Diskusijas

Locked
Zinta

Re: Diskusijas

Post by Zinta »

Lai katru reizi nav no jauna jāielogojas, var ieķeksēt "atcerēties mani" :roll:
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Sapnis uzjautrinošs :P Ne tikai Pēteris ir ienācis sapnī no zivjērgļiem, bet arī Kolumbīnes gredzens - mazajiem zivjērgļiem gredzeni ir sarkani ar baltiem burtiem.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
mega2

Post by mega2 »

Murkjeli,man domāt,ka steidzami jāsauc Ragana Neparastā ar savu travkas katlu :o :lol: :lol:
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Labrīt!
Made!, es laikam sakautrējos tā bezkaunīgi pie tevis ievākties, es popkornu neciešu :D :lol:
Es ar tēju būtu nākusi, zaļo vai zāļu. :D
Arī es nelogojos ārā.
P.S. Šonakt laikam bija īpašs zvaigžņu stāvoklis. Es reti redzu sapņus, bet šoreiz - tik skaists :D
Ne par putniem diemžēl, bet arī par skaistām lietām. Arī dārgais šorīt stāstīja fantastisku, nereālu, bet labu sapni. :D
Made

Post by Made »

Maz-ko-zinu, es pat nesākšu atgādināt, ka mēs ievācāmies taču pie Murkjeļa :lol:

Bet bija taču tik reāls tas matrix ne? Lielisks! :P tik gaiši bija pabūt :) un plaši un zaļi un brīvi :)
summerkid

Post by summerkid »

Lielisks sapnis, sapņo vē! :) ;)

Par logošanos, kaut man ir tas ķeksis, palikt sistēmā, tomēr dažreiz kas nojūk un jāielogojas no jauna. Pie tam es forumā bieži esmu kā viesis, jo pārsvarā ieeju "uzmest aci'' no dažādiem elektroniskajiem aparātiem. Un cik reizes mans foruma ieraksts uzkaras un pazūd stratosfērā, ka es pat atmetu ar roku ko rakstīt no android sistēmām. :ugeek:
Murkjelis

Post by Murkjelis »

Vērotāja wrote:Sapnis uzjautrinošs :P Ne tikai Pēteris ir ienācis sapnī no zivjērgļiem, bet arī Kolumbīnes gredzens - mazajiem zivjērgļiem gredzeni ir sarkani ar baltiem burtiem.
Tad,lūk,kur es tos gredzenus biju redzējusi! :D

Es kaut kā automātiski vienmēr izeju pavisam :)

Sapnis no tiesas bija ļoti dzīvs. Joprojām fiziski sajūtu putnu rokās :) Bet popkorns man laikam asociācija ar kino. Dažiem forumiešiem pat bija 3D brilles :D
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Murķēli, atvaino!
Atkal es ko sajaucu.
Pat nezinu, kāpēc es nolēmu, ka to Made rakstīja
Nedomājiet, es vispār nepīpēju. :lol: Jau 7 gadus.
Laikam aiz bada. Dodos brokastis riktēt. :)
Made

Post by Made »

Man arī likās, ka es to rakstīju :P
Man pat ir istaba, liels koks aiz loga, galds pie loga ar datoru, kaķene, kas nāk mierināt Durbertu, kad tas spiedz :))
Un līgossvētki, kad pilnīgi pietika ar ligzdām un forumu :)))
Hildina

Post by Hildina »

Murkjelis wrote:P.S. Vakar Durberta tēma pieminēja, ka vēl ir gana viesu, kas nav iznākuši no skapja. Es pieņemu, ka starp viesiem ir ne viens vien jau reģistrēts forumietis, nu vai vismaz viens - es :D Esmu par slinku, lai logotos iekšā, ja pašai nav ko teikt un bieži vien lasu forumu tāpat. Domāju, ka ne es viena tā.
Jāpasmaida......arī es bieži izmantoju iespēju paklusēt :lol: Īpaši , ja vismaz 5 ieraksta - ZIVS !!! :lol: Diemžēl, ne vienmēr tas izdodas
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Hildiņa wrote: Jāpasmaida......arī es bieži izmantoju iespēju paklusēt :lol: Īpaši , ja vismaz 5 ieraksta - ZIVS !!! :lol: Diemžēl, ne vienmēr tas izdodas
Labāk 5 reizes ZIVS! nekā nevienas :D
Kad desmit cilvēki ieraksta to pašu, vismaz mani tas netraucē. Bet ja kaut kas ir noticis un to neieraksta neviens, tad ir skumji. Jo kāds taču redzēja, bet paslinkoja vai negribēja.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
star14

Post by star14 »

