Diskusijas
Re: Diskusijas
Paldies, Viky!
Tas jau ir zvaigznei Durbertai visvairāk veltītais mūsu veikums.
Tas jau ir zvaigznei Durbertai visvairāk veltītais mūsu veikums.
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
Paldies,mega2,bezgala jauka

1.MARTS.
Tieši pašlaik 14.10 pa TV 1 , Vides fakti ,stāsta par melnajiem stārķiem !!!!
Tieši pašlaik 14.10 pa TV 1 , Vides fakti ,stāsta par melnajiem stārķiem !!!!
Paldies, skarletaskarleta wrote: Tieši pašlaik 14.10 pa TV 1 , Vides fakti ,stāsta par melnajiem stārķiem !!!!

Bet atradu lsm.lv visu raidījumu
https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/25.02.2017 ... i.id91746/
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Paldies, Viky !Viky wrote: D.E. Sirsnīgi sveicieni pagājušajos svētkos!

... un par atkritumu šķirošanas stiklu un par dzelteno cielavuVērotāja wrote:Paldies, skarletaskarleta wrote: Tieši pašlaik 14.10 pa TV 1 , Vides fakti ,stāsta par melnajiem stārķiem !!!!Sižeta pusi paspēju noskatīties.
Bet atradu lsm.lv visu raidījumu
https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/25.02.2017 ... i.id91746/

Paldies!
Mīlīši. Tāds vienkāršs veča paldies, ka Jūs šeit esat. Nevaru es visus nosaukt, nav tas manos spēkos, jo kādu noteikti aizmirsīšu. Raganietei pateicu "paldies" albatrosa lapā, bet... Ir tik daudzi rūķīši, kuri liek bilžukus, aprakstus, un sezona pat noslēdzas ar viena cilvēka redzējumu, kā piemēram Lianaliesmas "izaudzētie" kolibri šogad. Brīžiem pat paliek skumji, ka tā. Tāpēc šausmīgi sagribējās Jums, MĪLĪŠI visiem, pateikt paldies, par to, ka Jūs šeit esat. Bez Jums šis forums nebūtu, vismaz tāds, kāds viņš ir tagad, un tas attiecas uz katru, kas šeit atstāj "savas pēdas", ierakstus. Uzturēsim viņu kā savas mājas, sasildīsim... Paldies Jums. 

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
- Lianaliesma
Es arī pie viena izteikšu klusu paldies visiem par komentāriem un bilžukiem, īpaši jau tiem, kas uzņēmušies šefību par kādu tēmu un ik dienu veido ligzdas stāstu (kā Ligzdas gariņš, mega/Inese, Made/Zaiga, Raganiete/Sarmīte, Sunshine, arī La Marie, Feja, Viky/Viktorija.... liels paldies!). Tā mums izdodas veidot kuplāku tēmu klāstu un iegūt plašāku priekšstatu par ligzdas notikumiem un apmeklētājiem... Super! 

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.

Man patīk arī tās pazīmes (viens vai daži komentāri īstos brīžos no forumiešiem, kas sen nav redzēti), kas liecina, ka tauta neguļ vis ziemas miegu un seko līdzi (nu, vai ir atlidojuši no siltām zemēm ātrāk nekā putni)
Tik daudz to kameru, es brīnos, kā mūsu aktīvākie var paspēt sekot līdzi tik daudzām un vēl ievietot forumā reportāžas!

Tik daudz to kameru, es brīnos, kā mūsu aktīvākie var paspēt sekot līdzi tik daudzām un vēl ievietot forumā reportāžas!
- Lianaliesma
Ik pa laikam te vienam, te otram jāpadarbojas aktīvāk, papildinot tēmas ar jaunumiem, interesantām bildēm, jo citādi tiem, kam mazāk laika, nav pie kā "pievienoties". un forumā rodas pamestības sajūta ... (http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... 935#p19935)...
Taisnība Mārim par forumu... "tas attiecas uz katru, kas šeit atstāj "savas pēdas", ierakstus. Uzturēsim viņu kā savas mājas, sasildīsim..."
Taisnība Mārim par forumu... "tas attiecas uz katru, kas šeit atstāj "savas pēdas", ierakstus. Uzturēsim viņu kā savas mājas, sasildīsim..."
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa

Mīlīši, tikai viens otru ik pa brīdim piesedzot, mēs esam tas, kas mēs esam - forums!

Tiesa, ja forumā kādu dienu un dažreiz pat ar pusdienu pietiek, ja nekomentē lianaliesma vai Vērotāja, lai man sāktu likties - kaut kas noticis, kaut kas nav kārtībā - kur viņas palikušas???
Bet pašlaik esmu noilgojusies pēc Sunshine un ceru, ka viņa atgriezīsies no "komandējuma".
Paldies arī visiem pārējiem mīlīšiem kopā!

Tiesa, ja forumā kādu dienu un dažreiz pat ar pusdienu pietiek, ja nekomentē lianaliesma vai Vērotāja, lai man sāktu likties - kaut kas noticis, kaut kas nav kārtībā - kur viņas palikušas???
Bet pašlaik esmu noilgojusies pēc Sunshine un ceru, ka viņa atgriezīsies no "komandējuma".

Visam La Marie rakstītajam pilnībā piekrītu.La Marie wrote: Tiesa, ja forumā kādu dienu un dažreiz pat ar pusdienu pietiek, ja nekomentē lianaliesma vai Vērotāja, lai man sāktu likties - kaut kas noticis, kaut kas nav kārtībā - kur viņas palikušas???

Tāli! Sveiciens Tavam nikam!

Ja nedarbojas fotoserviss radikal, ir alternatīvas http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... 968#p77968
[quote="MĀRIS"]Tāli! Sveiciens Tavam nikam!
Paldies, Māri!
Tu jau ar katru komentāru daudzini mani.
Manam nikam nav ne vainas, kas saīsināti ir no mana otrā vārda Tālivaldis.
Ka nesanāk par daudz to svinību izdevumu.
Paldies, Māri!

Tu jau ar katru komentāru daudzini mani.
Manam nikam nav ne vainas, kas saīsināti ir no mana otrā vārda Tālivaldis.
Ka nesanāk par daudz to svinību izdevumu.

Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
Laba par daudz nevar būt nekad!Tālis wrote: Ka nesanāk par daudz to svinību izdevumu.

Pievienojos teiktajam !La Marie wrote:Mīlīši, tikai viens otru ik pa brīdim piesedzot, mēs esam tas, kas mēs esam - forums!

Jūtu, ka trūkst Sunshine redzējums, tāpat gaidu atgriežamies Sauli (un viņas Māri)
Māri(Kuldīgas) , paldies, ka te esi ik dienu, man pašai tas nesanāk...iegriežos katrā brīvā brīdī, bet ir tā, kā ir...!

Arī no manis PALDIES visiem, kas komentē tēmas, kuras (it kā) nešķiet tik apmeklētas. Ir apmeklētas ! Vienkārši ir katastrofāls laika deficīts...

Mūsu ir daudz !