Diskusijas

Lianaliesma

Re: Diskusijas

Post by Lianaliesma »

Vērotāj,
Es kā introverta persona varu teikt, ka ja esi ieguldījis savu sirds degsmi kopīgai idejai un ne tikai sava prieka pēc, bet esi ticis aicināts to darīt, tad tiešām gluži dabiski ir sagaidīt "kaut kādu atbildes reakciju, uzmundrinājumu, pateiktu paldies. " Un tieši no tā aicinātāja :lol:
Taču tas nav tāpēc, ka "grūti sarunāties ar tukšumu un sāc just aizvainojumu, nevajadzību".

Pavisam cita lieta, ja vēlies sociāli pakomunicēt un tai brīdī neviens neatrodas pretim, kam arī šāda luste tai brīdī :)
Arī man gadījies, kad kāds ir ko foršu ievietojis/pateicis kādu joku vai veiksmīgu bildi ielicis, bet es tam uzskrienu virsū pēc laba laika un varbūt manas reakcijas kādam pietrūcis... Bet ik pa laikam jau ieliekam tos atzinīgos pateicības smaidiņus!

Skarletai - Lai ātra atveseļošanās! :D
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
skarleta

Post by skarleta »

Paldies jums mīļie ,jūsu uzmundrinājumi man palīdzēs ātrāk tikt uz kājām ! Image
Vērotāja

Post by Vērotāja »

MĀRIS wrote:
skarleta wrote: Vispār es ir slims un galva kā spainis :roll: tāpēc tālāk neturpināšu :)
Spaini ar medu, kapzeķes kājās un karstu tējas krūzi! :P
Image
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Vērotāja

Post by Vērotāja »

d.e. wrote: Ļoti gribas šeit redzēt jauno Aktualitāšu sadaļu jau drīzāk !
http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... =52&t=3693

Image
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Ja jau pie foruma struktūras tiek piestrādāts, vai tad nevar tagad iestrādāt to "Like"funkciju, vai arī tas tehniski nav iespējams?! :?: :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
mega2

Post by mega2 »

Mīlīši,kā teiktu Māris,dzīvosim draudzīgi! :P Nemaz jau mēs šeit tik daudz neesam,ka nevarētu mīļi sadzīvot un būtu Tēvzeme jādala :roll: Viss ir un būs labi-sasirgušie lai veseļojas un dzer daudz aveņu tējas,veselie lai nesasirgst un turās pie labas veselības :lol: Visiem mīļš paldies,ka Jūs esat šeit ar saviem komentāriem un bilžukiem-vienmēr liels prieks palasīt Jūsu''domu graudus'',arī kritika protams ir laba lieta(mēra robežās) :lol: Un vēlreiz visiem liels paldies,ka esat šajā forumā-šī ir brīnišķīga vieta un vide,kur ar jumsīm ''patusēt'' :P Kaut ātrāk pienāktu pavasaris un varētu uzrīkot kādu''tusiņu'',cerams,ka beidzot sanāks Jūs visus satikt(līdz šim nav sanācis) :roll:

P.S. Vērotāj!
Nezināju,kur rakstīt,tāpēc rakstu te-izlabo lūdzu jaunajā sadaļā''Aktualitātes''vistu vanaga ierašanos ligzdā-tas bija šorīt,nevis vakar(nu lai būtu precīzi),paldies! :P
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Nora, nē, man nav iespēju nosūtīt PM.
NoraR

Post by NoraR »

Eh, ļoti atvainojos, šoreiz manas nezināšanas dēļ izdzēsās viss no jaunās sadaļas "Aktualitātes"... Zināšu tagad, kā nevar darīt... Un ļoti ceru, ka Vērotāja saliks visu kā bija :)
NoraR

Post by NoraR »

Vērotāja wrote:Nora, nē, man nav iespēju nosūtīt PM.
Ok, tūliņ mēģināsim salabot!
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Nora, Aktualitātes nav izdzēstas, tās pašlaik ir Esi sveicināts sadaļā.
Uztaisi to atsevišķo sadaļu, es pēc tam pati to tēmu pārcelšu uz turieni :P
NoraR

Post by NoraR »

Vērotāja wrote:Nora, Aktualitātes nav izdzēstas, tās pašlaik ir Esi sveicināts sadaļā.
Uztaisi to atsevišķo sadaļu, es pēc tam pati to tēmu pārcelšu uz turieni :P
Cik labi :D
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Aktualitāšu lapa - super laba ideja! :) Bet - tas atkal ir papildus darbiņš Vērotājai.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
NoraR

Post by NoraR »

MĀRIS wrote:Ja jau pie foruma struktūras tiek piestrādāts, vai tad nevar tagad iestrādāt to "Like"funkciju, vai arī tas tehniski nav iespējams?! :?: :P
Tehniski tāda lieta ir iespējama, bet, lai to izdarītu no sākuma pats forums ir jāpārliek uz jaunāku veriju (šī brīža versija ir diezgan senila), kas nav dažu klikšķu jautājums :) Bet tāda ideja ir kaut kad tam pieķerties, tad arī protams ieviestu šādu "like" tipa pogu!
Sandra L.