Vērotāja wrote:
Hildiņa wrote: Jāpasmaida......arī es bieži izmantoju iespēju paklusēt :lol: Īpaši , ja vismaz 5 ieraksta - ZIVS !!! :lol: Diemžēl, ne vienmēr tas izdodas
Labāk 5 reizes ZIVS! nekā nevienas :D
Kad desmit cilvēki ieraksta to pašu, vismaz mani tas netraucē. Bet ja kaut kas ir noticis un to neieraksta neviens, tad ir skumji. Jo kāds taču redzēja, bet paslinkoja vai negribēja.
un tomērt.., ja tie pieci uzraksta ZIVS... bet neuzraksta , cikos zivs piegādāta, kas atnesis utt., tad tā mazliet... :shock: kaitinoši (?)
Negribu nevienu aizvainot vai apvainot, bet es laikam piederu pie tiem, kam patīk labāk vienreiz, bet kārtīgi... man lasot tās 5 reizes, vairāk gribas domāt, ka sākusies kaut kāda sacenšanās par to, vai izdosies uzrakstīt pirmajam, izdosies izcelties...nu kaut kā tā... :?
Viky

Post by Viky »

Murkjeli, sapnis vienkārši kolosāls :lol: pa pirmo

Man jāsaka, ka es ļoti bieži sapnī redzu mūsu ērgļus, un rokās viņus ņemu un lidinos kopā ar Robertu un Durbi ( īpaši tajā laikā, kad bija 2 nedēļu gaidīšanas periods pēc Durberta gredzenošanas) :lol:
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Šogad cītīgi pētīju lielās vecās egles aiz dārza lauka malā. Vienai pirms dažiem gadiem negaisa laikā nolūza galotne, cita pagājušajā gadā iekrita dārzā, trešā stāv nokaltusi. Atlikušajās eglēs lielas ligzdas nav. Vēl, nākot vakarā ar malku no malkas šķūņa, īsu brīdi redzēju plēsīgu putnu zemu virs pagalma, jumta kores augstumā. Vienīgais, ko paspēju ievērot, pirms tas pazuda aiz mājas stūra - brūns apmēram Durberta tumšumā vai nedaudz gaišāks, spārnu atvērums ap metru. Un pat grāmatās un internetā nav vērts skatīties - putns aiz mājas stūra pazuda, divos spārnu vēzienos, bet es ar malkas klēpi neiedomājos pakaļ paskriet:( :lol: Neko vairāk pa to vienu-divām sekundēm arī neredzēju. Man joprojām pirmā reakcija, ieraugot, ir izbrīns, pārsteigums. Un tikai vēlāk nāk doma, ka jāpapēta - kāds tas putns. Pa to laiku lielākā daļā putnu ir prom no redzamības. Pēc tam gan tanī pusē, no kurienes putns atlidoja, pūce bļaustījās. Vēl es aizvakar dzērves pļavā redzēju, braucot no kapiem. Pagalmā daudzajos lielajos kokos sīki putni čum un mudž. Atšķiru tikai zīlītes, strazdus un cielavas. Vēl ir kādi no ķauķīšiem. Bezdelīgas, kā jau rakstīju, vairs nav. Kaimiņu sētā ir stārķa ligzda ar trim stārķēniem. Vēl nelido. bet otra kaimiņiene naktīs vaktē savas dažas kartupeļu vagas.
Made

Post by Made »

star14, jā, man tiešām gadās tas azarts - ieraudzīju, sajūsminos, forumā nekas nav - iemācījos, ka jāpaskatās atjaunots foruma logs - forums anonīmā veidā parasti stāv, esmu skapī gandrīz vienmēr :) - un gribas ātrāk paziņot, pat nav laika noskatīties notikumu līdz galam, ņemos ar bildi... spiežu Apstiprināt un nekā - priekšā rinda, jau kādi divi tieši tobrīd ziņo :D
Un tas azarts pat ne tik daudz, lai būtu pirmā, bet tas prieks, ka gribas padalīties :)

Un daudzreiz esmu pateicīga par tikai vienu tādu forumā iemestu vārdu, kas vērš uzmanību uz to, ka kamerā kaut kas notiek, tad slēdzu tiešraidi :) tās ātrās ZIVS!!! jau pat neprasa laika atzīmi - gandrīz sakrīt ar komentāra laiku :)
star14

Post by star14 »

Made wrote:star14, jā, man tiešām gadās tas azarts - ieraudzīju, sajūsminos, forumā nekas nav - iemācījos, ka jāpaskatās atjaunots foruma logs - forums anonīmā veidā parasti stāv, esmu skapī gandrīz vienmēr :) - un gribas ātrāk paziņot, pat nav laika noskatīties notikumu līdz galam, ņemos ar bildi... spiežu Apstiprināt un nekā - priekšā rinda, jau kādi divi tieši tobrīd ziņo :D
Un tas azarts pat ne tik daudz, lai būtu pirmā, bet tas prieks, ka gribas padalīties :)

