Diskusijas

Tālis

Re: Diskusijas

Post by Tālis »

Paldies, Viky!
Tas jau ir zvaigznei Durbertai visvairāk veltītais mūsu veikums.
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
mega2

Post by mega2 »

Sarmīte

Post by Sarmīte »

mega2 wrote:Dažas minūtes smaidam :P
http://apollo.tvnet.lv/zinas/video-dien ... aru/787635
Paldies,mega2,bezgala jauka :)
skarleta

Post by skarleta »

1.MARTS.
Tieši pašlaik 14.10 pa TV 1 , Vides fakti ,stāsta par melnajiem stārķiem !!!!
Vērotāja

Post by Vērotāja »

skarleta wrote: Tieši pašlaik 14.10 pa TV 1 , Vides fakti ,stāsta par melnajiem stārķiem !!!!
Paldies, skarleta :P Sižeta pusi paspēju noskatīties.

Bet atradu lsm.lv visu raidījumu

https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/25.02.2017 ... i.id91746/
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
d.e.

Post by d.e. »

Viky wrote: D.E. Sirsnīgi sveicieni pagājušajos svētkos! ;)
Paldies, Viky ! :) ;)
Made

Post by Made »

Vērotāja wrote:
skarleta wrote: Tieši pašlaik 14.10 pa TV 1 , Vides fakti ,stāsta par melnajiem stārķiem !!!!
Paldies, skarleta :P Sižeta pusi paspēju noskatīties.

Bet atradu lsm.lv visu raidījumu

https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/25.02.2017 ... i.id91746/
... un par atkritumu šķirošanas stiklu un par dzelteno cielavu :) (un eh, kā žēl tās kašķainās lapsiņas)
Paldies!
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Mīlīši. Tāds vienkāršs veča paldies, ka Jūs šeit esat. Nevaru es visus nosaukt, nav tas manos spēkos, jo kādu noteikti aizmirsīšu. Raganietei pateicu "paldies" albatrosa lapā, bet... Ir tik daudzi rūķīši, kuri liek bilžukus, aprakstus, un sezona pat noslēdzas ar viena cilvēka redzējumu, kā piemēram Lianaliesmas "izaudzētie" kolibri šogad. Brīžiem pat paliek skumji, ka tā. Tāpēc šausmīgi sagribējās Jums, MĪLĪŠI visiem, pateikt paldies, par to, ka Jūs šeit esat. Bez Jums šis forums nebūtu, vismaz tāds, kāds viņš ir tagad, un tas attiecas uz katru, kas šeit atstāj "savas pēdas", ierakstus. Uzturēsim viņu kā savas mājas, sasildīsim... Paldies Jums. :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Es arī pie viena izteikšu klusu paldies visiem par komentāriem un bilžukiem, īpaši jau tiem, kas uzņēmušies šefību par kādu tēmu un ik dienu veido ligzdas stāstu (kā Ligzdas gariņš, mega/Inese, Made/Zaiga, Raganiete/Sarmīte, Sunshine, arī La Marie, Feja, Viky/Viktorija.... liels paldies!). Tā mums izdodas veidot kuplāku tēmu klāstu un iegūt plašāku priekšstatu par ligzdas notikumiem un apmeklētājiem... Super! :P
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Made

Post by Made »

Man patīk arī tās pazīmes (viens vai daži komentāri īstos brīžos no forumiešiem, kas sen nav redzēti), kas liecina, ka tauta neguļ vis ziemas miegu un seko līdzi (nu, vai ir atlidojuši no siltām zemēm ātrāk nekā putni) :D
Tik daudz to kameru, es brīnos, kā mūsu aktīvākie var paspēt sekot līdzi tik daudzām un vēl ievietot forumā reportāžas!
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Ik pa laikam te vienam, te otram jāpadarbojas aktīvāk, papildinot tēmas ar jaunumiem, interesantām bildēm, jo citādi tiem, kam mazāk laika, nav pie kā "pievienoties". un forumā rodas pamestības sajūta ... (http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... 935#p19935)...

Taisnība Mārim par forumu... "tas attiecas uz katru, kas šeit atstāj "savas pēdas", ierakstus. Uzturēsim viņu kā savas mājas, sasildīsim..."
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
La Marie

Post by La Marie »

Mīlīši, tikai viens otru ik pa brīdim piesedzot, mēs esam tas, kas mēs esam - forums!
Image
Tiesa, ja forumā kādu dienu un dažreiz pat ar pusdienu pietiek, ja nekomentē lianaliesma vai Vērotāja, lai man sāktu likties - kaut kas noticis, kaut kas nav kārtībā - kur viņas palikušas???
Bet pašlaik esmu noilgojusies pēc Sunshine un ceru, ka viņa atgriezīsies no "komandējuma".
Paldies arī visiem pārējiem mīlīšiem kopā!
ImageImageImage
Sarmīte

Post by Sarmīte »

La Marie wrote: Tiesa, ja forumā kādu dienu un dažreiz pat ar pusdienu pietiek, ja nekomentē lianaliesma vai Vērotāja, lai man sāktu likties - kaut kas noticis, kaut kas nav kārtībā - kur viņas palikušas???
Bet pašlaik esmu noilgojusies pēc Sunshine un ceru, ka viņa atgriezīsies no "komandējuma".
Visam La Marie rakstītajam pilnībā piekrītu. :) Visu skatīt vēl varētu,bet likt bildes un komentārus nu nekādi. :D Pati skatu gandrīz visas ligzdas,sevišķi jau mūsu ērgļus un pagājušajā gadā igaunīšus :) ,bet kamēr sataisos ko likt,kāds veiklāks jau ielicis. :oops: Tas taču arī galvenais,lai būtu informācija.Liels paldies par katru bildīti un komentāru :) visiem.
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Tāli! Sveiciens Tavam nikam!
Image
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Ja nedarbojas fotoserviss radikal, ir alternatīvas http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... 968#p77968
Tālis

Post by Tālis »

[quote="MĀRIS"]Tāli! Sveiciens Tavam nikam!

Paldies, Māri! :)
Tu jau ar katru komentāru daudzini mani.
Manam nikam nav ne vainas, kas saīsināti ir no mana otrā vārda Tālivaldis.
Ka nesanāk par daudz to svinību izdevumu. :lol:
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Tālis wrote: Ka nesanāk par daudz to svinību izdevumu. :lol:
Laba par daudz nevar būt nekad! :P
Vērotāja

Post by Vērotāja »

d.e.

Post by d.e. »

La Marie wrote:Mīlīši, tikai viens otru ik pa brīdim piesedzot, mēs esam tas, kas mēs esam - forums!
Image
Tiesa, ja forumā kādu dienu un dažreiz pat ar pusdienu pietiek, ja nekomentē lianaliesma vai Vērotāja, lai man sāktu likties - kaut kas noticis, kaut kas nav kārtībā - kur viņas palikušas???
ImageImageImage
Pievienojos teiktajam ! Image
Jūtu, ka trūkst Sunshine redzējums, tāpat gaidu atgriežamies Sauli (un viņas Māri)
Māri(Kuldīgas) , paldies, ka te esi ik dienu, man pašai tas nesanāk...iegriežos katrā brīvā brīdī, bet ir tā, kā ir...!Image
Arī no manis PALDIES visiem, kas komentē tēmas, kuras (it kā) nešķiet tik apmeklētas. Ir apmeklētas ! Vienkārši ir katastrofāls laika deficīts... :(
Mūsu ir daudz ! Image
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”