wrote: Man arī Hroms neiet :shock:
Žēl, brīva diena varētu pavērot, bet nesanāk. Nu nekas, gaidīsim pirmdienu, cerams, ka novērsīs problēmu. Ka tik aktīvās sezonas laikā ietu adreses ;) ......
Tā problēma ir dīvaina bez gala. Paskatījos, ka LK forumā cilvēki saka to pašu - ir kam iet, ir kam neiet un pie tam vienādos pārlūkos. Nezinu, kas tā par fišku tiem kas tiek apdalīti.
Man šodien uz kameru pleijeri šāds uzraksts - The page you were looking for doesn't exist
un lmk lapā arī vispār vairs nav saites uz kamerām - stāsta, ka tādas lapas nav, bet tur jau latviešu valodā.
Gan jau salabos. Paldies Lianalesmai, ka ieliek bildītes no šodienas :)
Made

Post by Made »

Man ir Hroms. LVM 2.kamera (purvs) no rīta palaista un visu laiku iet. Jaunā logā pamēģināju visas kameras un tā pati 2.kamera saka - "The page you were looking for doesn't exist. You may have mistyped the address or the page may have moved. If you are the application owner check the logs for more information." :lol:
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Vai tad tagad arī neiet? No rīta Uģis sūtīja sms, ka viss salabots un man visu dienu tiešraide iet bez traucējumiem.
Tikai kopš vakardienas vajadzēja pārstartēt datoru, tad aizgāja. (Chrome)
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Bet tās adreses, kuras lianaliesma salika ar nosaukumu JW player arī neiet? Tām vajadzētu iet jebkurā gadījumā https://dabasdati.lv/forums/viewtopic.php?f=67&t=3743
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Vērotāja wrote:Bet tās adreses, kuras lianaliesma salika ar nosaukumu JW player arī neiet? Tām vajadzētu iet jebkurā gadījumā https://dabasdati.lv/forums/viewtopic.php?f=67&t=3743
Iespējams, ka tie, kam neiet, nav paskatījušies 1.lapā, kur ieliku visas iespējamās adreses.

Neiet šī lapa : http://www.lvm.lv/sabiedribai/web-kameras

Un šajā lapā : http://www.lvm.lv/ nevar atrast norādes uz tiešraidēm.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Murkjelis

Post by Murkjelis »

Man ir divi varianti. Vai nu tas teksts, ko Made ielika. Vai arī iet uz apli un nepieslēdzas.
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Murkjelis wrote:Man ir divi varianti. Vai nu tas teksts, ko Made ielika. Vai arī iet uz apli un nepieslēdzas.
Kurā adresē?

Man teksts 404 - Meklējamā lapa nav atrodama ir šeit: http://www.lvm.lv/sabiedribai/web-kameras
Made

Post by Made »

Man šī adrese tagad nepalaižas http://tiesraides.lvm.lv/kamera2/ (bet iet tas logs šai pašai adresei, kas tika palaists laikam vakarvakarā un visu nakti gāja)
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Man visas 4 šīs adreses rāda normāli.
Made

Post by Made »

Nu jā, man arī purvu rāda, bet no jauna nepalaižas - vai Tu vari arī no jauna piestartēt? trīs atlikušās palaižas.
Murkjelis

Post by Murkjelis »

lianaliesma wrote:

Kurā adresē?

Man teksts 404 - Meklējamā lapa nav atrodama ir šeit: http://www.lvm.lv/sabiedribai/web-kameras
Jā, mežu lapā ir šis teksts un vispār nav atrodamas web kameras arī ejot caur sākumlapu.

Bet atsevišķās JW kamerās - neiet neviena vispār. Kā kuru reizi - citreiz lec teksts, ka lapa neeksistē. Citreiz tai pašai, ir melns logs, riņķo aplītis, bet kamera tā arī neieslēdzas... tiesa, nav man bijis pacietības atstāt to riņķojam ilgāk par 10 minūtēm :)

VLC arī neiet nekas. Bet tur vaina varētu būt man lokāla, jo neiet arī igauņu kameras ar VLC adresēm, proti, straumes neiet kā tādas.
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Murkjelis wrote:
Bet atsevišķās JW kamerās - neiet neviena vispār. Kā kuru reizi - citreiz lec teksts, ka lapa neeksistē. Citreiz tai pašai, ir melns logs, riņķo aplītis, bet kamera tā arī neieslēdzas... tiesa, nav man bijis pacietības atstāt to riņķojam ilgāk par 10 minūtēm :)

VLC arī neiet nekas. Bet tur vaina varētu būt man lokāla, jo neiet arī igauņu kameras ar VLC adresēm, proti, straumes neiet kā tādas.

Drīzāk kaut kas lokāli tad nav kārtībā ar interneta tīklu, jo man iet viss, izņemot LM lapā, kur viņi vispār izņēmuši webkameras.
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Made wrote:Nu jā, man arī purvu rāda, bet no jauna nepalaižas - vai Tu vari arī no jauna piestartēt? trīs atlikušās palaižas.
Varu, visas 4 JW adreses un VLC.
d.e.

Post by d.e. »

Labdien !
Man Chrome un arī nekas neiet... Image

VLC /Android - telefonā gan smuki visu rāda!
Last edited by d.e. on 01 Apr 2017 15:30, edited 1 time in total.
Murkjelis

Post by Murkjelis »

Mums ir kaut kas vēl, kur JW pleijeris iesaistīts? Gribu patestēt - varbūt tas nobrucis. Jūtūbs, flash pleijeris, filmas mierīgi skatos onlainā - viss iet. Tikai mežu kameras - nē.

VLC pats par sevi arī strādā. Tikai straumes ne.

Ja es būtu vienīgā, tad skaidrs, ka vaina lokāla.
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”