Un daudzreiz esmu pateicīga par tikai vienu tādu forumā iemestu vārdu, kas vērš uzmanību uz to, ka kamerā kaut kas notiek, tad slēdzu tiešraidi :) tās ātrās ZIVS!!! jau pat neprasa laika atzīmi - gandrīz sakrīt ar komentāra laiku :)
tikai komentāram nav laika atzīmes, bet rezultātā... ja nav bijis laika būt pie datora, tad vakarā miega pasaciņas vietā, lasot foruma ierakstus, nerodas priekštats, kad tad tā zivs bijusi. Vienreiz, divreiz... ;) ;) ;)
man arī tā ir bijis, ka kamērt rakstu, jau rinda priekšā, bet ko padarīsi.. atceļu savu identisko komentāru un labāk nocitēju vienu no 5 ierakstiem par zivi un pielieku savu bildi... manā uztverē, tas ir komandas darbs... balstīt vienam otru nevis izcelties uz pārējo fona... man personīgi ligzdu vērošana ir garīgs baudījums dvēselei nevis vēlmei izcelties...
sanda

Post by sanda »

Murkjelis - patika Tavs sapnis.
Man arī gadās tāda stila sapņi un dažreiz izdevies nosapņot 2. sēriju, laikam gadījies pēc kāda laika pat 3. :lol:
Freids jau izdomātu kaut ko savu :lol: Es akli neuzticētos Freida sapņu tulkojumiem :P
Made

Post by Made »

star14, es bildi arī dažreiz esmu atcēlusi :))
Es runāju par ko citu - par to, ka tādos brīžos viss notiek kūlītī - 3 jau pasprukušas, bet redzama pēdējā (viena vai divas?).. nu un tad? Es domāju, ka to diktē tikai prieks. Tas ir dabiski.

Man likās, ka komentāra laiks redzams blakus joslā apakšā, varbūt ne?
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Man darbā internets ir no parastā Lattelekom kabeļa /ne optiskā/, un viņam bieži kaut kas pagļukojas, un tiešraide sāk atpalikt ne par sekundēm, bet minūtēm! Bet forumā uzmetot atjaunināt, forums parādās reālajā laikā, bez aiztures. Līdz ar to es bieži atjauninātā forumā izlasīju "zivs",/lai gan tiešajā dzirdu ka klusums, nekas nenotiek/ apskatījos laiku, kad teksts ielikts, /piem.16.23/, atveru tiešraidi. A man tur laiks 16.21. Man vēl veselas divas minūtes laika sagatavoties notikumam un vērot viņu "tiešajā". Kāpēc šis prologs? Varbūt ka tāda fīča ar internetu nav man vienam, līdz ar to, ja notiek kaut kas būtisks, es mēģinu īsumā /nav laika izplūst, jāskatās pašam/,iesist forumā ziņu. Un tad nav laika- kas, kur, kā! Kā uzrakstījies, tā iekšā. Varbūt, ka kāds tādā veidā no manas ziņas noķers "tiešo kaifu", jo redzēt kaut vai šādā tiešajā tomēr ir ...! Bet kad septītā ziņa ar vārdu "zivs", un vairāk nekā... :evil:
Piekrītu Jums abiem, Made, ka tas ir prieks, un Star14, ka forums ir komandas darbs. Šis forums ir mūsu bērns, un kā mēs viņu audzinām, tāds viņš aug. Katrs no mums atstāj šeit daļiņu no sevis, kādi nu mēs esam. Tad veidosim šo bērnu lai mums nav par viņu jākaunas, bet lai mums būtu prieks par viņu. Un galvenais, lai mums vienmēr gribētos viņā atgriezties, un justies tur savējam, vajadzīgam! :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
star14

Post by star14 »

MĀRIS wrote: Piekrītu Jums abiem, Made, ka tas ir prieks, un Star14, ka forums ir komandas darbs. Šis forums ir mūsu bērns, un kā mēs viņu audzinām, tāds viņš aug. Katrs no mums atstāj šeit daļiņu no sevis, kādi nu mēs esam. Tad veidosim šo bērnu lai mums nav par viņu jākaunas, bet lai mums būtu prieks par viņu. Un galvenais, lai mums vienmēr gribētos viņā atgriezties, un justies tur savējam, vajadzīgam! :P
Atbalstu tevi par visiem 100%.
Saslimstot ar Durbertoloģiju.. esmu sapratusi vienu, ka ir tak vēl ligzdas un būs atkal jaunas sezonas . :D .., kuras citās pasaules malās sāksies visai drīz.. un pie vella.. :lol: jāsaka kā ir.. ceru ar jums viesiem kopā turpināt vērošanu pie pingvīniem, Amerikas baltgalvju ērgļiem un citiem dvēselē iekrītošajiem , mīļajiem mošķīšiem :) :) :)
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”