Post by Sandra L. »

Sveikiņi! Paldies Norai par izmaiņām forumā un līdz ar to par šīs diskusijas tēmas iesākšanos. Ilgi meklēju, kur tad ir tie nosaukumi vai virsraksti latīņu un angļu valodā, par ko diskusija, kamēr beidzot atradu - pie tiešsaistes kamerām! :lol: Un izrādās, tur var arī apskatīt senākās tēmas par dažādām ligzdām! :P (Kad būs brīvs brīdis, palasīšos, zināšu, ko un kur meklēt) Man kā skatītājam-vidējam, kurš lietoja tikai pogu "Apskatīt aktīvās tēmas" viss liekas ļoti parocīgi, jo nezinu, kādas sadaļas un kā izskatījās agrāk. Vēlreiz, paldies par šo diskusiju!
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

MĀRIS wrote:Mīlīši. Jau kuro reizi pārlasu šo mūsu pēdējo diskusiju, un saprotu tikai vienu - mēs vairāk negribam / nemākam diskutēt, bet tikai mēģinām uzspiest savu viedokli, un ja viņš netiek pieņemts, tad ieraujamies sevī! Līdz ar to mēs jau esam šeit pazaudējuši to māju sajūtu, kāda mums bija gadu atpakaļ, lai gan viņa sāka zust jau agrāk. Arī es esmu pa šo laiku izmainījies, nav vairāk manī tās degsmes, azarta, kāds viņš bija gadu pusotra atpakaļ, un arī vairāk nebūs, jo nekad vairs nebūs tas pirmreizīgums, degsme, kāds bija ar Durbertu, Zīļukiem, pudeļbirstēm, Raiskumu, Unguru, Amatu! Bet ir viena lieta, kas tomēr ir palikusi! Jūs man visi - Vērotāja, LL, mega2, Sunshine, La marie, d.e., Simba, Jamsis, Safri, Made,........, visi, visi esat mīļi, un es negribu Jūs pazaudēt! Ļoti labi sapratu pāris mēnešus atpakaļ Sunshini, tikai nemākot izteikties stāvēju klusi, gaidīju kad kāds cits varbūt mācēs. La Marie mēģināja, un pateica vismaz dažus man svarīgus vārdus - davai nepazaudēsim viens otru. Šajā mazajā pasaulītē ir 7 miljardi, kam ir jāsadzīvo. :roll:
Ticiet, man ļoti ļoti gribētos arī turpmāk justies šeit kā mājās. Un ne tikai man. Un nav visai pasaulei jābūt ar sirmu bārdu tikai tāpēc, ka man tāda ir. :P
Tā paralēli putnu vērošanai...
Gribu pateikt Mārim klusu paldies par tiem sirsnīgajiem mirkļiem šeit forumā, kad kaut kādu sīkumu dēļ izskrien dzirkstele cauri ne no kā... Droši vien ikkatrs no mums, vērotājiem, savu brīdi juties saskumis, jo nesaprasts tieši tā, kā bija vēlējies... Un savu reizi pats nav spējis ieraudzīt kādu sev līdzās, kuram gribētos sajusties savējo pulciņā atbalstītam...
Labi, ka forumam ir tāds Māris, kas visus tik dažādos forumiešus tā sirsnīgi samīļo Image
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Sandra L. wrote:Sveikiņi! Paldies Norai par izmaiņām forumā un līdz ar to par šīs diskusijas tēmas iesākšanos. Ilgi meklēju, kur tad ir tie nosaukumi vai virsraksti latīņu un angļu valodā, par ko diskusija, kamēr beidzot atradu - pie tiešsaistes kamerām! :lol: Un izrādās, tur var arī apskatīt senākās tēmas par dažādām ligzdām! :P (Kad būs brīvs brīdis, palasīšos, zināšu, ko un kur meklēt) Man kā skatītājam-vidējam, kurš lietoja tikai pogu "Apskatīt aktīvās tēmas" viss liekas ļoti parocīgi, jo nezinu, kādas sadaļas un kā izskatījās agrāk. Vēlreiz, paldies par šo diskusiju!

:lol: Un es atkal nebiju izmantojusi iespēju Apskatīt aktīvās tēmas! Bet tas taču tik ērti! :lol:
d.e.

Post by d.e. »

Labdien !
Jaunā sadaļa Aktualitātes ir lieliska !
Tādiem steidzīgajiem kā man, reāls saldais ēdiens Image
Paldies, Vērotāja !Image
Vērotāja

Post by Vērotāja »

d.e. wrote:Labdien !
Jaunā sadaļa Aktualitātes ir lieliska !
Tādiem steidzīgajiem kā man, reāls saldais ēdiens Image
Paldies, Vērotāja !Image
Sveiciens :D

Paldies, d.e. :D

Šorīt "iemācījos" likt tiešās saites uz komentāru, nevis lapu. Tāpēc vairs nav jāskrūvē lapa, bet saite aizved tieši uz to komentāru, no kura sākas notikums.

Tā kā lieta noderīga, dalos iegūtajā zināšanā. Ja vajag ielikt saiti uz, piemēram, šo Viky ziņojumu (kurš ir lapas apakšā), jānospiež uz tās mazās bultiņas, tādā veidā tiek iegūta nevis lapas adrese, bet konkrētā ziņojuma adrese

http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... 11#p110211

Image
d.e.

Post by d.e. »

Vērotāja wrote: ... Tāpēc vairs nav jāskrūvē lapa, bet saite aizved tieši uz to komentāru, no kura sākas notikums.
Es jau tā pa taisno ietrāpīju no Aktualitāšu sadaļas uz caunu vistu vanaga ligzdā ;)
Ļoti ērti, ka nav jārullē pa lpp un jāmeklē, kur ir konkrētais notikums !
Tagad vismaz var uzzināt aktuālos notikumus, bet kad ir vairāk laiks, tad var palasīties vairāk un papriecāties par fotoreportāžām !
Pārmaiņas tiešām ir uz labu ! :D
Made

Post by Made »

Paldies Vērotājai par dalīšanos pieredzē un par darbu pie aktualitātēm un paldies visiem gudrīšiem, kas zināja un minēja pogu "Aktīvās tēmas" :D
Un jā, paldies Norai un administrācijai un mums visiem foršajiem :D
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”